meni je najbolji underground 2 jer ima više opcija nego na carbon-u(npr.neonke...)
Need for Speed
Need for Speed II
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed: High Stakes
Need for Speed: Porsche Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Most Wanted
Need for Speed: Carbon
Carbon i Underground 2 su mi najbolji.![]()
Most wanted je shit.
meni je najbolji underground 2 jer ima više opcija nego na carbon-u(npr.neonke...)
Hot Pursuit 2 najbolji!![]()
Posjetite NOVI forum o mobilnim telefonima i racunarima
KLIKNI!
glasovao za MostWanted... ali opchenito, najvishe sati proveo uz NFS 2... to je bila legendarna igrica (ferrari vs mclaren.. hehe, ferrari 4ever)
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
NFS U2 je meni najbolji,Carbon je najveći shit ikad...Hot Pursuit 2 je isto fora![]()
Najbolji je Underground,ono igra je super. A ovi ostali nisu losi,ali ima nesto u njima sto mi se ne svida.
Carbon je potpuni promasaj,valda ovaj novi nece biti.
Najbolji bi mi bio nfs kada bi spoji underground 2 i pricu iz carbona.. i jos neke detalje iz carbona tj. onaj pogleda kamere kada se blizimo rubu ceste u driftu to me je odusevilo.. a underground iz razloga sto mi ima dosta toga za tunirat a moze se jos toga dodat.
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
NFS Underground 2!!!!! RULES!!!!!
NFS Porshe mi je najaci...to sam igrao i igrao, tj voziona volanu, i predobra mi je igra bila, znam da smo turnire radili, ko obara vrijeme i to, najbolja igra na volanu koju sam igrao...sad mi se isto vozi malo, no prodao taj volan..nego, igrao sam underground 1, i nije mi tolko za voznju dobra, al bas je igriva zbog tuninga i toga, fora je skroz...pa me zanima koju da sad nabavim, underground 1,2 ili Carbon, koja je najbolja od tih?
bio nekad oglas...
Bookmarks