Predpostavljam da 2 SIM Kartice na traženje mreže/mreža troše više baterije nego s jednim SIM-om,sve u svemu nadam se da će uskoro pasti jedan kvalitetan user review![]()
Predpostavljam da 2 SIM Kartice na traženje mreže/mreža troše više baterije nego s jednim SIM-om,sve u svemu nadam se da će uskoro pasti jedan kvalitetan user review![]()
zna netko kad dolazi u prodaju?
Mobitel je izašao u prodaju krajem godine
http://www.usporedi.hr/katalog/proizvodi/2/pogled/4931/
Najavljen Listopad 2007
ja ga danas idem kupiti i staviti cu recenziju, trosi vise baterije ali zato se isporucuje s jacom nego ostali modeli samsunga
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
ma znam da je došo već odavno al me zanima kad dolazi u hrv, kad će se moć kupit u europatradeu?
McLaren obrisao sam ti 3 posta zaredom jer ih tretiram kao spam,sama rečenica
ne ukazuje na ništa,ako si ga kupio napiši 2-3 rečenice ili reviewtelefon je savršen
Zadnji uredio Alienware : 26-02-2008 u 00:13
Mene zanima, dal ćeš, ako kupiš mob u vipu, morat koristit samo njihove kartice..Jer je ove nove modele, navodno teško dekodirat.
S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo a onda te dotuku s iskustvom !!!
http://www.cellcorner.com/xshp/cell-...ung-d880-duos/Jer je ove nove modele, navodno teško dekodirat.
ništa nije nemogućejedan flash&unlock cable i NS PRO
Evo jos malo informacija o tom telefonu:
http://www.b92.net/tehnopolis/gadget...id=286345&fs=1
U Srbiji izgleda kosta oko 2.600 kn (26.000-27.000 din)
smiješna recenzija, neke stvari pišu potpuno krivo!!
ima neka glasina da VIP kartica može raditi samo samostalno u d880, da ne može biti uparena niti kao prva niti kao druga, istina?
i meni takodjer
Interesira me kod ovog uređaja, da li SMS delivery status dolazi u obliku poruke i fila inbox, ili postoji bolje izveden sistem notificationa? Kolika je glasnoća samog telefona, te da li zvuk zna krčat na maksimumu, te naposljetku, da li je moguće personalizirati cursos tipku u svim smjerovima?
Puno hvala!
u obliku poruke, glasan je, ne krci, moguce je sve osim tipke za gore, tamo ulazi u moj meni ali njega mozes personalizirati
Kupljeno! Zadovoljan sam! Jedina prava mana koju sam nasao do sad je sporo pretraživanje imenika, je li i vama tako? Btw. može li se ubaciti na njega hrvatski jer sam navikao na T9 unos na svim zadnjim mobitelima?
kaj nemas na hrv meni? jel zna tko kad tocno dolazi u europatrade? i koja bi otprilike bila cijena?
nemam hrv. meni jer sam ga nabavljao nekim cudnim putevima, ali imam malezijski![]()
Da li netko zna gdje u ima za kupiti kabel tv-out za ovaj mob?
I kolika najveca kartica moze ici u njega?
Kabel preko Samsung stranice, za mem karticu 2-4GB ovisno o softu ...pozz
Hrvatski jezik ako si iz Zagreba mozes staviti kod mog covjeka jednog za 50kn..
Je, imenik je dosta spor, ali jbg... Meni je telefon odličan i prporodio sam se otkad ne nosim 2 telefona
dobro hoće li neko napisat koliko je platio mob??
nemoze ali imas vise playlista...
Bookmarks