Join Today

Vidi rezultate ankete: Da li se potpuno razumijete u symbian telefone?

Glasači
106. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • da

60 56,60%
  • ne

22 20,75%
  • znam osnovno

24 22,64%
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 90

Threaded View

Banned Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    N90
    Operater
    091
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pogledajte samo panasonc x700-jedan i jedini sminkerski smartphone., uopce ne izgleda kao smartphone. dokaz da symbian tel mogu biti manje velicine. njega sam koristio pre god-dvije i super je bio mob, pogotovo zbog toga sto je ima podrsku za masu programa. sad imam n90, gotovo i da ne postoje programi za njega -symbian os8.1, nije mi jasno zasto se ne mogu usnimii programi od osa 9.1..znaci n90 je prakticki neuporabljiv. na njega se mogu usnimiti samo starija symbian programi odnosno s serije 6, 7 i 8(os). nije meni bed usnimiti starije programe, ali problem mi je rezolucija ekrana, jer ti programi nemaju podsku za vece rez.
    -kazem s razlogom a je glupo dat za symbian 5000kn(srecom n90 nisam platio toliko), a ne mozese na njega usnimit verzija 9.1 zbog hardwerskih mogucnisti. prakticki neuporabljiv symbian-n90.

@Thommy nije istina da xp dobro ne radi na pentium trojci. Imam takav komp doma i mogu ti reci da mi je na njemu xp radio brze nego na ovom sad kompu sto imam vrijednosti 10000kn(bez monitora). nije ti neka usporedba. prije 8god kompovi nisu promijenili skoro niti jednu komponentu, a ako jesu xp ih samo ne ocitava i to je to. zato kazem da bi bilo pozeljno, ali i normalno da se moze najnoviji symbian usnimiti na stari symb. recimo da usporedim x700 i n90, gotovo i da nema razlike, ali symb 9 se ne moze usnimiti na x700, brzina softwarea je jednaka, mada n90 ima 233mhz, za razliku od panasonica koji ima 105mhz. sto vam to nije logicno da bi se bilo koji symbian trebao mobi usnimiti na bilo koji tel. koji ima osnovne hardwerske mogucnosti.

@rospaya aj aj, sta ti znas, necemo se sad vrijedjat.. kuzim se u symbian, samo pisem o njegovim manama, uporabljivosti i ogranicenosti za jedan smartphone. a i o marketnickim trikovima koji se sluze proizvodjaci navedenih proizvoda.dok on izdaje 9.1 pa nezadugo 9.5, mob vam je vec zastario..a ubiti sve je isto, neprimjetne promjene, al dovoljno velike da vam 9.1 nece podrzavati neke 9.5 programe.
    Zadnji uredio vjeko : 13-06-2007 u 16:59

Slične teme

1. Download linkovi za PocketPC
    By Tommek in forum Nokia
    Odgovora: 42
    Posljednji post: 11-12-2010, 16:30
  2. Symbian OS 9.0
    By Cykke in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 14
    Posljednji post: 14-11-2005, 08:42
  3. Internet browseri za Symbian S60. Komentari i iskustva.
    By domagoj in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 11-01-2005, 23:25
  4. Odlican članak o Symbian virusima
    By Cykke in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 04-01-2005, 23:49

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke