Evo došao dan i mog prijenosa broja. Oko 11h T-mobile mi isključio karticu, a Tele2 još svoju nije uključio. Zvao sam szk i vele da će kartica postati aktivna u roku 24 sata. Živi bili pa vidjeli.
Evo došao dan i mog prijenosa broja. Oko 11h T-mobile mi isključio karticu, a Tele2 još svoju nije uključio. Zvao sam szk i vele da će kartica postati aktivna u roku 24 sata. Živi bili pa vidjeli.
Vrši li se prijenos broja i subotom ili samo od ponedjeljka do petka?
Moram i starom prenesti broj, pa bi mi to bilo najzgodnije obaviti subotom kad on ne radi.
Moji bi se možda sa VIP-ove pretplate prebacili na Tele2, ali na bonove.
Kako im je to najlakše napraviti? Najprije se kod VIP-a prebacit na bonove, pa onda uteći u Tele2, ili da prenesu pretplatu, pa da ju odmah stave na bonove?
ako u konačnici želiš ići na bonove najbolje ti je da prvo u vipu izvršiš prijenos na bonove,to ti je 99% siguran prijelaz na Tele2.
ako pak želiš iskoristiti povoljnu kupnju uređaja iz tele2 ponude za pretplatnike, u tom slučaju pokušaj prijeneti pretplatnički broj,nažalost samo 20% korisnika to i uspije iz prva dva tri pokušaja.
Pa zbog čega samo 20% pretplatnika uspije prebaciti broj, ako je od strane pretplatnika sve ok !?
Mislio sam starog sa t-mobile pretplate prebaciti na tele2 kad mu istekne ugovor, ali kad je to već toliki problem i treba po 2-3 puta pokušati prebaciti broj mislim da se ne isplati toliko zaj.... sa tim.
Koji bilo!
Bookmarks