ja sam ga platio 2000 ali pred mjesec i pol.. sad ih vec ima za 1800-1850 novih zapakiranih
ja sam ga platio 2000 ali pred mjesec i pol.. sad ih vec ima za 1800-1850 novih zapakiranih
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
kad pricam na T-mob (sekundarnu karticu, primarna je VIP) dosta mi je losiji zvuk sugovornika u slusalici od razgovora preko VIP-a, bas je nekako kao priguseno, ima li netko slican problem i riješenje za njega?
kod mene na obje normalan zvuk, ali imam jedan drugi problem, nemogu nac mp3 pjesme koje sam stavio na karticu, jednostavno ih ne vidi u pipisu datoteka i fajlova, zna netko kako to rjesit?
Probaj otići u sekundarni tajni meni i pogledaj kako stoje postavke za zvuk !!
kod je : *#8999*TEST# ili *#9998*TEST#
Napiši kako stoje postavke pa budem malo pogledao i razmotri šta i kako bi išlo !!!
*#0206*TEST# - eto našao sam kod za D880, promjenio sam glasnoću, ali mi nije bas pomak, jel mogu kako podesiti jasnocu zvuka?
Evo stigao je D880 i u Europatrade. Cijena je 2500kn
http://www.et-mobile.net/web/modeli.asp?page=26
odlična cijena....
da, stvarno malo sam se iznenadio, ocekivo sam da ce bit bar jedno 3 somova. sad sam u nedoumici dal da ga kupim odmah il pricekam koji mjesec da jos malo opadne cijena...
ma neznam , meni to tak nema veze, nikad nijednom mobitelu nije nis otislo osim e700... a pola stvari ne priznaju na garanciju.. hvala bogu imam dobrog servisera koji mi sve za dobru lovu slaze..
a sto se tice duosa, cijena je jako dobra u ducanu i ja sam ocekivao barem 3 soma
Cijena je supać stime da je mogla komotno dole, al šta ćeš kad naši monopolisti vole gulit kožu![]()
ma dobro, pa nece ga dat za nize, to je normalno... i ovo mi se cini dost nisko s obzirom na najvaljene cijene
jel se meni cini ili svi ti samsunzi izgledaju isto xD
nije lose sto ima dual sim...al ionako ga nebi uzeo...
sad vidim da imamo 2 iste teme koje se odvijaju paralelno. Ovdje nastavljamo http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=54245
Bookmarks