undergruond prvi dio, definitivno najbolji po meni...
Need for Speed
Need for Speed II
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed: High Stakes
Need for Speed: Porsche Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Most Wanted
Need for Speed: Carbon
NFS MW rula. igra je bas super.
a neznam kako ste isprobali carbon kad jos nije izaso :bunny:
undergruond prvi dio, definitivno najbolji po meni...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
fali na anketi II SE...di voziš drvo,kontenjer itd...
a neznam najbolji mi je underground 2....
a najviše sam se navozio 4-vorke..kada je izašla za jedinicu....i ono varanje preko memory carda..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Po meni:
Porsche Unleashed i Underground 1...
To sam nekako najviše volio igrati... Underground 2 je samo nastavk 1ce i ništa posebno...
Ali u svakom dijeli fali neki auti koje bi rado vidio umjesto nekih drugih...
Konkretno, htio bi da napokon ubace neku Alfu (147,159,Brera), BMW (M5,M3), recimo Opel Astra GTC, poneki Ferrari i Porsche i tako neke male "jurilice", to mi je falilo u Underground 1 i 2...
![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
pa kaj nema M5-tice u most wantedu....
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ima,to je glavni auto u igriIzvorno postao Vuxs
![]()
M3-ca ne M5-ica....
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
need4speed 2. uz tu igru sam proveo ne sate ne dane nego tjedne, mjesece... bila su to vremena...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Meni je najbolji undergroun 2 prvenstveno zbog ponašanja auta na cesti, (pokretanje, kočenje, ručna itd.) Nekak mi je najprirodnije.
Vidjet ćemo što će donjeti Carbon.
meni je 150 puta boji od svih prijašnjih
najbolji underground pa carbon....mozda cak i carbon bolji...![]()
Važno je da se trguje
potpisujem i dajem glasIzvorno postao Symbian FAN
Meni je bolji Live for Speed od Need for speed-a
www.liveforspeed.net
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
a meni su najbolje sljedeće igre...
TOCA 3 DTM - izvanredno optimizirana igra, a grafika oduševljava sve ljude...
preko 500 različitih auta...
Onda GTR2 - nastavak najbolje simulacije ikad napravljene za komp... šta reći nego da je bolja... također extra optimizirano...
GTR2 nemože igrati svaka osoba... GTR2 je realna igra i sudaranjem u zid auto ti se ili razbije ili drastično uspori, dok recimo u NFSu ako se u zavojima čeeš po zidu ideš još i brže... hehe...
nfs mi se uvijek gadio zbog takih stvari i zato sam ga većinom igrao sa šiframa... neda mi se prelazit jer je totalno nerealan... al zato GTR i Toca, to je milina i uživanje u igri...
GTR2 pohvaljujem što imaju najbolji zvuk auta ikad napravljen, a tocu pohvaljujem što imaju extra odličnu fiziku... i to za svaki auto posebno...
jednostavno svaki auto koji vozite se drugačije ponaša... što je predobra stvar...
najbolji mi je bio underground 1
ne kuzim smisao sredivanja jednog lambo-a ili ferrarija
rade nasviram jednog golfa, peugeota, mazdu. hondu itd
Izvorno postao Krompirko
Probao.
Nula bodova.
Volan inače logitech Driving Force pro,zaključan na 540 stupnjeva u Logitech profileru.(GTR2,TOCA3,LFS)+momo kao rezerva(koristim gas pedalu od mome kao kuplung,a to samo u LFS-u,U GTR2 to nemogu namjestiti)
Ono što mii se najviše sviđa je LFS-ov outgauge sistem,npr možeš složiti praktično svašta(ako znaš programirat,naravno)
npr,koristiti svoj n.gage kao shift light/rev metar/pokazivač trenutne odabrane brzine http://junk.kegetys.net/OutGage.jpg i takve stvari.
Sad je izašao car sound remixer za LFS(programčić kojim se mjenjaju zvukovi auta u igri-strava stvarčica.
Isto tako mi se sviđa što nije grafički prezahtjevna(al traži jak CPU) i odličan netcode(ja sa svojom drek vezom na net komotno mogu otići na neki uddaljeniji server i ne imat problema sa lagom,i definitivno najbolji community od svih auto simulacija,bar po mom iskustvu.
A što se tiče NFS-a,mislim da imam nfs 1 i 2 negdje,pa ako ih nađem,uploadam na rapid.
Zadnji uredio Thunderhead : 30-10-2006 u 00:58
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OK sada kada imam carbon mogu reci da moj glas ostaje underground-u 2
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
Underground 2 sto se igrivosti tice, ali nfs 2 je u svoje vrijeme bio bez konkurencije! A ni porsche unleashed nije los, to i danas znam zaigrat koji put...
NFS Carbon je najbolja igra svoje vrste ikad. Pogotovo je dobro obrađen Drift![]()
NFS U2 meni najboljiali još nisam igrao carbon pa neznam.
![]()
Ma nije tak loš Carbon kak svi pljuju po njemu! Upravo sam poćeo igrati, i sviđa mi se, a šta će biti dalje neznam!![]()
igra je ocajna nisam ju trebo ni kupovat
Najbilji je NFS 5 Porsche Unleashd, a nakon njega Underground!!!!1![]()
095/80-62-633
underground 2 mi je najbolji, most wanted mi je fora zbog ganjaone s murijom,a carbon nisam jos igrala tak da cu to tek vidjet.
Most wanted mi je nekak najbolji od svih nastavakacarbon još nisam igrao a ni neću jer mi je grafa malo preslaba :bunny:
Bookmarks