imas na dotsisu call manager podforum sigurno ces nesto naci sto ti pase. s ekrana ovo moze maknut da deaktiviras active standby.
nadam se da sam ti bar malo pomogao.
vidim da nitko ne odgovara (kaj nije bio topic za zatrazit aplikaciju nemogu nac)a ja vec nova pitanja:
Jel se moze maknuti sa glavnog ekrana "no cal entries for today" i da se tu pojavi nesto sta je zabiljezeno?
Jel moguce kad me netko zove koga imam u imeniku da pise i ime i broj - dal je mob ili od doma?
imas na dotsisu call manager podforum sigurno ces nesto naci sto ti pase. s ekrana ovo moze maknut da deaktiviras active standby.
nadam se da sam ti bar malo pomogao.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
da znam to ali onda se maknu i ikone a to ne zelim..
Ovo sam provjerio tek večeras prije koju minutu.
Kupih N73ME, crnu verziju N73 koja ima oznaku TIM mreže.
Pokušao sam provjeriti zadnju dostupnu verziju firmwarea za mob koji ima Product code 0551906 i izbaci mi da je posljednja verzija neka 3.0638.0.0.2 i još stoji Greece Vodafone. WTF? Inače verzija softa mi je hrvatska zadnja dostupna.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Vjerujem da je ovo pitanje bilo već preko nekoliko puta, ali sam malo pregledava i tu i na dotsisu, i nigdje nisam našao šta sam tražio
Dalem.... Zanima me da li ima neka aplikacija za zaključat mobitel. Ili da mogu zaključat poruke, galeriju, ili neko automatsko zaključavanje da kada je mobitel u normalnom stanju da se zaključa pa da se mora upisat šifra prije korištenja...
Hvala na odgovoru....
advance devide locks...imas na dotisu
Može li N73 prihvatiti 4GB karticu?
Do koliko max. može?
- Red-Gsm.net -
Ej, ljudi, pokušajte sljedeće.
Odite u Alate i uđite u Kameru. Otvorit će vam se ona bijedna prednja.
Tada stisnite Opcije, pa odaberite Idi na slob. memoriju (što god to značilo).
Aj, pa mi javite kako vam se N73 ponaša.
U Mobisu!
ja tu opciju nemam.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
također, mislio sam da je na mom greška
a što bi trebalo biti?
E, hvala puno... program je advance device locks.![]()
E sad ovako. Ja sam si instalirao taj program, ali neće da mi instalira crack. A pošto sam ja tudum što se tiće tih stvari, zamolio bih nekog za pomoć oko toga, pošto mi je ovako program samo 7 dana trial. ili ako već negdje ima na forumu objašnjenje kako se to radi da me uputi tamo...
Hvala puno![]()
Na N73 sam pre neki dan ubacio najnovilji softver za N73ME, ali sad kad hocu da se vratim opet na obican ne dopusta mi jer kaze da vec imam najnoviji softver za njega. Da li ima resenja za to, ili mi ostaje samo da cekam neku narednu verziju firmware-a?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Jel mi netko moze reci koja je razlika izmedu obicnog i ME softa osim u par tema razlicitih i drugacijim mp3 playerom?Trenutno imam na mobu firmware4.0726.2.0.1 i stavio bi najnoviji gore? Koji da stavim? (moj trenutni soft ima od ME player ak se ne varam)
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Navodno su povukli najnoviji soft tako da, Vuki, imamo trenutno zadnji soft.
Ej, ljudi, ne znam jel bilo na prethodnih 30 stranica. Što mi se događa s N73ME? Naime, u zadnje vrijeme je mob prespor. Jednostavno trom. Dobim SMS, idem odgovoriti na njega, maloprije sam čekao 10 sec da otvori novi SMS. Imam nekakav filing da isto jako dugo šalje SMS (ona ikonica izlazne strelice stoji na ekranu po desetak sekundi.). Čini mi se da ju je E65 slala nekih 4, 5 sec.
Također, danas sam doživio prvi problem ove prirode - otvorim poklopac kamere, ali se kamera ne pokrene. Samo na sekundu zatreperi glavni ekran. Sad, preko Taskmana sam vidio da ima još 3MB RAM-a i da je otvoreno 5 programa. Kad sam sve zatvorio, mogao sam pokrenuti kameru. Jel itko imao sličnih iskustava?![]()
U Mobisu!
i meni je isto spor ko puz. vec mi ide na zivce i zato ga sad prodajem. to ti jednostavno zivce pojede. ja ih vise nemam.
Dinamo rules!!!
ljudi kako se skida sredisnja maska? bpondar kaze da treba sve skinuti, od lcd-a pa nadalje, jel ima kakvi brzi nacin![]()
Ista stvar i kod mene, ali bed je što ostane dosta programa u pozadini upaljeno, a ja još imam i punu karticu od 2GB...
Taskman i sve pogasit i onda je opet sve kak treba biti!![]()
N73 ima kronicni nedostatak ram-a i to je to,zbog tog vam se to desava...
Meni napise no copied items left!
HAHA cuj free memory,ne kontam sta hoce time da kaze![]()
Bookmarks