valjda se tako akcija zove ili ce mozda biti iz zabranjene ljubavi melodije slike itd.....
mogli su staviti i koji malo bolji mobitel....
----------Sony Ericsson----------
da li je ono 'tele2 bla bla start paket' isto kao i simpa paket u t-moilu, tj. bez pretplate?? jer sam vidio SE s500i za 1395kn u tom paketu....malo mi se cini premalo??
Ja vidio Tele2 start paket F3 sa 100 kn na računu + USB stick od 1GB za 235 kn!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Novo u ponudi - LG KU990
![]()
N76
od 15. prosinca do 21. prosinca
Klik na sliku za detaljnije.
Pogledaj reklamu Nokia N76 za 1 kn! (2,95MB).
da li sa SE K550i u tele2 paketu dodje memorijska kartica? zna li tko?
jer ja sam jucer kupio i nema je i to mi je malo sumnjivo
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Na stranicama ih nema na popisu, što bi reklo da ne dolazi u paketu. Kod HTC Touch-a piše da sa njim dolazi kartica od 1 GB.
100% se ne dobije memorijska kartica,ali barem dobijes kabel.M2 kartice od 1gb su sada ispod 200kn.
Pred oko mjesec dana prešao sam na tele2. Prepaid sam korisnik. Nisam uzeo mobitel prilikom prijenosa broja.
Sada vidim ovo na njihovom web-u:
Prepaid korisnici koji prenesu broj u Tele2 mrežu (postanu Tele2 “bla bla” korisnici) te nakon toga prijeđu s prepaida na pretplatu (postanu Tele2 pretplatnici), također mogu iskoristiti ovu ponudu.
Sad me zanima sljedeće:
U kojem razdoblju ja imam pravo, ako odlučim preći na pretplatu, ostvariti ovo pravo i kupiti mobitel po cijeni koja vrijedi za prijenos broja? Nije mi jasno dali to vrijedi samo ako se odmah uzima pretplata, ili mogu i nakon mjesec-dva-tri??
(LG KU990 mi se nešto sviđa).
Danas sam cuo neku reklamu na Otvorenom radiju Motorola v8 za 1 kunu...gledam stranicu od Telca tamo nema nista o tome.Najvjerovatnije ce biti kao sa onom Nokiom N76
Tko rano rani, zajebo je pjetla
zna li netko ima li u nekom od tele2 prodAjnih mjesta LG shine- titanium black?
Evo je sada:
http://www.tele2.hr/
Ili još bolje ovako.
Naprosto mi se sviđa ona NOKIA 6300. Al ima jedan problem. Planiram prenijeti broj sa T-mobile (Simpa) na Tele2 pretplatu. Ali kao trebao bi prvo biti korisnik neke od bla bla tarife pa kasnije se prebacit na pretplatu i konačno dobit tu Nokiu (tako bar kaže prodavač). E sad...palo mi je tek sad na pamet: kada dođe vrijeme da se prebacim na pretplatu NaKON ŠTO SAM BIO "BLA BLA" KORISNIK, da li ja spadam pod "nova pretplata" (gdje mob dođe 1195 KN) ili pod "prijenos broja" (gdje je mob 595 KN).
Sorka, sad sam tek vidio odgovor na ovo pitanje par postova prije. Znači vodim se i dalje pod "prijenos broja" jer ja sam određujem u koje vrijeme se želim prebacit na pretplatu. OK!!!
Ali...pošto sam čuo da je SZK u qurcu pa ih neću zvat, zanima me da li je nekako moguće da se taj uređaj dobije odmah jer nemam više ni mobitel jer je dosadašnji napokon dao dušu.
Zadnji uredio prljavi Heri : 24-12-2007 u 01:45
Nisam baš upućen, ali zar postoji neki minimalan period koliko bi dugo trebao biti na BlaBla ili se možeš prebaciti na bonove i istoga dana na pretplatu?
Ma ne postoji (bar tak brijem). Nego moraš se prebacit na "bla bla" ako si kod prijašnjeg operatera bio na bonove pa tek onda se prebacit na pretplatu.
Frend je prebacio broj sa simpe u Tele2 i htio je postati pretplatnik da uzme bolji telefon. Kada je prebacio broj bio je prepaid korisnik nekoliko dana dok nije dobio 30kn od Tele2 na racun i onda je presao na pretplatu u uzeo povoljnije mob. Znaci moras oko 5 dana biti na prepaidu kad preneses broj i onda mozes na pretplatu.
Bookmarks