Join Today

Vidi rezultate ankete: Da li se potpuno razumijete u symbian telefone?

Glasači
106. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • da

60 56,60%
  • ne

22 20,75%
  • znam osnovno

24 22,64%
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 4 PrvaPrva 1 2 3 4 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 26 do 50 od 90
    Super-forumaš Postignuća:
    SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Naravno da je Symbian mobitel za preseravanje jer on to i može podariti svome vlasniku!

Toliki spektar proširivosti programskoga dijela koji raste sa svakim danom!

Zaprepaštenje drugih koji nisu znali da uopče jedan mobitel može takve stvari izvoditi!

Malo me nasmijalo onih 15(trenutno) koji potpuno razumiju svoj symbian mobitel!!
    To ču moći reći tek kada uletim u šemu kreiranja symbian programa!

Banned Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    N90
    Operater
    091
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao borisxy Pregledaj post
    Sto se tice ulazenje u poruke to nije istina jer sam imao nokiju 6630 i niti jedan mob nije tako brzo radio i ulazio u poruke, a imao sam ih mnogo u ruci...
    I slazem se da je samsung preseravanje....
    uzmi bilo koji novi samsung iz biznis klase pa ces vidjet, tako brzo ulazi i lista otvorene poruke, tako brzo da se pocmes zivcirati. i samsung nije za preseravane, prije bi to bio symbian. samsung je najbolji mob (biznis klasa) u klasi normalnih fonova.
    dakle da rezimiramo- symbian je iskljucivo za poslovne ljude ili za ljude zeljne preseravanja i dokazivanja pred ekipom. zalosno al istinito. malo koji obicni korisnik ce koristiti internet, jer na nasim prostorima, jos je skup.
    -da bi symbian bio savrsen, to bi bilo kad bi se na bilo koji mob s hardwareom symb, moglo usnimiti najnoviji symb os. a ne sad davat po 5000kn za novi mob, pa jehote toliko dodje novi komp.,laptop. mada se pitam so ce to i poslovnjacima kad postoji black berry, veci ekran i tipkovnica..

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Huawei P10
    Operater
    Iskon mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    11.255
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.255, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ----------------
    Zadnji uredio Thommy : 13-06-2007 u 09:39

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    Samsung Captivate
    Operater
    VIP, T-Mobile
    Godina
    46
    Bodovi
    9.457
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.457, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Thommy Pregledaj post
    najnoviji symbian firmware se jako jednostavno update-a na symbian telefone, ovo sto kazes nebi trebali kupovati nove telefone to ko da imas komp neki od prije neznam 8 godina pentium 800MHZ i 128 rama i sad kazes a mogu na njega instalirati win XP kaj ce mi novi komp, taj komp od prije 8 godina ima hardverska ogranjicenja i normalno da win xp na njemu ne radi kak treba a vista da ne pricamo isto tako i symbian telefoni novije generacije su hardverski razvijenije i normalno da imaju nove verzije symb. OS-a koji donosi razna poboljsanja i podrsku za taj hardware
    Symbian hardver se nije znatnije mijenjao već duže vrijeme, točnije od nokije 6630 svi imaju isti procesor (OMAP 1710 na 220MHz), tek najnovije N9x nokije imaju OMAP 2420. Zato 6630 i je najbrži symbian, jer ima isti procesor kao i svi drugi, a najmanje hardverske zahtjeve.

Dakle primjedba o upgrade-u stoji, teoretski bi nokija mogla dati upgrade os-a za starije symbiane na v9.1 ili bilo koji noviji, ali kako bi onda prodavala najnovije modele?

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Svi pricaju kak mu je symbian nepotreban,spor,bezveze za preseravanje a zašto se onda otvara masa tema tipa:slovoED za k800,preglednik offica za k750-zasto ga nema i to svaki dan.Meni moj symbian sasvim dobro služi tj. postao mi je koristan u svakodnevnom zivotu(prvenstveno net,,divx player,rjecnik).

Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Huawei P10
    Operater
    Iskon mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    11.255
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tema ti ima naslov dali se potpuno razumijete u symbian telefone sto bi po meni znacilo da taj koji se razumije zna izvesi sve moguce sto se da izvesti sa tim telefonom, od updatea firmwarea do mjenjanja product kodova, ubacivanja kojekakvih modificiranih firmwarea,rastavljanja telefona, hardverskih popravaka itd. znaci taj koji se potpuno razumije mora biti nekakav serviser mobilnih uređaja ... to sto symbinan ima milion programa koje u njega mozes instalirati i sto sa njim mozes surfati internetom provjeravati mailove itd. ne znaci da se u potpunosti razumijes u symbian, to znaci da ga znas koristiti ... to ko da dodjes nekom tko radi u uredu na kompu ubija koristenje worda excella (kompletnog officea) zna slati mailove, koristi se vrhunski photoshopom surfa internetom itd. i sad ti tavom kazes da se potpuno razumije u kompjutere ... ne razumije se, zna ih koristiti, taj doticni koji rastura koristenje masu puta nema pojama o instaliranju OS-a, hardverskom djelu servisiranju itd. ... symbian je napravljen tako da svatko tko ima imalo graska u glavi moze na netu vrlo jednostavno naci masu programa za njega i vrlo jednostavno ih instalirati, e sad koliko ce koristiti i znati iskoristiti te programe to je druga stvar ...

sama kategorizacija na dummy i smart phone jednostavno objasnjava razliku (sto ocito nekima jos nije jasno)

citiram "da bi symbian bio savrsen, to bi bilo kad bi se na bilo koji mob s hardwareom symb, moglo usnimiti najnoviji symb os. a ne sad davat po 5000kn za novi mob"
    najnoviji symbian firmware se jako jednostavno update-a na symbian telefone, ovo sto kazes nebi trebali kupovati nove telefone to ko da imas komp neki od prije neznam 8 godina pentium 800MHZ i 128 rama(koji si u to doba platio mozda i vise od 5000kn) i sad kazes a mogu na njega instalirati win XP kaj ce mi novi komp, taj komp od prije 8 godina ima hardverska ogranjicenja i normalno da win xp na njemu ne radi kak treba a vista da ne pricamo isto tako i symbian telefoni novije generacije su hardverski razvijeniji i normalno da imaju nove verzije symb. OS-a koji donosi razna poboljsanja i podrsku za taj hardware

citiram dalje "a ne sad davat po 5000kn za novi mob, pa jehote toliko dodje novi komp.,laptop"
    da tolko dodje novi laptop samo kakav laptop sa 512MB rama i celeron procesorom hardom od 60 giga, ... mene takav laptop nemoze zadovoljiti i nemoze pokriti sve moje potrebe nemoze napraviti sve sto ja zelim da radi i to zivcira znaci ja trebam lap. od 10000kn tebe koji si prosjecni korisnik zajedno sa milionima drugih prosjecnih korisnika(prosjecni koriste komp za office, surfat netom, eventualno snimit neki cd/dvd, mail itd.) lap od 5000kn zadovoljava i vise nego odlicno ... e sad isto je tako i sa telefonima nekog kome mob treba samo da nekog nazove, posalje sms eventualno mms i uslika nesto u potpunosti zadovoljava neki dummy phone, e sad za one koji hoce imati neki nazovi mobilini ured ili mulitimedijski uređaj u telefonu potrebno je nesto vise a to vise je symbian ili windows mobile, znaci mozes citati i slati mail, otvarati dokumente tipa word, excell, acrobat reader, powerpoint prezentacije (pogledaj sad nokiu N95 ima prikljucak za spojit na tv znaci mozes ju i na projektor spoiti i mozes raditi prezentaciju neku dodjes sa mobom spojis se na projektor i prezentiras ne nosis laptop od par kg nego mob od nekoliko grama dalje sto se tice multimedije mozes ga koristiti kao mp3 player(prem da sad velik broj dummy phone-a ima tu mogucnost) mozes gledati dvx za nekog koga takve stvari uveseljavaju odlicna stvar, dalje manupulacija datotekama unutar telefona odlicno rijesena na symbianu postoje aplikacije koje su skoro identicne exploreru u windowsima, dalje mogucnost koristenja GPS-a (navigacije) itd da sad vise ne nabrajam

