Siemens...Skoro svi keyloggeri (ardamax,perfect...itd...) su trojani (trojan spy) koji javljaju što se događa na žtrtvinom compu (daju screenshote,key strokes,koje stranice posjećuje...) ali ne postoji keylogger koji daje informacije o IP adresi.Za to postoje razni IP trackeri i s**nja...a za tvoju informaciju,ti nisi upućen u takve stvari i vrijeme je da se prestaneš igrat s tim. Evo ti pa proučavaj a ne valjaj gluposti. OVDJE
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
A preko cega mu ih saljes?
Postom?![]()
Znaci keylogger se skine s neta,udem u razgovor s nekim i kako mu ga onda posaljem?
ne...slušaj...postoji program.Recimo ardamax keylogger.I ti pomoću tog programa napraviš jedan exe file i postaviš ga tako da kad ga žrtva pokrene,logovi dolaze na tvoj mail.Dakle,pošalješ ga npr. siemensu,on ga pokrene i tebi će na email dolaziti sve stranice koje siemens posjećuje,cijeli text što piše na tipkovnici (dopisivanje preko MSN-a,chatova...) i čak i screenshotovi s njegovog compa.Fino idi na google.com upiši keylogger i uživaj.Ako te toliko to zanima,skini ardamax keylogger i javi mi se na MSN ili PM,ja ću ti sve dalje reć.
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
jaaaao kako darezljivo meni da saljehahahah pa moj je pc osiguran ka pentagon vidi: trojan hunter,zonealarm,nod32,avg,spy doctor.win firewall,kaspersky. hehehe.
nego moras da znas da keylogger gotovo svaki AV vidi.jedino UD servere se nevidi.ali ako ti nisi znao sta su keyloggeri zasto i ovo oblasnjavati.
e da nisi covjeku rekao da se to treba pravilno postaviti za mail.da sa njegovog na tvoj mail stizu logovi.i da mu moras nekako poslati znaci MSN.drag`n`drop server u zip ili rar u msn chat posaljes mu i to je to.
Bookmarks