jbg, imao si srece dok vecina drugih nije imala...
Mene su ucili uvijek da se maknes od debila, nikad ne provociras nit prvi udaris.
Ak nemres nista napravit, daj pete vjetru i bjezi.
Boli te djon kaj ce ti neki govorit da si kukavica, al ak nemres ni pobjec, ciljaj uvijek u nos i vrat. 100 postotno onesposobljavanje protivnika ^^
A i vidim da puno djece fura sa sobom nozeve, sokere, teleskope pa cak i pistolje pa me ovakvi dogadjaji nit ne cude...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
znam da...proso sam najbolje...ostala trojca su vise najebala...slomljen nos dvojca i jedan napukla donja celjust...to je rezultat dvojca idiota koja su imali boxere i teleskopske...a nismo trazili nevolje...one su nasle nas...a kako da bjezimo pijani ?...
pobjego jednom kad sam bio sam na 3-ojcu...da spasim zivu glavu jbt...i sta me briga ak sam kukavica...barem nisam pokupio frakturu lubanje "-_-
da..jako puno..misle da su "kul" ak imaju neko oruzje....pa nije ni cudo zas se desio slucaj luka ritz![]()
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
pah moglo bi se to tako reci...bili smo na cugi nakon posla da se opustimo i napali nas ti kreteni..to je bilo proslo ljeto...
ah jbg...nisam znao...ali opet....sve je vise nasilje...pa pogledaj samo onog 15-godišnjaka sta su ga pretukli do neprepoznatiljivosti....neznam sta potice maloljetnike na takvu okrutnu vrstu nasilja?!!!
Zato sto se u drustvu jedino taj "nacin" dokazivanja "priznaje"..
To su sve debili koji ili imaju problema u obitelji, starci im bili u ratu ili su alkoholicari, ili su jednostavno mentalno retardirani da shvate neke cinjenice..
Eto, moju sestru je napao prije par mjeseci neki ludjak, izvadio skakavac, a ona setala psa..
Pas je zalajao i ugrizo tog debila za nog i ovaj pobjego..
Ko zna kaj bi bilo da nema psa..
A i ona od sad svaki put kad ide navecer van nosi suzavac..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Najprije da kažem da mi je žao tvoje sestre zbog tog događaja.
Ali to što su nekome starci bili u ratu ne moraš spominjati niti dovoditi u bilo kakvu vezu s bilo kakvim debilima ni luđacima. Ima nas koji smo bili u ratu dok si ti srao u pelene, i da nismo bili ne bi ti danas ovdje lajao po forumu. Zato ti fino nastavi sa svojim postanjem po četaonici onako kako si i dosad, a teme o ratu i ljudima koji prošli rat ostavi na miru.
Ja govorim iz iskustva, jel znam kakvi su to tipovi.
Ok, mozda nisu svi, mozda nije vecina, al takvi ljudi postoje.
Necu se opet sa tobom zamarat, al pogledaj malo u skolama, svi problematicni ucenici su takvi ili zbog roditelja, ili zbog drustva u kojem se gibaju..
PS: Jesi tu dokazali da nemam multich na forumu??
vas dvojce mi je vec puna kapa. decki, skulirajte se, bez ruznih rijeci i prejudiciranja! mile, predugo si ovdje da ti ne bi bilo jasno na koji nacin se stvari koje predbacujes cionnu rijesavaju, a to sigurno nije javnim prepucavanjem! dosta bi bilo!
sto se brljinog linka tice, meni isto nije jasno kuda je svijet u tako kratkom roku otisaonisam ja tako davno bila tinejdjer da bih o tim vremenima pricala k'o neka baba "ah, ta danasnja mladez". ali zaista nije bilo tako gadno. izlazila sam od svoje 15-e, poznavala raznorazne tipove ljudi i drustava, i u to doba je bilo i pijanki i droge na svakom koraku i problematicne djece iz problematicnih obitelji.
znali su se deckici posibati u disku, ali nitko nikoga nikada nije poslao na hitnu. a kamoli nesto gore.
sto se, kvragu, dogadja? jel sam ja samo imala srece pa su me takve stvari zaobilazile, jel se za njih nije saznavalo jer su mediji bili slabiji nego danas, ili je zaista sve uspjelo otici u k krasni u roku par godina? i ako je ovo potonje, zasto, kako, koji je razlog tome? jer, problematicnih obitelji, prezaposlenih roditelja i djece koju odgaja ulica bilo je zasigurno i prije par godina..
nemam pojma.. samo znam da sam vec sada prestravljena kako cu ja svoje dijete pustiti van kad dosegne neke tinejdjerske godine..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Dogovoreno
@Bbbrljo: Je, to je "ljek" za 1 takvog, al kaj ak ti dodje tak 3-4 tipa, neces ti moc svakom ciljat u oci..
Mozda uspijes dvojcu sredit, al onda ce te ovaj treci ubit..
Al i ova nasa policija je totalno zakazala..
Sjecam se kad su mi frenda prebili..
Iz cistog mira je tog mog frenda napala grupica od 8-9 14godisnjaka..
I on normalno se branio i zakucao je trojcu i taman prolazi iza ugla kamion sa onim interventnim policajcima i oni su mislili da moj frend tuce klince i istce oni vazno sa pendrecima i stitovima i ubiju boga u mom frendu..
Imao je strganu glavu, prijelom ljeve ruke i ko zna kaj jos..
A poslje, kada su ti klinci bili uhvaceni i sve priznali, policija se nije niti ispricala za svoj grubi postupak..
Kom ces drugom "vjerovat" ak ne nasoj policiji..
Najbolji je bio zakon na divljem zapadu, ak ti neko smeta imas revolver i rijesis to..
A ovak te svi kradu, maltretiraju i izivljavaju se na tebi.
nisi nikad koristio suzavac?
očito nisi kad si napisao ovako nešto...
potoje dvije vrste, jedna koja izbacuje sprej u obliku oblaka, i druga koja izbacuje u obliku mlaza...
i vjeruj mi, s oba možeš riješiti i više nego ovoliko koliko si naveo...
a za frenda, ako je tak, jel tužio možda policiju radi toga?
ako nije, s oproštenjem, ali onda je budala...
liječničku dokumentaciju je morao imati, svjedoka ima kolko oćeš, tužba samo takva...
ali nekima se ipak lakše žaliti preko neta kako je policija brutalna...
s takvim događajima treba samo u novine izlaziti...
pa da vidiš...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ne, nisam ja koristio, al mi je prico bratic, da ti ne stignes izvadit suzavac i gadjat vise napadaca..
No ovo sa frendom.
Bilo je to u novinama i cak na RTLu.
I da, tuzio je policajce, i zna tko su odgovorni policajci i sve to, no policija ti je to sve zatuskala, dala neku "odstetu" i kao gotova prica..
Klinci su se onda izvlacili da oni ne nadrljaju sa izgovorima da je on njih maltretirao poslje skole [a covjek ih prvi put u zivotu vidio] i normalno, nikog to ne interesira i u roku od 2-3 dana je to nestalo iz novina i vjesti.
OT: Vidim da su teroristi presli i na Rusiju.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/n...ta/483329.aspx
Bas me interesiraju reakcije Rusa..
Nebi me cudilo da i oni posalji vojsku da "ratuju" protiv talibana, a zapravo im je to motiv za kradju nafte..
suzavac je lijek za 90% takvih slučajeva...
ja svoj još nisam morao upotrijebiti na svu sreću...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
da se nadovezem na temu....suzavac ti nece pomoci 1vs4....rijesis se 3 ali 4 te prebije...
kako god na kraju kad-tad ce te naci i tek onda si najebao....mlađe generacije su sve nasilnije i vecina njih (veeelika njih) su iz problematicnih obitelji...
iz svega ovog sto sam prozivio i cuo na vjestima...a i sta sam sve vidio...ja vani ne izlazim bez boxera u đepu...jbg :/...jednostavno me je strah vise ici van bez necega jer se ovdje zbog najmanje sitnice potuku :/......
edit:
pretproslu subotu...moj prijatelj (18 god) se zakacio sa nekim likom (14 il 15) god...sat poslije dovede on ekipicu od njih 12-13 i prebili ga totalno..sva sreca uspio se izvuc jer su uletili zastitari iz obliznjeg night cluba (oko 50m udaljenog od mjesta tucnjave)
ne pravim se bahat, samo želim dokazati...
nemoj misliti da tebe imam na piku ili nešto, ali voljan sam ti pokazati da se može...
vas 4, ja sa suzavcem...
a to s boxerom je sjebano...
kao prvo, kažnjivo ga je nositi jer je zakonom zabranjen, kao drugo, pogodiš nekoga s tim, teške tjelesne su neminovne, kao treća, može te se tretirati za pokušaj ubojstva...
zato preferiram sredstva koje su zakonom dozvoljena...![]()
Ajde, probat cemo to
Al gle, ne stoje ti ta 4 il kolko vec protivnika jedan do drugog, kaj ak te okruze ??
Kaj se boxera tice, nekad ti je dovoljno samo ga pokazat da zastrasis proivnika, nemoras ga koristiti.
Kao drugo, ako boxer koristis u svrhu samoobrane i dokazes da nisi 1. napao, nemre ti niko nista. Napadac si je sam kriv ak ce dobit teske ozljede.
A kaj se ovog pokusaja za ubojstvo tice, to je glupost.
Ako se dokaze da si ti prvi napao i nanio ozbiljne ozljede, e onda si u banani.
Al ako ne, kao sto sam reko niko ti nemoze nista.
Svako malo vidis u novinama da je neko [najcesce zena] u samoobrani od muza [silovatelja,alkoholicara il kaj god] upotrijebi pistolj i ubije napadaca i ne dobije nikakvu kaznu.![]()
nema problema, ja sam za...![]()
bokser kao bokser je zabranjen...
isto kao i teleskopska palica i ostala oružja koja su dopunom zakona koja je donesena zabranjena...
i za nošenje istih dobijaš kaznu, ma kolko god ti puta bio napadnut...
a za ovo u samoobrani, prvo ovisi s kim si se tukao...
i tko ima bolje veze...
isto tako ne znam kako se tolko sranja ljudima događa...
ne idem tako često van radi posla, ali radim u noćnom klubu...
i stvarno sam rijetko imao probleme...
a svi znamo kakvi su pijani ljudi...
a nisam od onih koji će prešutiti nešto...
nije da sam neka mrga, ali nije mi jasno kako se meni takve stvari ne događaju...
mislim, nije da se žalim, ali mi to nije baš jasno...
nemam pojma, jutros sam čuo na radiju
Jedan odmjeren udarac po nozi je valjda dovoljan da te ovaj ne može pratiti u trčanju, šta ne? Mislim, odalamiš ga po cjevanici ili koljenu, čak i da mu slomiš nešto to nisu nikakve ozljede naspram šaketanja po faci. Svi bi si lomili lubanje raznim alatima, a meni baš dođe gušt takvog maznuti po koljenu pa da me se sjeti svaki put kad zakorači.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
nema teorije da udarim time (boxerom) po glavi...udaram u tijelo...jer bojim se ipak da ne ubijem nekog :/....ali ne koristim ga nikad jedino ak me netko napadne(sva sreca 1 se desilo ali bili zastitari pa nije bilo koristi ga vaditi)
a znam da je ilegalno ali kad vidis kakvi su policajci sigurniji sam ja uz boxer...iako je i dobro imati suzavac...
@bbbrljo
jbg...ne volim presutiti iako nikad ne trazim nevolje...one nađu mene...ocito volim izlaziti na krivo mjesto....mozda zato jer misle da ak mi kazu da usutim da cu ih poslusati...nema teorije...a i ima pijandura na pretek..tako da jbg
@xlr
ta metoda je definitivno najbolja 1vs1 kad nemas neke izglede da "pobjedis"...ali kad ih je vise...ne koristi...
suzavac u kombinaciji nekog borbenog oružja (teleskopska/boxer) ili sa šokerom (jos bolje 2u1 tj šoker i teleskopska palica u jednom) je nenadjebivo protiv vise njih...
to definitivno stoji...bas je gust ga zviznuti u koljeno pa da te se sjeti svaki put hehhe![]()
Bookmarks