Nisam imao prilike vidjeti , a ko nezna za bolje, no kako sve to stići toliko igrački , a tako malo vremena. Znaš li majke ti gdje se mogu povećati slova kad čitaš poruku ili je to nemoguće, gdje se može podesiti trajanje osvjetljenosti displaya moba i zašto se svjetlo gasi i kad je pokrenuta igra i aplikacija (na samsungu je sve to lijepo postojalo).Kuku lele

Odgovori uz citat
, no kako sve to stići toliko igrački , a tako malo vremena. Znaš li majke ti gdje se mogu povećati slova kad čitaš poruku ili je to nemoguće, gdje se može podesiti trajanje osvjetljenosti displaya moba i zašto se svjetlo gasi i kad je pokrenuta igra i aplikacija (na samsungu je sve to lijepo postojalo).Kuku lele
)
, uhvatim li se toga ode još jedan ispit niz slivnik
,

).Na ovim postavkama film od 90 min ispao mi je luđački dobro zapravo tri filma, dok me ovaj jedan zajebava i gotovo, evo spustio sam postavke na 220x176, 250 kbs (zanimljivo slika još uvijek pristojno izgleda, svakako drastično drastično bolje od spotova koje vodafone prodaje) i opet ode zvuk u matrinu i to gotovo na istom mjestu, malo prije nego počne akcija, naravno na računalu je sve ok dok je drugi film na jačim postavkama upravo izvanredan, misterij. Ostaje još virtual dub kako sam lud još ću se i toga uhvatit, mada ako radi s mp4 nije ništa kompliciraniji.
.Inače to sranje s gubljenjem jave događa se relativno često i ljudima koji nisu telefon ni takli.

Bookmarks