Izvorno postao
commando9
Mislim da je to revolucionarni potez od svih proizvođača mobača ! Na kompu su od prije 10-15 godina uvijek bili Windowsi (Linux eventualno), a mobači su počeli sa crno bijelim ekranima i imali su pol kile. Onda su počele sms, pa mms, pa e-mail poruke i onda su mobači prešli na Windowse i Symbiane. Ajde da vidim od nekoga na kaj su kompovi onda trebali preč ? Na veličinu procesora sa ugrađenim projektorom za monitor i tipkovnicu da ne zauzimaju puno prostora, mobači imaju wlan nakon 10 godina postojanja (osnovno), a kompovi neke ADSL-ove i kante i ta sranja, pa mobiteli su puno puno puno više evoluirali od kompova. E, da i sad me ovaj post iznad podsjetio, sa kompom nisi nikad miran, stalno izlaze nove komponente i nikad dosta love u đepu, mob kupiš i imaš, stalno isto može potjerat, GPS tek... Google Earth mobile, pa di je to na kompu bilo prije ? Nigdje, tek sad kad i na mobačima. Čak imaju qwertzuiop tipkovnicu, kompovi bi po tome trebali primati glasovne naredbe i palit se na otisak prsta(to neki mobovi več imaju) i bit mali i praktični. I oprostite zbog gramatičkih pogrešaka, nije mi se dalo pazit.
Bookmarks