dakle symbian nije za nekog prosjecnog korisnika nego za nekog tko od mobitela ujedino zahtjeva da bude multimedijski, multifunkcionalni uređaj
    sto se sminke i preseravnja tice mislim da si veca faca kad izvadis neki najnoviji samsung ili LG koji izgledaju fenomenalno nego kad dodjes sa nekim VELIKIM (ruznim) symbianom koji vjerojatno nije dizajnerski tako dotjeran
    koristio sam symbian dvije i pol dodine (nokia 6630 i N80) i nisam im nasao nikakvu zamjerku na racun symbiana odusevio sma se njegovim mogucnostima, sad koristim uređaj sa windows mobile OS-om (HTC 3600) i svakim danom me sve vise usrecuje svojim mogucnostima
    nekom su ti symbiani i win mobile komplicirani i nepotrebni, takvi ce si kupiti dummy phone ponuda na trzistu je stvarno jaaaaako velika

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    N96 & N73
    Operater
    Tele2 & Tele2
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Svaka cast kak ti se dalo pisat

sa svime se slazem osim sa VELIKIM symbianom
    npr K800 je malo manji i deblji od N73 al zato N73 rastura sa zvucnicima i ekranom koji je fizicki veci
    Tako mislim da taj 1 cm ne igra veliku ulogu (ako i toliko)
    Zadnji uredio hat : 13-06-2007 u 11:18
    KISI KISI

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Slažem se da su prije symbiani bili veliki i nezgrapni a sada stvarno vise nisu,cak su neki manji i ljepsi od dummya(e serija,n80).
    npr n73 na slikama izdleda glomazan a u zivo je normalan i stvarno ljep telefon....

SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vjeko, ne mjesaj se u nesto u sto se ne kuzis. Ostani uz dummy mobitele, ocito nemas pojma o smartphoneovima i njihovim vlasnicima.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Banned Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    N90
    Operater
    091
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pogledajte samo panasonc x700-jedan i jedini sminkerski smartphone., uopce ne izgleda kao smartphone. dokaz da symbian tel mogu biti manje velicine. njega sam koristio pre god-dvije i super je bio mob, pogotovo zbog toga sto je ima podrsku za masu programa. sad imam n90, gotovo i da ne postoje programi za njega -symbian os8.1, nije mi jasno zasto se ne mogu usnimii programi od osa 9.1..znaci n90 je prakticki neuporabljiv. na njega se mogu usnimiti samo starija symbian programi odnosno s serije 6, 7 i 8(os). nije meni bed usnimiti starije programe, ali problem mi je rezolucija ekrana, jer ti programi nemaju podsku za vece rez.
    -kazem s razlogom a je glupo dat za symbian 5000kn(srecom n90 nisam platio toliko), a ne mozese na njega usnimit verzija 9.1 zbog hardwerskih mogucnisti. prakticki neuporabljiv symbian-n90.

@Thommy nije istina da xp dobro ne radi na pentium trojci. Imam takav komp doma i mogu ti reci da mi je na njemu xp radio brze nego na ovom sad kompu sto imam vrijednosti 10000kn(bez monitora). nije ti neka usporedba. prije 8god kompovi nisu promijenili skoro niti jednu komponentu, a ako jesu xp ih samo ne ocitava i to je to. zato kazem da bi bilo pozeljno, ali i normalno da se moze najnoviji symbian usnimiti na stari symb. recimo da usporedim x700 i n90, gotovo i da nema razlike, ali symb 9 se ne moze usnimiti na x700, brzina softwarea je jednaka, mada n90 ima 233mhz, za razliku od panasonica koji ima 105mhz. sto vam to nije logicno da bi se bilo koji symbian trebao mobi usnimiti na bilo koji tel. koji ima osnovne hardwerske mogucnosti.

@rospaya aj aj, sta ti znas, necemo se sad vrijedjat.. kuzim se u symbian, samo pisem o njegovim manama, uporabljivosti i ogranicenosti za jedan smartphone. a i o marketnickim trikovima koji se sluze proizvodjaci navedenih proizvoda.dok on izdaje 9.1 pa nezadugo 9.5, mob vam je vec zastario..a ubiti sve je isto, neprimjetne promjene, al dovoljno velike da vam 9.1 nece podrzavati neke 9.5 programe.
    Zadnji uredio vjeko : 13-06-2007 u 16:59

SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up

@Thommy skidam ti kapu!

Lijepo napisano!

@vjeko i mene nervira hrpa programa koja je na kraju krajeva bezkorisna u svakodnevnom korištenju ali to što recimo imam Ultimate Voice Recorder koji u pozadini snima sve razgovore i ne moram se pitati kasnije šta mi je sve čovjek nabrojao ili rekao nego samo preslušam razgovor mi je od jako velike pomoći!
    Plus toga što u originalnom obliku mogu prenositi sve office dokumente sa jednoga kompa na drugi isto dođe jako korisno jer nemam uvijek USB pri ruci.
    Jednostavno me veseli kada mogu vidjeti nešto novo na svome mobitelu, a oni koji nisu se zarazili Symbianom ne znaju što je to!

Ja sam svoju N73 dobio po cijeni od 1800kuna u T~Mobile tako da ne stoji ona tvrdnja da symbian mora biti preskup!!!

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    Samsung Captivate
    Operater
    VIP, T-Mobile
    Godina
    46
    Bodovi
    9.457
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vjeko Pregledaj post
    .... sto vam to nije logicno da bi se bilo koji symbian trebao mobi usnimiti na bilo koji tel. koji ima osnovne hardwerske mogucnosti.
    To je u današnje vrijeme nerealno očekivati. Od kada izađe na tržište, za mobitel se još najviše godinu dana može očekivati nekakav dalji razvoj, ali nakon toga za taj model se podrška gasi. Nema šanse da će nokija prilagođavati novi Symbian OS za sve svoje stare Symbian modele, financijski im se ne isplati ma koliko to možda jednostavno bilo.

Iskreno, mislim da je Symbian kao OS za mobitel sada već u silaznoj putanji, iako je još uvijek dosta iskoristiv za poslovne stvari kao platforma je već dao svoje - od v9 dalje nadogradnje su samo šminka, kao što je netko već rekao gore... Mislim da treba nešto više od toga da bi se konkuriralo Microsoftu.

Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Huawei P10
    Operater
    Iskon mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    11.255
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    citiram vjeku"
    @Thommy nije istina da xp dobro ne radi na pentium trojci. Imam takav komp doma i mogu ti reci da mi je na njemu xp radio brze nego na ovom sad kompu sto imam vrijednosti 10000kn(bez monitora).

ako imas komp od 10000kn i win xp ti ne radi na njemu kako treba (bolje radi na konfiguraciji od 800mhz i 128rama <-to sam naveo u postu prije za usporedbu ) onda te je onaj koji ti je prodao taj komp za toliku cifru OPLJACKAO i to postenski,

citiram dalje
    "nije ti neka usporedba. prije 8god kompovi nisu promijenili skoro niti jednu komponentu, a ako jesu xp ih samo ne ocitava i to je to."

kompovi su i te kako mjenjaju komponente i nemozes nista sto je sada novo prikljucivati na maticne ploce od prije 8 god, imamo visejezgrene procesore, ddr2, sad ce samo sto nije i ddr3, serial ata hardove i opticke uređaje, PCI-e graficke kartice... i nista od toga hardverski nije kompatibilno sa nekom maticnom od prije 8 godina a sve te nove komponente XP i te kako prepoznaje ... no sad smo malo u off topic otisli

sto se tice mobilnih uređaja najveca cifra koju sam dao za neki od njih je 3500kn i to za ovaj koji sad imam
    kad opcenito gledas smart phone uređaje nije kod svih situacija(kao kod symbiana) da se OS nemoze nadograditi windows mobile sa verzije 5 jako jednostavno ide u verziju 6

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Sep 2004
    Bodovi
    13.279
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.279, Nivo: 27
    Bodovi: 13.279, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sve od davne 2004. kada sam dosao na ovaj forum koristim mobitele sa symbianom, smatram da ga znam "koristiti". Na dummy vise ne mislim prelaziti, ali zato planiram uzeti neki 3rd edition mobitel u blizoj buducnosti.

Banned Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    N90
    Operater
    091
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Thommy --citiram kompovi su i te kako mjenjaju komponente i nemozes nista sto je sada novo prikljucivati na maticne ploce od prije 8 god, imamo visejezgrene procesore, ddr2, sad ce samo sto nije i ddr3, serial ata hardove i opticke uređaje, PCI-e graficke........ -- krivo si me shvatio, samo sam rekao da windows xp jednako dobro ide i na PIII I na coure2dou, tj ne osvisi o hardwareu.a i vista nekako mogla pokrenuti na p3 iako je zastario komp, naravno ne s ful detaljima.. btw komp mi doro radi, i sam sam ga slagao, a kad ga sam slazes to ti je lutrija, treba potrefit da se komponente savrseno slazu. no necemo vise off.
    btw jel ima kakvih dobrih programa za windows 5,6 os? jer bi jednog dana presao na njega?.

@Vuki i ja se pridruzujem cestitkama tommyu. ..slazem se da ima dobrih programa, sam dok ih pronadjes medju njih tisuće, pola njih ne valja. evo danas sam pronasao jedan zanimljiv i koristan program koji bloka nepoznate brojeve, i ima crnu istu(kontakti), ako tko treba posaljem mu.

Bilo bi dobro da napisete nazive programa koje koristite, ali samo one korisne i slicne.
    ----evo ja koristim:
    -FExplorer
    -X-plore -najbolji explorer-barem meni.
    -Handy clock- jako korisna aplikacija, mozda i najkorisnija- nekoliko vrsta alarma,svjetski sat, kalendar s prikazom dva mjeseca odjednput, stoperica, odbrojavanje, i slag na kraju, na hrvatskom jeziku je, i predivnog dizajna, sve pohvale.
    -Power dictafone
    -turn off
    -black list
    -sms timer
    -office aplikacije
    -Power Mp3
    -Smart movie
    -Divix player
    -LCK Jukebox - bolji od Power mp3, samo sto nije nesto estetki dotjeran.
    -profi mail
    -opera
    to je to za sad.
    ----ako tko treba navedene programe posaljem mu.

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaboravio si photo rite,pvPlayer,r. viewer,taskman po meni najkorisniji,slovoed ali to je vec neka druga tema.Symbian je itekako koristan ako ga znas iskoristit,ak neznas onda je sranje......

