meni je najbolji nortonov,po download.com je najbolji spyware doctor.Upravo ga skidam i javit ću kakav je
AntiVir Workstation
Avast
AVG
BitDefender
Dr. Web
F-Prot Anti-Virus
Trend Micro PC-cillin Internet Security
Kaspersky
McAffee
Nod32
Norton
Sophos
Cuo sam da je najbolji nod32 ali cuo sam da je i kaspersky mrak.ima tu jos nekih.koji je po vama najbolji
meni je najbolji nortonov,po download.com je najbolji spyware doctor.Upravo ga skidam i javit ću kakav je
Za sada prezadovoljan sa NOD 32.
trenutno nemam inspiracije...
jel gdje ima taj nod32 skinit da se nemora platit,jel koliko vidim na download.com ima nekakvu cijenu
Norton Ghost
nod32. imaš na www.eset.com trial verziju na 30 dana.
a jel ga ima negdje besplatno na skroz
Ako doneseš uvjerenje da si student (a onda valjda i srednjoškolac ili osnovac) možeš ga dobiti za oko 160 Kn (original kažu da je negdje 360 kn). Tako je prijatelj sebi rješio preko Hg spota u Splitu.
Ja sam još na trial verziji od 30 dana, ali misim da ću ga uskoro uzeti u full verziji.
imas al je ilegalan...
Eh da postoji ilegalna verzija,od 60 dana.
Za full nemam pojma.
ova od 30 dana se da sredit, pomicanjem datuma prije instalacije... više na: http://olivers624.online.fr/indexenglish.htm
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
imam ja neki crack,skinio sam ali mi još nije isteklo 30dana da vidim jel šljaka!
THE method:
- change year to 2019 (on your PC)
- install NOD32 TRIAL VERSION (do not use the commercial version)
- do not reboot (it will ask you to reboot)
- turn your clock back to 2004
- now, you can reboot
......You now have 752741 days until NOD32 expires !!!!!
The codes with this version cracker are from now on useless
evo to trebate napravit kad skinete NOD#" sa njihove stranice ili kad ga imate(instalaciju)
Editovao Šile zbog ne editovanja
Zadnji uredio Šile : 14-02-2005 u 19:25
To nije riješenje, pošto ćeš svaki put morati skidati relativno velike AV update-ove, treba naći username i password, skinuti full verziju i onda su update-ovi jako mali, problem je kaj se taj pass dosta često mijenja pa nije loše kupiti original...
Ja koristim Nod32 i taj antivirus je najbolji antivirus koji sam u životu mogao zamisliti da postoji. Brz, mal, ne koristi puno procesor u svome radu, u jako učinkovit.
Ja ga već jako dugo koristim, imam crackiranu verziju, inače sam jako dugo pokušavao naći crack za nod32 ali nijedan nije valjao, pa čak niti ovo što je sibir napisao. Kolko se ja sjećam on dođe do određenog dana kada više ne može sa servera skidati nove definicije virusa, tako da od toga nema koristi.
Ja sam skinuo s neta veziju koja ima neograničeno trajanje, i ima crackiran pristup serveru bez passworda tako da neograničeno može skidati nove definicije sa neta.
Evo već ga koristim više od 40 dana i sve funkcionira kao da je full vezija.
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
i di si skinuo?
Piše dolje:Izvorno postao whiteboy
jel ti tako koristiš, koliko su ti veliku update-ovi?The codes with this version cracker are from now on useless
Skinio sam sa lokitorrenta, pogledaj možda na P2P mežama isto!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
Ko ja? Ma stavio sam im link jer su se pitali kaj s tom trial verzijom... ja imam jednu drugu, ne bi ovdje o tome...Izvorno postao gog
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
NOD32 je zakon, probo sam ih dosta, al NOD mi je ulio najviše povjerenja zasad nemam problema sa updateom, al mora bit na auto, kad idem manualno traži me drugi pass i ne radi...čudno.
nod 32 i northon 2004 sa updateom. to su po meni 2 najbolja!!!
http://zezancije.freeprohost.com/
nature has forgotten its own rulez!!!!!!!!!!
http://www.mtggame.com/htmlsite/wall...on_800x600.jpg
NOD mijenja jedanput mjesečno user name i password.
A otkad ti znaš za nod32? To si sad na forumu vidio prvi put,jel"da?Izvorno postao the man
Evo dečki, za vas željne dobrog antivirusa dajem vam ovaj link na forum, na kojemu imate sve, ali ama baš sve za zaštitu vašeg PC-a.. Naravno sve je full, ili barem crackano.. Uključujući i NOD32 password s stalnim updateima, kako se mijenja.. A mogli bi mi za ovo dati nekoliko reputation bodova, vidi kako sam jadan ..
http://liquid-design.info/freesec/
možda je rođena s tim, a možda je to ČERNOBIL... :)
netreba vam ljudi uopće crack samo ga svakih 30 dana izbrišete sa uninstallerom
da, pa da ti virusi koji su karanteni s*ebu komp.. kao što sam vam reko kliknite na gore navedeni link..
možda je rođena s tim, a možda je to ČERNOBIL... :)
Bookmarks