kako misliš nezavisno? ne razumijem![]()
imam na lap spojen monitor preko docka. na monitoru radim, na lapu mi je otvoren outlook, skype i ostalo statično (da mi ne smeta na monitoru dok radim)....
Da li je moguće koristiti laptop i na njega spojen monitor tako da se nezavisno koristi prikaz na svakom od njih?
kako misliš nezavisno? ne razumijem![]()
imam na lap spojen monitor preko docka. na monitoru radim, na lapu mi je otvoren outlook, skype i ostalo statično (da mi ne smeta na monitoru dok radim)....
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
da... to je moguće. dakle spojiš monitor na lap, na jednom ekranu recimo gledaš film a na drugom surfaš![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
evo ovako...probao sam i ja to...ukljucio sam ljepo monitor u laptop i ovo sam dobio...monitor mi je postao "primarni" ali mi je slika bila kao da je monitor wide screen, znaci kao da sam preselio sliku s laptopa na monitor... i na laptopu uopce nista ne vidim tj crno, kao da nije upaljen, kada odem na extend my...onda dobijem doslovno extended, kada odem desno na monitoru mis mi predje na laptopov monitor, kada odem ljevo tj vratim se on dodje natrag na monitor...i uopce na laptopu nemam ikonice koje inace imam, ali imam onaj "vista" shortcut bar sa strane, i kada npr pokrenem shortcut od winampa s tog bara, winamp se otvori na monitoru a ne na laptopu...a kad npr na desktopu laptopa otvorim folder, vidim ga samo na laptopu...MENI OVO NIJE NISTA JASNO
i jos me zanima, netko je spomenuo kako bi moglo npr film na monitoru a surfam na laptopu...nemora biti film, moze bilo sta ali da tako mogu "odvojiti"
help!!
hvala
Pa tako kako si napravio...
Produžio si desktop na dva monitora i sada samo vuci prozore na monitor koji želiš.
Zamisli si da imaš jedan ogromni monitor i povukao si Media player na lijevu stranu ekrana, a IE na desnu.
BTW. prozorčiće od Winampa i foldera možeš povući na koji ti monitor paše.
Zadnji uredio zerobravo : 06-02-2008 u 10:48
livin' fast
vecina laptopova nema dovoljno snaznu graficku da moze izdrzati dva desktopa..naravno, osim ako imas malo bolji laptop,s postenijom grafom, onda ce sve raditi kako spada. i desktopi se ne prebacuju na proportisu(tamo se samo bir primarni i sekundarni)..vec odes u kontrol panel od grafe i tamo sve lijepo potiskas i to e to.
evo ovako, sad kad sam usteko monitor opet, vidim normalno sve na laptopu a na monitoru ne, to je normalno jer sad sam zapravo skuzio sta znaci taj extend...
@killerloop - vidi stvarno, HVALA
@vjeko - mislim da imam "postenu" grafu (valjda) radi se o radeonki x1600 - 256mb (do 512mb shareane)
i evo sad sam sve skuzio i fino radi![]()
Bookmarks