Join Today

Vidi rezultate ankete: Da li se potpuno razumijete u symbian telefone?

Glasači
106. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • da

60 56,60%
  • ne

22 20,75%
  • znam osnovno

24 22,64%
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 90

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2008
    Mobitel
    Nokia 5800 XpressMusic
    Operater
    T-com & Tele 2
    Godina
    32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da je to revolucionarni potez od svih proizvođača mobača ! Na kompu su od prije 10-15 godina uvijek bili Windowsi (Linux eventualno), a mobači su počeli sa crno bijelim ekranima i imali su pol kile. Onda su počele sms, pa mms, pa e-mail poruke i onda su mobači prešli na Windowse i Symbiane. Ajde da vidim od nekoga na kaj su kompovi onda trebali preč ? Na veličinu procesora sa ugrađenim projektorom za monitor i tipkovnicu da ne zauzimaju puno prostora, mobači imaju wlan nakon 10 godina postojanja (osnovno), a kompovi neke ADSL-ove i kante i ta sranja, pa mobiteli su puno puno puno više evoluirali od kompova. E, da i sad me ovaj post iznad podsjetio, sa kompom nisi nikad miran, stalno izlaze nove komponente i nikad dosta love u đepu, mob kupiš i imaš, stalno isto može potjerat, GPS tek... Google Earth mobile, pa di je to na kompu bilo prije ? Nigdje, tek sad kad i na mobačima. Čak imaju qwertzuiop tipkovnicu, kompovi bi po tome trebali primati glasovne naredbe i palit se na otisak prsta(to neki mobovi več imaju) i bit mali i praktični. I oprostite zbog gramatičkih pogrešaka, nije mi se dalo pazit.
    Zadnji uredio commando9 : 20-01-2008 u 16:06

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao commando9 Pregledaj post
    Mislim da je to revolucionarni potez od svih proizvođača mobača ! Na kompu su od prije 10-15 godina uvijek bili Windowsi (Linux eventualno), a mobači su počeli sa crno bijelim ekranima i imali su pol kile. Onda su počele sms, pa mms, pa e-mail poruke i onda su mobači prešli na Windowse i Symbiane. Ajde da vidim od nekoga na kaj su kompovi onda trebali preč ? Na veličinu procesora sa ugrađenim projektorom za monitor i tipkovnicu da ne zauzimaju puno prostora, mobači imaju wlan nakon 10 godina postojanja (osnovno), a kompovi neke ADSL-ove i kante i ta sranja, pa mobiteli su puno puno puno više evoluirali od kompova. E, da i sad me ovaj post iznad podsjetio, sa kompom nisi nikad miran, stalno izlaze nove komponente i nikad dosta love u đepu, mob kupiš i imaš, stalno isto može potjerat, GPS tek... Google Earth mobile, pa di je to na kompu bilo prije ? Nigdje, tek sad kad i na mobačima. Čak imaju qwertzuiop tipkovnicu, kompovi bi po tome trebali primati glasovne naredbe i palit se na otisak prsta(to neki mobovi več imaju) i bit mali i praktični. I oprostite zbog gramatičkih pogrešaka, nije mi se dalo pazit.
    ...o čem ti trabunjaš ...
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download linkovi za PocketPC
    By Tommek in forum Nokia
    Odgovora: 42
    Posljednji post: 11-12-2010, 16:30
  2. Symbian OS 9.0
    By Cykke in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 14
    Posljednji post: 14-11-2005, 08:42
  3. Internet browseri za Symbian S60. Komentari i iskustva.
    By domagoj in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 11-01-2005, 23:25
  4. Odlican članak o Symbian virusima
    By Cykke in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 04-01-2005, 23:49

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke