ispravljeno
u naslovu je neprimjerena riječ, pa ju je forum cenzurirao . . .
evo ga opet . . .
ispravljeno
u naslovu je neprimjerena riječ, pa ju je forum cenzurirao . . .
evo ga opet . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ivanković - otkaz ?
ako je istina, to samo pokazuje kako je mamić dobar manipulator i kako zna s medijima . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Daj mi recite zašto mu i mi ovdje moramo posvećivati pažnju?
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
sramotno
(10 znakova)
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
BBB šipkama i kamenjem na sve oko sebe:
http://www.vecernji.hr/newsroom/blac...95305/index.do
:
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ukrao dvije pudlice u košari-u Splitu
ovo je strava,zamislite jadne pudlice,kako se osjećaju ,možda ih otmičar zlostavlja,koliku će otkupninu tražiti,zasjedaju ODBE KUDBE KOMBRE OZNE NKVD i ostali da razrješe slučaj po hitnom postupku..
jadna li nam majka sa ovakvim temama......
pa gle...neznam zasto kazes, kakva osoba, kao o nekom monstrumu, covjek je jednostavno lopov i ukro je nesto sto ce dobro prodat...nazalost takve se stvari svakodnevno dogadjaju samo rijedje se kradju ljubimci nego auti, i sve sto imas u stanu...nazalost
sad da ih zlostavlja, nevjerujem...
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Overdouz izgleda.......
cula sam danas za to![]()
steta...bas je bio zgodan
R.I.P.
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Ozlijeđen Eduardo da Silva
i to teška ozljeda...![]()
![]()
![]()
oni sa slabim žedcem neka ne gledaju naslovnu sliku...
EDIT:
evo još jedan lik:
Eduardo slomio nogu
pre, pre strašno...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks