bas sam flashao uredaj i stavio xda live 1.2 rom
preporodio se, brzi je stabilniji...... ako netko zeli mogu mu dat link za download
frend na faksu je isto imao tu dvojbu
za cca 5 min na kolko sam mu dao tytn II dvojba je otklonjena
i ja sam se raspitivao za n95 i sam sam ju htio kupit, onda sam sasvim slucajno naletio na tytn-a sad mi je drago kaj nisam kupio nokiu
siguran sam da hoce
jer nije im svejedno kad im peticiju pise dolsta ljudi, ipak su oni tu zbog nas ne mi zbog njih
bas sam flashao uredaj i stavio xda live 1.2 rom
preporodio se, brzi je stabilniji...... ako netko zeli mogu mu dat link za download
Pojavio se u VIP-u (tytn II), jos se ceka t-mobile i brandirani Vario III.
E sad me zanima Jed2i, dali ce moci xda live 1.2 rom u Varia III ??
Hvala
e to neznam, ako su hardverski identicni ne vidim zakaj nebi mogao, mislim da ce se moc
uspjesne stvari su se radile sa variom II (tytn) tak da bi se trebale i sa ovim
Svaki ROM koji radi na HTC TyTN II ce raditi i na MDA Vario III
De mi reci kakva je cijena u VIPu ?
EDIT: nasao sam cijenu.. 5991 kn
Zadnji uredio Shamanix : 10-12-2007 u 16:55
Je li taj u VIP-u hw ili sw brandiran i ako je sw brandiran da li se može staviti običan HTC-ov ROM.
Taj u VIPu je isti kao i u trgovinama.. Nikakvi brendovi..
Nije sve u programima i temama.. Skuhani ROMovi rade brze i stabilnije.. Integrirani su tweakovi, a i imas vise mjesta slobodnog na uredjaju..
Generalo, niti jedan sluzbeni ROM se ne moze usporedit sa kuhanim![]()
Na Vipnetu piše da ima hrvatski izbornik.To mora da je neka greška..
Djelomicno se slazem sa tobom ali.............pa meni samom je draze instalirati odredene programe, podesiti registry i raditi neke preinake nego ubaciti drugi ROM.
Da ne bude zablude za manje iskusne o slobodnom mjestu izmedu sluzbenih i "kuhanih" ROM izdanja - maknuti ili izmjenjeni su neki dijelovi OS-a.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Hehe.. evo bas radim na novom ROMu za hermesa ( HTC TyTN I ).. Ja volim sve nepotrebne stvari izbacit iz ROM-a i ostavit samo jezgru OS-a i onda naknadno instalirat sta mi treba preko cab instalacija.. Dobijem hrpu slobodnog prostora ( oko 65Mb cisti OS i oko 45 Mb slobodno nakod instaliranih svih programa sto koristim ), ako usporedimo sa sluzbenim ROMom na kojem ima 45MB bez instaliranih dodatnih programa, ostane hrpa prostora... Sve tweakove integriram u ROM tak da ne moram cackat po registryu ak radim hard reset ili ak nesto podje po zlu, vec mi je sve integrirano vec.. Da ne spominjem stabilnost i brzinu ROM-a, integrirane drivere za SDHC kartice ( sto sluzbeni ROM nema ), Direct3D Mobile podrsku, itd..
Ma nema sluzbenog ROM-a do kuhanog, makar neznam kakve tweakove nakon instalacije napravis i sta sve instaliras gore..![]()
S kojim programom izbacuješ "nepotrebne" stvari iz roma, kako ponovo staviš ROM u PDA, i koju mi web stranicu preporučuješ da se bolje informiram o tome.
Hvala
Imas u mom potpisu stranicu...
www.xda-developers.com
Sve sto te zanima tamo mozes naci...
Mene zanima još jedna stvar... po stranim review-ima čitam da je vidljivost na ekranu po danjem svijetlu totalno beskorisna, da li je to istina? Točnije ako može netko opisat u kojoj mjeri je ekran koristan po danjem svijetlu, tj. na ulici...
I druga stvar, netko je na nekom forumu spomenuo da se ekran gasi nakon 10 sekundi prilikom poziva i da onda ima problema sa utipkavanjme nekog broja, odlaskom u meni itd. Da li je to istina, i da li je to moguće fiksirat?
Bio bih zahvalan onima koji ga imaju ako mogu odgovorit...
moras podesit backlight na najjace
istina malo se slabo vidi po jakom danjem svjetlu, al bas po jakom
i nije beskorisan po danjem svjetlu
ovo za pozive i gasenje, to se moze iskljucit
Još me zanima jedna stvar... na stranim review-ima sam pročitao komentare tipa da je Tytn dvojci veliki nedostatak što ima TFT umjesto VGA zaslon i da nemogu vjerovat da neki jeftiniji modeli, neki od toshibe, imaju VGA a da Tytn nema...
E sad pošto nisam previše baratao sa PPCima i nisam imao iz prve ruke uvidjet razliku u kvaliteti između ta dva tipa ekrana jel mi može netko iz svog iskustva reći da li postoji tu neka veća razlika u kvaliteti prikaza kako se može ponegdje pročitat, ili su to samo presubjektivni zahtjevi nekih korisnika?
Thnx.
Misliš QVGA?
Sigurno da je VGA ekran bolji, ali zato troši više baterije i zbog toga treba kompromis. U HTC-u su se odlučili za dulje trajanje baterije.
Ako nisi nikada koristio PDA neces nista primjetiti.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
I ne samo da VGA ekran trosi vise baterije, nego zahtjeva i jaci hardware...
Valjda su se zato i odlučili za TFT zaslon, pošto Tytn II već sam po sebi ovakav ždere bateriju, sa VGA ekranom bi trebao nositi akumulator sa sobom...
Nije TFT nego QVGA. TFT je tehnologija izrade i svaki mobitel u zadnjih par godina koristi tu tehnologiju, a QVGA je rezolucija. http://en.wikipedia.org/wiki/QVGA
evo vec si dobio sve odgovore
sve u svemu qvga na tytnu je supern nista nije zrnato itd ako si na to mislio
Evo ga, napokon, došel u T-mobile.
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-10...?sifra=TMMDAV3
Dolazi u paketu sa 4GB karticom. Jedino kaj me zbunjuje, cijena za produženje ugovora na jednu i dvije godine se razlikuje (za Flex 150) za 200 kuna. Znači isplati se uzeti na jednu godinu. A sad čekajmo božičnicu i u shopping.![]()
Ali primjetih, da je Vario II nestao iz ponude, a prekojučer mi u T-centru rekli da imaju samo dvojku u prodaji. Kaj, dvojka ne bude pojeftinila, nego su je povukli!?![]()
Bookmarks