uzmi bilo koji novi samsung iz biznis klase pa ces vidjet, tako brzo ulazi i lista otvorene poruke, tako brzo da se pocmes zivcirati. i samsung nije za preseravane, prije bi to bio symbian. samsung je najbolji mob (biznis klasa) u klasi normalnih fonova.
dakle da rezimiramo- symbian je iskljucivo za poslovne ljude ili za ljude zeljne preseravanja i dokazivanja pred ekipom. zalosno al istinito. malo koji obicni korisnik ce koristiti internet, jer na nasim prostorima, jos je skup.
-da bi symbian bio savrsen, to bi bilo kad bi se na bilo koji mob s hardwareom symb, moglo usnimiti najnoviji symb os. a ne sad davat po 5000kn za novi mob, pa jehote toliko dodje novi komp.,laptop. mada se pitam so ce to i poslovnjacima kad postoji black berry, veci ekran i tipkovnica..

Odgovori uz citat

kada sam dosao na ovaj forum koristim mobitele sa symbianom, smatram da ga znam "koristiti". Na dummy vise ne mislim prelaziti, ali zato planiram uzeti neki 3rd edition mobitel u blizoj buducnosti.
samo sto je u mom slucaju mob bio odmaknut barem 3metra od ikakvih tehnickih stvari.

Bookmarks