Po meni dobri su T610, T630 i Motorola v600. Detaljnije o V80 pogledaj na
http://www.gsmarena.com/phone609.php
SE T 610
SE T 630
SE Z 600
motorola V 80
motorola V 300
motorola V 600
motorola V 878
Dakle,evo me,tek rođen i već gnjavim. Mene naime zanima šta bi vi napravili na mom mjestu,tj. koji bi mob uzeli... Imam "par" favorita... Evo ih: SE: T 630, Z 600; Motorola: V 300, V 600, V 878 (kad on uopće dolazi???),to bi bilo to.
P.S. Ako imate neke prijedloge što se nekog drugog moba tiče, a po funkcijama je sličan gore navedenima, samo dajte... I molim konkretna objašnjenja zašto neki mob da, a zašto neki ne. Hvala.
Zadnji uredio Draz : 22-02-2004 u 16:45
Po meni dobri su T610, T630 i Motorola v600. Detaljnije o V80 pogledaj na
http://www.gsmarena.com/phone609.php
V600
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Hvala za stranicu,sad sam pogledao V 80 i odustao od njega...
Wasssssuppppp?
SE T610 - zastario
SE T630 - skoro isti kao T610
Z600 - predebel
V 80 - nemam pojma
V 600 I 878 - preskupi
ostaje ti motorola V300. da sam na tvom mjest uzeo bi je. meni se mob jako sviđa, samo šteta što je još uvijek samo na pretplati.
I meni se sviđa, ali slike mi se ne čine baš kvalitetne (boje su dobre, ali je slika mutna) i malo je preširoki za preklopnjaka po mom ukusu. Tako da na kraju ostaju T630 koji i nije tako loš Motorole v600 i v878 koje su skuplje od ostalih
v300 je totalno djeciji mobitel gledajuci prema dizajnu... i totalno je dosadan!!! to nemoj uzimat
chevapi for men
Kak misliš dosadan? Po čemu? I zašto dječji, meni ima baš fora dizajn.Poslao: kappa
v300 je totalno djeciji mobitel gledajuci prema dizajnu... i totalno je dosadan!!! to nemoj uzimat![]()
Pa nije vrag da je ovaj SE Z 600 tolko debeli??? A koliko uopće dođu motorole V 600 i V 878?Poslao: dj_velja
SE T610 - zastario
SE T630 - skoro isti kao T610
Z600 - predebel
V 80 - nemam pojma
V 600 I 878 - preskupi
ostaje ti motorola V300. da sam na tvom mjest uzeo bi je. meni se mob jako sviđa, samo šteta što je još uvijek samo na pretplati.
Poslao: Dark
I meni se sviđa, ali slike mi se ne čine baš kvalitetne (boje su dobre, ali je slika mutna) i malo je preširoki za preklopnjaka po mom ukusu. Tako da na kraju ostaju T630 koji i nije tako loš Motorole v600 i v878 koje su skuplje od ostalih
Ja baš čuo da mu je slika predobra,uostalom šta neme on u kategoriji ovih jeftinijih mobitela najjaču rezoluciju kamere i ful velki i dobar ekran?
Poslao: Draz
Pa nije vrag da je ovaj SE Z 600 tolko debeli??? A koliko uopće dođu motorole V 600 i V 878?
e kad ga vidis uzivo bit ce ti jasno
ako ga mislis nositi u uskim hlacama onda ti je predebel
A meni se baš sviđa taj Z 600... Ne znam, vidjet ću po kolko će se moć nabavit ove jače motodrolje,pa ću onda odlučit...
Wasssssuppppp?
Slike slikane v300 bi morale biti u onom podforumu "slike slikane mobilnim telebonima" (ili kako se već zove) i tamo se baš ne dokazuje kao dobar![]()
A vidio sam... Ne znam više šta da radim... Vjerojatno ću pričekati ovu V 600,to mi je možda najpametnije...
Wasssssuppppp?
i najskuplje
kolko ja znam v300, v400, v500, v525 i v600 imaju identične kamere, pa ako samo zbog toga čekaš...
Mogao bi ja poslat par slika sa v525, ali ne znam dal da ga stavim pod v300 ili otvorim novi thread...
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
Otvori novi da se snađem... thnx
Wasssssuppppp?
a kaj ti fali mv80?
ma meni je v600 kralj
chevapi for men
Poslao: smogovac
a kaj ti fali mv80?
Rotira se ekran, više nije stacionaran, mislim da to neće baš bit najbolje izvedeno... Treba pričekat da dođe pa vidjet. Strpit ću se do 4 ili do 7 mjeseca, pa ću vidjet, možda izađe još nešto zanimljivo. Zasad mi se po omjeru cijene i svega najviše sviđaju T630, Z600, V300...
Wasssssuppppp?
Ma rotira se ekran, nije više stacionaran, a to mi se ne čini ko najbolje rješenje, treba pričekat da dođe, pa vidjet kak će to funkcionirati...Poslao: smogovac
a kaj ti fali mv80?![]()
Wasssssuppppp?
aj dobro...vidi pa mi javi...
ti bi da ti se sve servira na stol
pa nego i sa ostalim priborom....
Bookmarks