i am legend-neznam sta bi rekao,film sam po sebi jako dobar ali ta vrsta filma je vec toliko isfurana da mi se i neda vise gledat takve filmove...ocjena 6/10
gledao ovu zadnju noc vjestica u kinu,nis posebno,krvi do koljena i to je to..al tip je ogroman,di su ga nasli.. ocjena 5/10
gledo saw4...Film je strava.Odlican .Samo nisam bas skuzio ovaj kraj?kaj je s onim Riggom i onim detketivom kaj ga je zakljuco?
8/10
The Simpsons Movie
Film je ok za ubit sat i nesto vremena...Lagani film,ne treba naprezati mozak...
Ima dobrih baza,i sprdavanja ali nista extra
6/10
Wild Hogs - 6/10
Niš posebno, komedija, bajkeri, za ubiti sat vremena dušu dalo![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Knocked up (zalomilo se)
puno psuju, zanimljiva i smijesna romanticna komedija
8/10
Donnie Darko (Director's Cut) - 9/10
Kvalitetan film bez daljnjeg. Meni su neke sitnice promakle jer je malo kasno, dosta toga se veže da bi shvatio kraj, ali film definitivno ulazi u skupinu onih koje moram pogledat bar još jednom.
Tetronic, tnx na preporuci, daj još nešto!![]()
znači...nakon sve te buke oko american gangstera, odlučio sam pogledati film, i pokazalo se da sam bio u pravu što to nisam ranije napravio.
užasno dosadan i predug film, sa prerazvodnjenom pričom i hrpom sporednih i nebitnih likova. nepovezane priče i glumačka postava koja si jednostavno ne odgovara.
sama priča u biti nije toliko loša (iako ima podosta rupa), ali je ekranizacija poprilično podbacila.
denzel ponovno odličan u svojoj ulozi. jednostavno mu leže takvi likovi. crowe i dalje izgleda kao poremećeni autist, jednako kao i u svakom svom drugom filmu nakon gladijatora.
svi ovi silni reperi kurcu nisu pomogli, likovi su im i dalje šuplji.
sve u svemu...bezveze potrošenih 3 sata....
5/10
"Transformers" - totalna mozak-na-pašu razbibriga i valjda zato što od iste nisam očekivao ništa "napredno", nisam se ni pretjerano razočarao. Ali Hollywood će se morat početi okretati nekom drugom pristupu da nas vizualno zadivi jer smo se već svi nakvikli na specijalne efekte koji jedva da tu i tamo izazvu wow efekt.
6/10
Stardust-a film baš za pogledati i uživati ( romantična avanturistička bajkovita komedija)...ocjena 7.5/10.
Lavlja jazbina
2/10
moram citirati jednu kritiku na ovaj film koja mi se svidjela: "provest ćete cijeli film nadajući se da dobar dio tek dolazi".
ali ne dođe.
iako je izbor glumaca davao nade da će film biti dobar, postao je veliko raziočarenje. ni radnja ni glumci nisu dobro razrađeni, a kraj je poprilično predvidljiv.
zapravo, jedini razlog da ga pogledate do kraja je nesanica...
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Stardust- super film za pogledat, bajka ali zanimljivo je bilo pogledat Michelle Pfeiffer kao vješticu.... 7.5/ 10
Superbad- predobra komedija, kao da gledaš sebe ako si teenage-er 8.5/ 10
|\/|0T0r0La
Hot Rod- presmiješan film. ali je stvarno urnebesan zbog gluposti koje glumci izvode.
ocjena 8,5/10
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
"Pisci slobode" (Freedom Writers) - makar se nije previše zagrebalo dalje od površine problema kojim se film bavi, ne mogu lagati i reći da je film ostavio utisak na mene. Michelle Pfeiffer je već jedan takav odradila, ovaj put je bio red na Hilary Swank. Ne sjećam se da li je Michellin rađen prema istinitom događaju, ali ovaj je. I nije loš.
7/10
"No country for old men"
Nevjerojatno uznemirujući, a nadasve FENOMENALAN film. Braća Coen opet na djelu - mene je oduševio. Javier Bardem je definitivno najjači psihopatski ubojica na filmu ikad. I uz tešku prehladu i umor, stavio sam ga oko ponoći da lakše zaspim, a na kraju zaspao oko 3 jer nisam mogao zaspati koliko je dobar. I uznemirujuć. Svaka moguća preporuka.
Ocjena: 9/10
![]()
The Man from Earth - 9,5/10
Film od mene ima čistu desetku što se radnje tiće, ali je za ovo malo spuštam zato jer završi prebrzo (nekome će se to možda i svidjeti).
Ako mislite pogledat ovaj film, vjerujte mi i pokušajte se ne informirati o njemu prije gledanja - kanite se bilo kakvih trailera i spoilera. Kad krenete gledat film i kad vidite o čemu se radi, vući će vas da gledate i dalje. U globalu film djeluje jeftino, nepoznati glumci, jedva dva mjesta na kojima se odigrava radnja, ali je dijalog i cijela priča zapanjujuća. Malo me vuće na The Fountain kojeg sam nedavno ovdje ocjenio - spoj realnog svijeta i "nemogućeg", igra života i smrti... Ne, gotovo, neću vam više ništa rećisvakako vam preporučam da pogledate, ali nemojte gledat ako vam je 'Umri muški' ili 'Terminator' vrhunac filmske industrije
Vert, za ovo slobodno piši tamo jedno pivo iz Pule, fala na preporuci![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
12 Angry Men - zakaj vert piše ovo u 15 do 4, kad u 6 ide na job? Baš je završil ovaj film, koji sam dobil ko preporuku i odgovor na Man from Earth. 1 soba u kojoj tucet ljudi razglaba sat i pol, snimano s tolko detalja da se ne isplati propustiti ni sekunda. Nemreš zaspat kak god da ti se spava. Work of art - 10/10
odoh spat![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Kao što reče no name..
Ja sam sinoć stavio na dl ovaj torrent sa mininove:
No Country For Old Men XVID [no blurring] (719MB) - komentari su dobri, kažu da je kvaliteta desetka..
Većina ovih screenera ima na sebi zaljepljene i vremenske oznake koje su naknadno zblurane kao što možeš vidjet na slici:
http://static.toptorrents.org/images/206763/86855.jpg
Mene bi to malo živciralo![]()
blah, nije to to, il DVDrip il R5rip dolaze u obzir![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Resident Evil: Extinction
8/10
Identify yourself :P
Bookmarks