Hardcore forumaš Postignuća:
    Social31 days registered

Datum registracije
    May 2007
    Mobitel
    ZTE Blade
    Operater
    mt:s,Telenor SRB
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vjeko Pregledaj post
    -LCK Jukebox - bolji od Power mp3, samo sto nije nesto estetki dotjeran.
    btw. jukebox je po meni losiji od power mp3,power mp3 ima jako dobar EQ, jako dobar zvuk i glasan, dok je kod jukebox-a zvuk dosta tih i EQ nije bas najbolji
    Jedina prednost jukebox-a je to sto je lepo kad se minimizira na desktopu ima koja ide pesma i tako to, i jos sto ima dodavanje slike albuma, tekst pesme, kad te neko zove muzika stane pa se posle nastavi, onda mogu lepo da podesavam jacinu zvuka Svaki program ima svoje mane i prednosti
    ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Motorola ZN5
    Operater
    Tele2, Wind
    Godina
    34
    Bodovi
    7.213
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.213, Nivo: 20
    Bodovi: 7.213, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    na listi fali sysman - najbolji task manager. symbian po mojem misljenju moze bit koristan ali ja sam ga prvenstveno izabrao jer mi ostali mobovi brzo dosade, pa makar bilo beskorisno na svojem mogu svasta mjenjat i instalirat

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni je Symbian UIQ prihvatljiva opcija, kao i eventualno nove verzije symbiana na nokiji, ali mi smeta nedostatak tuchscreena. No moram reći da se ne bi opet vraćao P990 da Treo 650 ima podršku za BlackBerry Instatnt e-mail, ali taj uređaj podržava samo BES (poslovno rješenje).
    Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.

Banned Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    N90
    Operater
    091
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gljiva1000 Pregledaj post
    na listi fali sysman - najbolji task manager. symbian po mojem misljenju moze bit koristan ali ja sam ga prvenstveno izabrao jer mi ostali mobovi brzo dosade, pa makar bilo beskorisno na svojem mogu svasta mjenjat i instalirat
    to i je fora kod symbiana za nas civilne korisnike. al opet i to dosadi, jer te nekad zna 'vući' da bespotrebno usnimavas nove alpikacije, ili da ih isprobavas, jako naporno.

Banned Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    N90
    Operater
    091
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da se o tome već pričalo, samo se sjećam da je bilo govora o odnosu PC-mobitel.
    Uglavnom, izbjegavaj bliske susrete mobitela (bilo kojega) s TV-om, PC-jem, Hi-Fi-jem ili sl.
    Izgleda da su tehnologije nekompatibilne. U protivnom, ako npr. N90 ostaviš na liniji, može ti pregoriti čitač CD-a.
    Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
    U Mobisu!

Banned Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    N90
    Operater
    091
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma da...nisam znao. samo sto je u mom slucaju mob bio odmaknut barem 3metra od ikakvih tehnickih stvari.

VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovo me čudi. Obično smetnje na uređajima uzrokuju mobiteli kojima je veći SAR. Tvojoj N90 je SAR 0,3, što je iznimno malo.
    Iako ne mora biti, ali osobno sam iskušavao dva mobitela (prije nekih 5 godina), N3210 s velikim SAR-om i Ericsson 2628 (s niskim).
    Kod Nokije bi slika na televiziji počela poskakivati (prilikom dospijeća SMS-a), dok kod Ericssona se ne bi ništa događalo.
    Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
    U Mobisu!

Banned Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    N90
    Operater
    091
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne znam, al bio koji gosti da su dosli kod mene, uvijek su bile smetnje. takva je antena valjda. al opet zar nije cudno da su mi se samo ta dva symbian telefona resetirala, dok obicni ne.ne kuzim, onda nije antena. ili je symbian hardware osjetljiv?

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 4 PrvaPrva 1 2 3 4 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Download linkovi za PocketPC
    By Tommek in forum Nokia
    Odgovora: 42
    Posljednji post: 11-12-2010, 16:30
  2. Symbian OS 9.0
    By Cykke in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 14
    Posljednji post: 14-11-2005, 08:42
  3. Internet browseri za Symbian S60. Komentari i iskustva.
    By domagoj in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 11-01-2005, 23:25
  4. Odlican članak o Symbian virusima
    By Cykke in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 04-01-2005, 23:49

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke