sad imam potroseno 4.7 / 5 GB a od sljedeceg mijeseca ce bit flat pa racunam 60 +
Današnje stanje:
Ukupni promet: 104.367,54 MB
Dolazni promet: 80.604,87 MB
Odlazni promet: 23.762,68 MB
Ovo je još OK.
Prošli mjesec se je skupilo oko 154 Gb.
sad imam potroseno 4.7 / 5 GB a od sljedeceg mijeseca ce bit flat pa racunam 60 +
današnje stanje:
ukupni promet:136.750,08mb
dolazni promet: 98.962,93mb
odlazni promet: 37.787,15mb
nije loše![]()
dnevni promet:16,21 GB Nocni:28,88 GB
UKUPNO :45,09 GB ovo je skinuto sa 512/192 brzinom
17 dana jos mi ostalo 13 dana na 1mbitnoj vezi
P.s Napisite koje su brzine u pitanju
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
...ev dosad 7.5 Gb - s brzinom 3 Mbps/352 Kbps ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
65,38gb prosli mj.
sada sam na 8,2gb
malo mi je prevelik upload pa me to dodatno tlaci
al sta kad imam max adsl flat
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
Prosli mjesec cistog downloda 160gb,a danasnje stanje cistog downloada je 12,5 gb.![]()
ja skidam najvise filmova i igrica i to mjesecno oko 100gb
otprilike 2 gb na dan(2 compa jedan stalno skida a drugi surfa)
Ali kako ima flat rate uvjek![]()
Samo 3 GB mjesečno, vidio na računu. Razmišljem da uzmem flat...
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
evo 350 mb do sada,nemam vise flat![]()
Evo skidam recimo 4gb mjesecno i odlucio sam preci na optimu samo pakete, taman 40kn ce mi odgovarati...![]()
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
30ak GB mjesecno , prosli su dani kad samse žilio iskoristiti flat "do maximuma".
skinem kaj mi se svidi i to je to, za 50 kn koje dajem iskonu za flat nije mi zao i da 1 gb skinem![]()
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
E uzeo bi i ja to, al da imam mogucnost... Cekam samo da dopadne nesto povoljno do mene, pa da mogu skidati sta pozelim, a ne da moram svaki mjesec paziti na pakete i tako...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Najbolje je imate uvjek flate rate znaci taj paket ja imam taj![]()
I nemoras se brinuti za protokol a ja sam i morao uvjek skinem vise od 10 gb a to je najmanji paket(i jedini sa ogranicenjem) kod mene
eto dosad 195 gigabayta 16 dana
4 mbita flat
i jos uvijek imam sto skidat,))
ajmo koji je rekord da ga lovim![]()
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
ja sam jedan mjesec uzeo flat ali samo sa jednim megabitom, skinuo sam oko 90 gigabajta...to je bilo strašno....
tad sam i skinuo splinter cell onaj najnoviji od 9 gigabajta, jest da je trebalo 6 dana, al ajde...![]()
više mi nikad neće past na pamet stavit referrer link u potpis!
ja sa 750/200 nemrem loviti više od 60 gb a skidam si filmove serije i igrice ali gotovo SVE sa www.pspiso.com i www.ps2iso.net tu ima SVEGAAAAA
i da sa lime wire muziku a programe isto gore linkovi i MALOOOOOO shareaza
Masu stvari skidam,mjesecno oko 3 gige ide na download,a na surfanje oko 2 gige
evo sada malo više skidam , 5gb mjesečno , zato jer imam takav paket![]()
6 gb prosjecno![]()
red bull je zakon!!!!!!!!!!!!!
BALKAN-MEDIA
između 6 i 10.. paket od 5 gigi
imam maxadsl s paketom od 1 gb al obično skinem 2 do 3
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
...sada u prosjeku trošim nekih 50-60Gb mjesečno...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
kad sam na faxu skidam brzinom 100MBps pa se onda laptopov disk od 80GB svakodnevno prazni-puni...steta bi bilo neiskoristiti tih 100Mbps i 5-6 privatnih torrent siteova...i skidam samo legalni sadrzaj odmah da se razumijemo!
a inace kuci imam 28.8k dial-up vezu pa skinem kojih 30-ak MB mjesecno...i to surfanjem!
Bookmarks