Na žalost nikako možeš jedino pogađati
Evo napravio sam onaj program GetIp.cmd prema ovome tutu: http://free-bj.htnet.hr/colicweb/saznajte%20ip.html
i kako da ja sada znam koji je IP s kojim sam ja povezan?
Na žalost nikako možeš jedino pogađati
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Pogledaš tu, oni znaju :-) http://www.whatismyip.com/
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Ma nemaju oni pojma
Ne pise nista o tome
Start->Run->Cmd-> Netstat -r i izbaci s kim si sve povezan
I tu mi je izbacilo pun k... veza...Kako cu ja sada znat koja je ona koju ja trazim?
Evo ja u razgovoru na msnu,ali mi opet nece da mi tako pokaze IP....
Nigdi nema toga da se moze ko kod tebe vidit koji je od msna
Jesi ti na visti ili xp-u?
I jel se povezujes bezicno ili ?
Na XP-u,žično povezivanje
pokušaj ovdje http://www.rathishg.com/?pg=download
jel istina da je za nasu zemlju prvi ovaj dio IP adrese 89 i da se to ne mjenja .. zato sto ak je to dosta olaksava stvar , evo ja konkreto iimam samo jedan 89 na tom popisu i pricam sam s jednom osobom na msnu , al kad upisem njene podatke u neki ip finder totalno nesto deseto izbaci.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Ima više područja koja su dodijeljena operaterima.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Jel mi moze ko odgovorit na pitanje iz prvog posta?
To je stara fora....ali ni ja nikako nisam mogao to otkrit,pa sam probao s frendom.Ja sam mu dao svoj IP i taj program,i pitao ga gdje se nalazi moj IP,on je rekao u drugom stupcu...negdje,ali kad sam ja pogledao taj stupac i red koji je rekao vidio sam ip tipa xx.xx.0.0,znači,to ne može biti njegov IP...pa ja mislim da je jedino riješenje nagađanje...![]()
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
cmd i komanda NETSTAT i otkricete koje na vas ili vi na nekoga povezani.
pozz
Joj,pa znam ja to,ali mene zanima kako cu ja znat koji je IP od osobe s kojom ja pricam
pa lako brate evo kako:vidis kada se pojavi ip da najcesce ima i nesto pored ip kao adsl.t-com...... i tako to e sada dakle ako znas da je taj lik na adslu od tcoma eto ga.i jos mozes tako da poiskljucis sve sto se kaca na net sem MSN, i da pricas sa samo jednom osobom i pojavice se.
A valjda sam shvatio kako to ide.... Hvala svima
Nego ima li jos koji nacin saznavanja IPa?
Zadnji uredio Johny_st : 29-12-2007 u 01:29
Ma daj poklopi se...keyloggerom saznat IP![]()
To nebi ni moj rođak od 5 godina rekao...kad se već praviš pametan,traži po internetu (www.google.com) i copy/paste
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
aj siemens daj malo detalja o keyloggerima
Ne nisam mislio to,nego ono tipa sto su keyloggeri,sto mogu s njima napravit,u kojem programu se pisu itd...
Bookmarks