Join Today

Vidi rezultate ankete: Da li se potpuno razumijete u symbian telefone?

Glasači
106. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • da

60 56,60%
  • ne

22 20,75%
  • znam osnovno

24 22,64%
+ Odgovori na temu
Stranica 4 od 4 PrvaPrva 1 2 3 4
Prikazujem rezultate 76 do 90 od 90
    zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao r101 Pregledaj post
    Ili npr. kad treba označiti više poruka ili slika. Nema jedne tipke koja bi bila označi/odznači ko na 6280, nego za svaku sliku moram ući u opcije, pa negdje 7 opcije, pa označi...
    Imaš sa strane mobitela gumb na kojem je nacrtana "olovčica". stisneš taj gumb i samo ideš gore/dolje i automatski ti se označe odabrane slike/poruke i onda stisneš opcije -> izbriši (ili kad označiš poruke/slike stisneš tipku "C"[ne broj 2, nego C] )

Uz to, na 6280 je to sve išlo znatno brže.
    je brži, ali ima manje opcija. a E65 je symbian što je i prednsot tog mobitela (osim brzine, ali sa vrmenom će ti to biti normalno)

Za mene bi bio idealan telefon neki S40 poput 6500, ali da ima i Wlan i čitač office dokumenata.
    Ako ti ni W-lan nije previše bitan, a želiš brz mob, onda si uzmi neki Samsung jer oni imaju mogućnost pregledavanja office dokumenata...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    iPhone 4G
    Operater
    T-mobile, Vipnet
    Bodovi
    5.727
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.727, Nivo: 17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Na žalost to sa olovčicom kod mene ne funkcionira, tj. uopće ne znam koja je svrha te tipke?

Uzeo sam ga zbog Wlana. A internet preko njega radi puno bolje nego sam očekivao. Sasvim solidno se može surfati.

I na profilima mi fali opcija da tempiram profil da se sam isključi. Ako se ne varam, to sam još imao na 8310 pred 4 godine, i dalje na svim Nokiama koje sam imao. Valjda se to može riješiti nekim programom

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    iPhone 4G
    Operater
    T-mobile, Vipnet
    Bodovi
    5.727
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, i automatsko zaključavanje tipkovnice nema, a alarm je socijala tek tolko da je.

Stvarno šteta da te neke osnovne funckije koje su već godinama standard na osnovnim modelima Nokie na Symbianu nema. Da ima, ja bi bio prezadovoljan

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Samsung G810
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, i automatsko zaključavanje tipkovnice nema, a alarm je socijala tek tolko da je.

Stvarno šteta da te neke osnovne funckije koje su već godinama standard na osnovnim modelima Nokie na Symbianu nema. Da ima, ja bi bio prezadovoljan
    Ove stvari mozes lako rjesiti dodatnim programima. Ima ih hrpa.
    http://www.simpledirectoryanalyzer.tk
    Besplatni .NET program za analizu bilo kojeg foldera na racunalu.

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    iPhone 4G
    Operater
    T-mobile, Vipnet
    Bodovi
    5.727
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kad bi te neke osnove stvari uspio riješiti sa programima, onda bi se i moje mišljenje o Symbianu znatno promjenilo.

Super-forumaš Postignuća:
    SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kad bi te neke osnove stvari uspio riješiti sa programima, onda bi se i moje mišljenje o Symbianu znatno promjenilo.
    Cijela zamisao i ideja Symbiana i je u tome
    "dajte si truda napraviti bolje nego mi" kažu iz nokije
    i tu cijela raznovrsnost softvera počinje
    u tome je i cijela zabava!!!!
    "Prijateljstvo je neopisiv luksuz
    biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
    bez da odlučite vagati misli ili riječi."
    George Eliot

VeteranTagger Second Class5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    iPhone 7 Plus [32GB]
    Operater
    Vipnet
    Bodovi
    6.755
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.755, Nivo: 19
    Bodovi: 6.755, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao VuKi Pregledaj post
    ... u tome je i cijela zabava!!!!
    Točno! Između ostalog, u tome je cijela zabava..!

Ja sam novi na ovom forumu pa mi se ne da citirati neke starije postove ali moje mišljenje u vezi postova "symbian telefoni su samo preseravanje" glasi:
    Symbian mobiteli možda JESU za kurč*nje... ali samo ONIMA koji kupe takav telefon unatoč činjenici da njima mobitel služi "isključivo za pozive i poruke"! Znam mnogo ljudi koji su kupili mobitel tipa N80 jer im se "baš sviđa to što ima bezbroj tehnologija", a zapravo nisu ni svjesni stvarnih mogućnosti kupljenog uređaja.. Mislim, nisu ti mobiteli takva svemirska tehnologija, štoviše, ponekad je za one osnovne funkcije (poput pregledavanja slika i otvaranja sms-ova) čak i bolji (brži) dummy-phone ali opet, što se mene tiče, moja iskustva sa symbianom su bila toliko dobra da više ni ne pomišljam o povratku na dummy telefon! Nije da se sad preseravam, ali najgore mi je kad netko od "onih" (koji kupe symbian telefon bez da znaju išta o njemu) krene srat po telefonu kako je spor, kako ovo - kako ono, a nema pojma da mu u pozadini radi 10 aplikacija koje nije zatvorio i NE ZNA ih zatvoriti (a one gutaju i gutaju radnu memoriju)...! Možda ti telefoni i jesu sporiji od nekih razvikanih šminkerskih samsunga ili sonyericssona (čast izuzecima), ali to je cijena koju je očito potrebno platiti za one mogućnosti koje symbian nudi, a dummy telefoni ne!
    Također, mislim da je istina da kad se jednom navučeš na symbian, nema povratka. Ja sam mobitele mijenjao u prosijeku svakih 6 mjeseci dok nisam kupio N70 - nju imam godinu dana i još me ponekad zna iznenaditi s nekom od mogućnosti.. A o proširivanju funkcionalnosti putem raznih programčića da ne govorim...
    Sve u svemu, iako stvarno imaju brdo sitnih nedostataka poput brzine (sporosti) sučelja naprimjer, smatram da Symbian telefoni NIKAKO nisu zaslužili pljuvanje... Tko god posjeduje neki takav telefon već neko vrijeme, sigurno zna o čemu govorim.. a oni koji ga NE posjeduju (ili ga nikad nisu posjedovali) - mislim da nebi smjeli pretjerano kritizirati neke stvari bez "argumenata"!

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    p1i
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vjeko Pregledaj post
    @Thommy --citiram kompovi su i te kako mjenjaju komponente i nemozes nista sto je sada novo prikljucivati na maticne ploce od prije 8 god, imamo visejezgrene procesore, ddr2, sad ce samo sto nije i ddr3, serial ata hardove i opticke uređaje, PCI-e graficke........ -- krivo si me shvatio, samo sam rekao da windows xp jednako dobro ide i na PIII I na coure2dou, tj ne osvisi o hardwareu.a i vista nekako mogla pokrenuti na p3 iako je zastario komp, naravno ne s ful detaljima.. btw komp mi doro radi, i sam sam ga slagao, a kad ga sam slazes to ti je lutrija, treba potrefit da se komponente savrseno slazu. no necemo vise off.
    btw jel ima kakvih dobrih programa za windows 5,6 os? jer bi jednog dana presao na njega?.

@Vuki i ja se pridruzujem cestitkama tommyu. ..slazem se da ima dobrih programa, sam dok ih pronadjes medju njih tisuće, pola njih ne valja. evo danas sam pronasao jedan zanimljiv i koristan program koji bloka nepoznate brojeve, i ima crnu istu(kontakti), ako tko treba posaljem mu.

Bilo bi dobro da napisete nazive programa koje koristite, ali samo one korisne i slicne.
    ----evo ja koristim:
    -FExplorer
    -X-plore -najbolji explorer-barem meni.
    -Handy clock- jako korisna aplikacija, mozda i najkorisnija- nekoliko vrsta alarma,svjetski sat, kalendar s prikazom dva mjeseca odjednput, stoperica, odbrojavanje, i slag na kraju, na hrvatskom jeziku je, i predivnog dizajna, sve pohvale.
    -Power dictafone
    -turn off
    -black list
    -sms timer
    -office aplikacije
    -Power Mp3
    -Smart movie
    -Divix player
    -LCK Jukebox - bolji od Power mp3, samo sto nije nesto estetki dotjeran.
    -profi mail
    -opera
    to je to za sad.
    ----ako tko treba navedene programe posaljem mu.

ako moze na mail fobz.re@gmail.com,,, tnx...

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2008
    Mobitel
    Nokia 5800 XpressMusic
    Operater
    T-com & Tele 2
    Godina
    32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da je to revolucionarni potez od svih proizvođača mobača ! Na kompu su od prije 10-15 godina uvijek bili Windowsi (Linux eventualno), a mobači su počeli sa crno bijelim ekranima i imali su pol kile. Onda su počele sms, pa mms, pa e-mail poruke i onda su mobači prešli na Windowse i Symbiane. Ajde da vidim od nekoga na kaj su kompovi onda trebali preč ? Na veličinu procesora sa ugrađenim projektorom za monitor i tipkovnicu da ne zauzimaju puno prostora, mobači imaju wlan nakon 10 godina postojanja (osnovno), a kompovi neke ADSL-ove i kante i ta sranja, pa mobiteli su puno puno puno više evoluirali od kompova. E, da i sad me ovaj post iznad podsjetio, sa kompom nisi nikad miran, stalno izlaze nove komponente i nikad dosta love u đepu, mob kupiš i imaš, stalno isto može potjerat, GPS tek... Google Earth mobile, pa di je to na kompu bilo prije ? Nigdje, tek sad kad i na mobačima. Čak imaju qwertzuiop tipkovnicu, kompovi bi po tome trebali primati glasovne naredbe i palit se na otisak prsta(to neki mobovi več imaju) i bit mali i praktični. I oprostite zbog gramatičkih pogrešaka, nije mi se dalo pazit.
    Zadnji uredio commando9 : 20-01-2008 u 16:06

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao commando9 Pregledaj post
    Mislim da je to revolucionarni potez od svih proizvođača mobača ! Na kompu su od prije 10-15 godina uvijek bili Windowsi (Linux eventualno), a mobači su počeli sa crno bijelim ekranima i imali su pol kile. Onda su počele sms, pa mms, pa e-mail poruke i onda su mobači prešli na Windowse i Symbiane. Ajde da vidim od nekoga na kaj su kompovi onda trebali preč ? Na veličinu procesora sa ugrađenim projektorom za monitor i tipkovnicu da ne zauzimaju puno prostora, mobači imaju wlan nakon 10 godina postojanja (osnovno), a kompovi neke ADSL-ove i kante i ta sranja, pa mobiteli su puno puno puno više evoluirali od kompova. E, da i sad me ovaj post iznad podsjetio, sa kompom nisi nikad miran, stalno izlaze nove komponente i nikad dosta love u đepu, mob kupiš i imaš, stalno isto može potjerat, GPS tek... Google Earth mobile, pa di je to na kompu bilo prije ? Nigdje, tek sad kad i na mobačima. Čak imaju qwertzuiop tipkovnicu, kompovi bi po tome trebali primati glasovne naredbe i palit se na otisak prsta(to neki mobovi več imaju) i bit mali i praktični. I oprostite zbog gramatičkih pogrešaka, nije mi se dalo pazit.
    ...o čem ti trabunjaš ...
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

Banned Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    N90
    Operater
    091
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    do sad sam imao dva symbiana.. sam imao iste probleme, gotovo indenticne. .. primjetio sam da se symbian ne smije pretjerano nakrcati programima, jer se ruši i bude još usporeniji. onda se pitam cemu ti programi kad ne funkcioniraju zajedno.na kraju kad pobrisete te neke kvazi programe, vaš symbian se ne razlikuje od npr SE k800..

