Join Today
Zatvorena tema
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 36 od 36

Tema: GetIp.cmd

Hardcore forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Godina
    33
    Bodovi
    18.575
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.575, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siemens...Skoro svi keyloggeri (ardamax,perfect...itd...) su trojani (trojan spy) koji javljaju što se događa na žtrtvinom compu (daju screenshote,key strokes,koje stranice posjećuje...) ali ne postoji keylogger koji daje informacije o IP adresi.Za to postoje razni IP trackeri i s**nja...a za tvoju informaciju,ti nisi upućen u takve stvari i vrijeme je da se prestaneš igrat s tim. Evo ti pa proučavaj a ne valjaj gluposti . OVDJE
    Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.

Banned Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    .:SGH-E250+1GB:.k320,cx70
    Operater
    M:TEL
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao F.E.A.R. Pregledaj post
    Siemens...Skoro svi keyloggeri (ardamax,perfect...itd...) su trojani (trojan spy) koji javljaju što se događa na žtrtvinom compu (daju screenshote,key strokes,koje stranice posjećuje...) ali ne postoji keylogger koji daje informacije o IP adresi.Za to postoje razni IP trackeri i s**nja...a za tvoju informaciju,ti nisi upućen u takve stvari i vrijeme je da se prestaneš igrat s tim. Evo ti pa proučavaj a ne valjaj gluposti . OVDJE
    haha a jesi vidio one keyloggere sto posaljes i istog trena ti pokaze njegov IP,MAC i ss?????

Banned Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Operater
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Johny_st Pregledaj post
    Ne nisam mislio to,nego ono tipa sto su keyloggeri,sto mogu s njima napravit,u kojem programu se pisu itd...
    keyloggeri su jednostavni programi skojima napravis server posaljes nekome njega i tebi na mail stize sta on radi(moze i na ftp).i nepisu se u programu.najpoznatiji su ardamax i perfect keylogger.

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A preko cega mu ih saljes?
    Postom?

Banned Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Operater
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Johny_st Pregledaj post
    A preko cega mu ih saljes?
    Postom?
    pa moze zasto ne???fino narezes i posaljes i on pokrene
    a moze i elektricnom postom.a najcesce ljudi kada ih neko nervisa sa msn-a.

Datum registracije
    Jan 2007
    Godina
    33
    Bodovi
    18.575
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao SiemensCX70 Pregledaj post
    haha a jesi vidio one keyloggere sto posaljes i istog trena ti pokaze njegov IP,MAC i ss?????
    cccc.... ...to nisu keyloggeri..
    Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Znaci keylogger se skine s neta,udem u razgovor s nekim i kako mu ga onda posaljem?

Datum registracije
    Jan 2007
    Godina
    33
    Bodovi
    18.575
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne...slušaj...postoji program.Recimo ardamax keylogger.I ti pomoću tog programa napraviš jedan exe file i postaviš ga tako da kad ga žrtva pokrene,logovi dolaze na tvoj mail.Dakle,pošalješ ga npr. siemensu,on ga pokrene i tebi će na email dolaziti sve stranice koje siemens posjećuje,cijeli text što piše na tipkovnici (dopisivanje preko MSN-a,chatova...) i čak i screenshotovi s njegovog compa.Fino idi na google.com upiši keylogger i uživaj.Ako te toliko to zanima,skini ardamax keylogger i javi mi se na MSN ili PM,ja ću ti sve dalje reć.

Banned Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Operater
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne...slušaj...postoji program.Recimo ardamax keylogger.I ti pomoću tog programa napraviš jedan exe file i postaviš ga tako da kad ga žrtva pokrene,logovi dolaze na tvoj mail.Dakle,pošalješ ga npr. siemensu,on ga pokrene i tebi će na email dolaziti sve stranice koje siemens posjećuje,cijeli text što piše na tipkovnici (dopisivanje preko MSN-a,chatova...) i čak i screenshotovi s njegovog compa.Fino idi na google.com upiši keylogger i uživaj.Ako te toliko to zanima,skini ardamax keylogger i javi mi se na MSN ili PM,ja ću ti sve dalje reć.
    jaaaao kako darezljivo meni da saljehahahah pa moj je pc osiguran ka pentagon vidi: trojan hunter,zonealarm,nod32,avg,spy doctor.win firewall,kaspersky. hehehe.
    nego moras da znas da keylogger gotovo svaki AV vidi.jedino UD servere se nevidi.ali ako ti nisi znao sta su keyloggeri zasto i ovo oblasnjavati.
    e da nisi covjeku rekao da se to treba pravilno postaviti za mail.da sa njegovog na tvoj mail stizu logovi.i da mu moras nekako poslati znaci MSN.drag`n`drop server u zip ili rar u msn chat posaljes mu i to je to.

Datum registracije
    Jan 2007
    Godina
    33
    Bodovi
    18.575
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao SiemensCX70 Pregledaj post
    jaaaao kako darezljivo meni da saljehahahah pa moj je pc osiguran ka pentagon vidi: trojan hunter,zonealarm,nod32,avg,spy doctor.win firewall,kaspersky. hehehe.
    BTW...siemens...ja sam tebi bio ubacio keylogger bez problema ...nego šta misliš kako sam saznao tvoje pravo ime...

Banned Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Operater
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BTW...siemens...ja sam tebi bio ubacio keylogger bez problema ...nego šta misliš kako sam saznao tvoje pravo ime...
    haahhaahahahahahahaahah sorry al morao sam.
    ti mislis da je to moje pravo ime

Zatvorena tema
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove