Meni baš ružno izgleda i još ta roza sranja po njemu... jedino što je dobro je cjena ali opet se nebi nikako vezao za t-scum.
bas mu je grda maska... al je dosta jeftiniji zato![]()
Meni baš ružno izgleda i još ta roza sranja po njemu... jedino što je dobro je cjena ali opet se nebi nikako vezao za t-scum.
PREDATOR
Meni je isto ruzan, ali barem nema roza boje na sebi, tipkovnica je ista kao na TyTN II.. Mozda uzivo i nije toliko ruzan kao na slici..
Ja preskacem nadogradnju na Kaisera jel jednostavno ne donosi nista revolucionarno i nije vrijedno nadogradnje sa Hermesa.. Cekam neki bolji uredjaj da izadje..![]()
Jel može netko napisati download linkove na sve ove programe koje se nalaze na mobu u originalnoj verziji... jerbo bi updejtao ROM, a svi programi su mi podjednako važni... kao i brzina naravno...
jel se i prebacivanje iz vertikalnog u horizontalni prikaz ubrza nakon flashanja?
btw. gdje je onaj link na onaj update koji omogucava normalno prikazivanje videa?
Ja sam na kraju odlucio da ipak idem na VARIO III - razlika u cijeni izmedju VARIO II je pokrivena sa 4 GB karticom i GPS chipom... Iduci tjedan ga uzimam...
Napomenuti ću isto ono što sam napomenuo kao i kod Varia II: Mislim da razlika 6498 kn za TyTN II i 4498 kn za Vario III sve govori, odlučujem se za 2000 kn jeftiniju varijantu. Ne vrijedi za uređaj istih karakteristika (koji je eto malo brandiran i još uz njega dobiješ microSD od 4 GB) dati 2000 kn više. Pa nek svatko kaže što hoće. Nisu normalni sa cijenom. Za cijenu TyTN-a II se dobije notebook pozamašno dobrih karakteristika, moliti ću lijepo.
A od vanjskog branda na Variu III je samo tipka WnW za internet. Tema se uvijek može promijeniti koga smeta "roza" boja.
Isplativije je uzeti brandirani i dati 2000 kuna manje kad su uređaji skoro identični. Ali ja sam dao 2000 kuna više i uzeo nebrandirani Tytn I prije godinu dana jer mi je ovaj od t-mobilea stvarno bio ružan.... nisam mogao preči preko toga i nije mi sada žao... nije sve u parama.
PREDATOR
kako jedna pjesma od Hladnog Piva ide
"nije sve ni u pari, zenama, drogi i picu
najljepse su stavri u duhovnom bicu"
TyTN II Vip na 24 mjeseca : 3991,00 kn
Vario III t-mobile tarifa 150 na 24 mjeseca : 3827,66
komentari nepotrebni......![]()
Tko može nek kupi uređaj u Americi. Tamo se zove AT&T Tilt i košta svega 299 dolara uz dvije godine pretplatu.
Heh... da... ili besplatno u UK-u na predplati...![]()
Ja sam za ovaj Bozic zamolio djedicu da mi nekak dofura taj svemogucni Tytn . . .
E sad, ja bi uzeo MDA Vario II u T-mobile - u, sad, zanima me, on je identicni orginalnom nebrandiranom Tytn-u, samo sto ima vanjstinu drugaciju, znaci T-mobile oznake i sve to, jel tak?? Ostalo sve je identicno ko na nebrandiranom, mislim na OS i na hardware u njemu . . . I oprema koja se dobije je takoder ista . . . I s njim se moze sve ko i sa nebrandiranim . . .
Jedno pitanje... dakle na variu III je maknut program za gps i messenger. Kako da vratim? i otkud?
vratis ih tako da zamolis neku dobru dusu na forumu da ti da link za te programe![]()
osijeca li se neka dusa prozvanom?![]()
samo treba reci carobnu rijec
uploadam ti sad igo s hrvatskom kartom i msn messenger
edit: evo linka
http://rapidshare.com/files/78080040/2programa.zip.html
messenger obavezno, obavezno instalirat na device
obavezno
Zadnji uredio jed2i : 21-12-2007 u 14:32
Hvala, hvala, hvala, hvala![]()
Sorry, jos jedno pitanje. Je mi bolje instalirati taj iGO ili ovo : http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=38&t=36623 ?
jooooj darezjiv sam ajd tokom dana cu ti uploadat najbolju kartu hrv i program za nju
ipak je bozic ****** misa
evo i jedna prigodna pjesma
http://youtube.com/watch?v=9sc-jPkqziM
i evo programcek i karta
http://rapidshare.com/files/78493837...oatia.zip.html
Zadnji uredio jed2i : 23-12-2007 u 12:04
i da li moram nekako enableat gps ili je on uvjek ukljucen?
Ljudi pomagajte.... nije lako preci s dummy mobitela na ovo....
Zadnji uredio Time Less : 25-12-2007 u 12:16
sve sam ti ja sredio vec, trebalo je promijenit samo jedan*. ini file, to sam ti napravio, samo pricekaj da nade gps signal i samo te fileove prebaci na karticu mobitela
meni radi svarseno
Bookmarks