eo rekord 426 gb prosli mjesec
eo rekord 426 gb prosli mjesec
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
ja oko 20 mb imam modem![]()
Nokia 6060 -> Nokia 6030 -> Samsung e700 -> Samsung -> e800 -> Sony Ericsson k510i -> Sony Ericsson k700i -> Samsung e250 -> Samsung j700 -> Samsung e250(again) -> Samsung S5230 - tocco lite
:)
Koliki imate DL/UL omjer? Moj je 0,890 u zadnjih godinu i nesto.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
60-70GB max
Ja sam od nedavno na DSL-u i ne dam preko 3 gige... Jbg,nemam flat,a ni ne skidam tako cesto... Eventualno koji sitni programcic i koji mp3,te ponekad nesto vece ako mi se isplati...![]()
ja stalno skidam filmove igrice i diskografije tak da je to puno al nema veze jer iam FLAT
i cesto premasi 100 gb...
cca. 50 GB - promet je sve nego zanimljiv - skidaju se filmovi, serije i najviše sinhro crtića...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Iskreno, ne znam točan promet zbog specifičnog načina spajanja, ali mislim da je oko 50-60 GB.
829.72 GB od trećeg mjeseca 2008 godine do 1.1.2009, a sada od 1.1. do danas 149.18 GB![]()
![]()
Ja skidam 6-7 GB otkad sam na DSL-u...
Da skidam nesto sto mi ne sluzi,najvjerojatnije bih i ja imao promet od 200 GB mjesecno...
...he, he, he - jučer nabavih još 1 TB disc vanjski - sad i to treba početi puniti...
I da produžih RS na još godinu dana - biti će prometa...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
evo za 20 dana skinem po 300 gb......sasvim dovoljno....sad ce doci jedan hard od 1tb tako da cu imati 1624 gb za pohranu.....
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
...al mene zanima što vi radite s time kada skinete s neta - mislim, LL, 300GB ...što je to sve tu - film, glazba, video...kada sve to ispregledaš...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
90% su filmovi zato jer volim ih imati ako mi dođe volja da ih opet pogledam...a to je često....a ovih ostalih 10% je 9% COD i ostatak surfanje....
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
ja skidam oko 80 gb mjesečno...većinom filmovi i mjuza, zna se nać i pokoja igrica...jbg jedino kaj me zeza je hard "samo" 320 gb..tak da moram često inventuru radit
skidam po 500-tinjak GB filmovi igre modovi + oko 100 mb mi otiđe na igranje + još youtube i tak neš, sve većinom za prijatelje film serija amo tamo
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
aha pa to nije mjesecno dobro mjesecno po stotinjak a brzina mi je 395kbps pri downu
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
skinem 100-tinjak gb filmova mjesecno,sve przim tako da sad vec videoteku imami jos ovako sitnice,oko 120-130 gb mjesecno.
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Svi pričate tu o stitinama GB a nitko ne stavi screen, pa tolko o tome.
ON: nakupi se cca. 25GB mjesečno.
Bookmarks