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    LG G4
    Operater
    Tmobile
    Godina
    36
    Bodovi
    19.512
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.512, Nivo: 33
    Bodovi: 19.512, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vjeko Pregledaj post
    do sad sam imao dva symbiana.. sam imao iste probleme, gotovo indenticne. .. primjetio sam da se symbian ne smije pretjerano nakrcati programima, jer se ruši i bude još usporeniji. onda se pitam cemu ti programi kad ne funkcioniraju zajedno.na kraju kad pobrisete te neke kvazi programe, vaš symbian se ne razlikuje od npr SE k800..
    onda ocito nisi isprobao nove symbiane koji su sada daleko bolji nego kaj su bili prije, pa bit symbiana su programi....goli symbian je kao dummy fon, ali naravno zato je tu symbian

kaj pak ti bubneš i ostaneš živ?

A kak su kompovi poceli? S windowsima?? Nebi rekao? Neznas računalo iskoristiti u potpunosti (bome neznam ni ja ) prvenstveno zbog manjka novaca. A kak bi ti koristio wlan , a da nema ADSL-a? A i mob, kupis mob i za mjesec - dva izgubis na njemu 40% vrijednosti, te izađe novi mob koji ima jos vise funkcija....

tvoja teorija ne stoji ni malo
    Zadnji uredio FatalERROR : 20-01-2008 u 17:55

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2008
    Mobitel
    Nokia 5800 XpressMusic
    Operater
    T-com & Tele 2
    Godina
    32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao FatalERROR Pregledaj post
    onda ocito nisi isprobao nove symbiane koji su sada daleko bolji nego kaj su bili prije, pa bit symbiana su programi....goli symbian je kao dummy fon, ali naravno zato je tu symbian

kaj pak ti bubneš i ostaneš živ?

A kak su kompovi poceli? S windowsima?? Nebi rekao? Neznas računalo iskoristiti u potpunosti (bome neznam ni ja ) prvenstveno zbog manjka novaca. A kak bi ti koristio wlan , a da nema ADSL-a? A i mob, kupis mob i za mjesec - dva izgubis na njemu 40% vrijednosti, te izađe novi mob koji ima jos vise funkcija....

tvoja teorija ne stoji ni malo
    Nebi nikak iskoristio sve kaj imam, ali kažem da smo sa mobačima doživjeli veću revoluciju nego s kompovima i igre na e61i e65, symbiani 3rd 9.1, njihove igre zgledaju ko na plejki 1.

Banned Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    N90
    Operater
    091
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nebi nikak iskoristio sve kaj imam, ali kažem da smo sa mobačima doživjeli veću revoluciju nego s kompovima i igre na e61i e65, symbiani 3rd 9.1, njihove igre zgledaju ko na plejki 1.
    kompovi nisu stali na mjestu.. prije bih rekao da je windows ostao na mjestu, i dalje je neoptimiziran, kako god okreneš. koloko cujek da je taj 3rd SYMB. puno bolji?..

Banned Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    N90
    Operater
    091
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ljudi moji.. ostao sam bez daha, odvorenih usta, po prvi put.. nikad me nikad nije zadivio ikoji program za symbian.
    .. program se zove - CoreCodec.CorePlayer.v1.1.2.S60v2 - nemreš vjerovat da su tako sto napravili. program je skroz savrsen. player skoro kao i na kompu, mada ima i previse funkcija kad se radi o softu za mob.
    ima podrsku za puno formata videa, slika i audia.. te jos podesavanja do besvjesti.

i za kraj.. kad bi kupovao u ducanu kakav soft, kupio bih navedeni program. zame je to jedna mala revolucija sto se tice symb. apl.

+ Odgovori na temu
Stranica 4 od 4 PrvaPrva 1 2 3 4

Slične teme

1. Download linkovi za PocketPC
    By Tommek in forum Nokia
    Odgovora: 42
    Posljednji post: 11-12-2010, 16:30
  2. Symbian OS 9.0
    By Cykke in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 14
    Posljednji post: 14-11-2005, 08:42
  3. Internet browseri za Symbian S60. Komentari i iskustva.
    By domagoj in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 11-01-2005, 23:25
  4. Odlican članak o Symbian virusima
    By Cykke in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 04-01-2005, 23:49

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke