pa bolje da je debela maca i bilo koja životinja neg onak špičasta i koščata![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
nan, stvarno je predivan![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Ja imam psa i zeca koji se ludo vole ...
moja mala beba kimi
hahha kak je kuštravi nit mu se okice ne vide. slatki![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
@đesi - kaj nemreš imat nudističkog pesa ko i ostali![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
čul sam da ti pesi ke nosiju, erm kaj su pimorani nositi obleku, da ima dlaka pocne nakon nekog vremena otpadati na tim dijelovima gdi su oblječeni![]()
![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
valjda su oba muški![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
moje malo zlo se utrostrucilosada ih je troje...
ali evo mog prvog(meni inace najdraza slika...)
a sredinom 11.mjeseca udomila sam dve cincile, muske, koje su hitno trazile dom...stare su oko 2 godine i promijenile su jako puno vlasnika...kod mene su se pocele sad polako oslobadati i ne boje me se viseali jako vole klopati stokove pa sam trcim za njima i vicem "ne!"...zovu se gigi i sigma...
sigma papa vezicu za mobitel...
gigi...
sigma spava...
evo, dosta...i previse
i ne pitajte kako ih prepoznajem, nikako...hehe
svi su mi isti...nagadam
biskyja mogu prepoznati ali gigija i sigmu no way...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
isuse, pogle ga
kako se razvalio![]()
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks