Evo mehaničara JURE
![]()
papiga je prva liga!
(a i ovo carstvo boja zgleda koda delaš recenziju fotića)
now i want a bird!
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Evo mehaničara JURE
![]()
I feel the need -the need for speed!!!!!
jebena slika..ha ha
2 rave: da, ima slomljenu nogu i jedno krilo. Stari ju je spasio na jahanju kad su bili; oluja je iščupala stablo bora, na njemu je bilo gnijezdo sa sovama. 3 su uginule, 3 odletjele, a ova je ostala bespomoćna. Stari ju je uzeo i "othranio" - da nije, uginula bi za dan..
rev-papige su mi najdraze.Vidis da sam i pocela ovaj thread s njomdi -micek je slatki,a za sovu da negovorim.Lijepo od vas kaj ste ju uzeli i ljecili.Dvoracek-bas dobar flekica.
![]()
@rave tica ti je zakon
koja je to vrsta?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Amon je šljivoglavi aleksandar
@dodo85: nabavila sam ga od jednog uzgajivaca ovdje u splitu, a znam da ima jos par uzgajivaca u zg-u i slavoniji![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
icuce bože kak cam cakani
prepreslatki
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
haha..
Ja si najvjerovatnije idem sutra kupiti boxera.Pa ako kupim slike stavljam
ja imam mješanca svog i najbolji je na svijetu :-)
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
svi su preslatki...![]()
Pa, nan, s čim ste ga utovili?? Samo mi se nemoj izvlačiti na blagdansku klopu.
o juu kako slatka micaaaa
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
s mačjom hranom
e koliki je, a ima tek nekih 7-8 mjeseci
skuži rep![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
s govedinom, sve se bojim, da jos kad malo naraste, bute po novinama citali, kak neka strange machka kolje stoku po zagorju...
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Baš je kjut! A dal je to stvarno malo deblja maca ili se tako čini zbog dlake? Mislim, gledam rep i sve, dlakava je nema šta pa zato i pitam. Al je simpa![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks