jedva čekam,baš me zanima koliko će koštat!
dolazi od samsunga "dual sim" mobitel..
SGH D880 DuoS
- utor za dvije Sim-kartice(radiju sinkron)
- 3.MP kamera sa Autofocus
- MP3 Player
- UKW Radio
- utor za microSD ...itd.
jos u 10.mjesecu na trzistu u rusiji ...trebalo bi uskoro isto kod nas![]()
Moj stari nick je bio: nokman
jedva čekam,baš me zanima koliko će koštat!
Fala Bogu,ča san Istrijan!!
F.C. INTER
Ma spustiti će se cijene nakon pola godine na Hrvatskom tržištu,ionako će sad počet izlazit mobiteli s tim dual sim-ovima......tako da....
Fala Bogu,ča san Istrijan!!
F.C. INTER
Apsolutno ocekivana visoka cijena kod operatora jer ne moze zakljucati mob da ga ti koristis samo na njegovu mrezu, te ce u startu dignuti cijenu mobitela jer zna da ga neces koristiti samo u njegovoj mrezi, vec i za jos jednu mrezu.
Ne bi imalo nimalo smisla zakljucati taj mob, pa tome shodno ide i visoka cijena samog uredjaja.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
aj i bilo je vrijeme da veće firme počinju raditi na dvije kartice a možda operateri kodiraju uređaj da može samo na dvije k njihove mreže i tako spuste cijenu
Već vidim reklame
Poslovni i provatni telefon u jednom i sl
fora,ali ugrađivanje dual sima je još uvijek daleko isplativije..
Je isplativije, ali je ovo puno lakse koristiti. Pa rade ti obje mreze istovremeno, ne moras se prebacivati sad s jedne, sad s druge mreze.
Jednostavno obje rade i na obje si dostupan.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Hip hip hura
Ovo je kraj nošenju 3 telefona u isto vrijeme. Sad ću nositi 2!
Samo me zanima što se dogodi kad ti zvone 2 broja odjednom, sigurno se bira linija....![]()
Hello ljudi
ima kakvih informacija
da ga ima kod nas za kupiti ??????????
Oglasnici po netu i novinama!!!!!!!!
Ili čak trgovine!!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
neea..Tek ce u sada u rusiji.Kod nas ce ti mozda za bozic,mozda prije nisam siguran
Kod nas, hmm možda ali možda, stvar je u tome štaj je ovaj model specifično za RUS tržište namjeneno! Cijena je nekih 489$ kao bazna cijena ali bit će manja jer mob u principu je samo močan u dual sim a ostatak je škart, ponovno škrtarenje![]()
sam vi kupujte te dual sim kineze ovo je ipak provjerena roba..
jel se mogu onda na ovom mobitelu koristit dvije kartice istovremeno il moram restartat kad idem s jedne kartice na drugu? jer citam malo po netu, neki kazu da mogu, neki kazu da moraju restartat da izaberu karticu, pa me zanima ak ima ko kakvih iskustava?
Zadnji uredio Zagy : 21-01-2008 u 13:15
Koliko sam ja skuzio da ne mozes zvati sa obije kartice nego ti je jedna primarna za zvanje i SMS, ali da oba broja mogu primiti pozive!
ak je tak onda si radije kupis neki adapter i imas ga u jednom mobitelu i isto biras kad ga palis koju ces karticu
dali radi istovremeno na 2 kartice kao kinezi da s obje pises poruke i zoves
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
istovremeno rade dvije kartice a daleko je kvalitetniji nego bilo koji kinez te barem imaš servis u HR ako nešto pođe po zlu.
Ima ga u ponudi T-mobile i vodafona u njemackoj ako sam dobro razumio
http://www.handys-mobile.de/samsung-sgh-d880-dual.html
danas ga koristio, kupiti cu ga, ja sam veliki fan samsunga i ovaj mobitel mi je mrak
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Bookmarks