Pa bio je rođendan.![]()
24.10. dobio 10kn....heheh... baš su super,al ne razumijem zašto kasne s tim bonusom?? na njihovim stranicama piše da bi trebali dobiti BONUS do 15.u mjesecu....
Pa bio je rođendan.![]()
TAMBURAŠ POKRAJ DUNAVA
još nisam dobio za ovaj mjeesec bonus...a na njihovim stranicama nema više toga..nisu valjda ukinuli tu opciju???
mislim da nisu... probaj nazvat szk pa češ čuti šta kažu....
nisam ni ja dobila...
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
ja još uvijek nisam dobio bonus za 10.mjesec...![]()
Zadnji uredio poklon : 12-12-2007 u 21:40
meni se danas pojavilo još 13kn na računu. nije da se žalim, ali čudan je broj budući da sam zadnji put uplatila bon od 50kn i još nije prošao 15. u mjesecu...![]()
![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Meni je isto sjela neka lova na racun. Ne znam tocno koliko, sam znam da imam vise nego prethodni put kad sam provjerio.
kako se akivira bonus program? nisam nasao nista na njihovoj stranici. korisnik sam vec 5-6 mjeseci
da, maknuli su to sa svojih stranica...čudno...
pogledaj prvi post u temi, tamo piše. mislim da šalješ poruku: +bonus na 888
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
meni su jucer nadoplatili 15kn za 10mj, napokon! zvali su me iz SZK da mi kazu da je nadoplaceno i da se ispricavaju
tako treba, ulizivat se korisniku![]()
i meni su u ponedjeljak nadoplatili bonus za 10.mjesec sa 15kn
!!! i zvala me žena iz SZK i ispričala se zbog kašnjenja,da neće više biti problema,itd.... baš lijepo od njih..
VELIKA POHVALA TELETU!!!![]()
e ovaj bonus... moram se pozalit.... uopce mi vise ne dolaze poruke da mi je bonus nadoplacen i unazad 3mj zovem sluzbu da pitam gdje mi je bonus....
prvi x su nadoplatili, nazvali da to kazu.
ostala dva puta su kao nadoplatili ALI bez poruke i poziva a ja stvarno na racunu nisam primjetila da mi je ista doslo, jos mi je frajer danas reko da mi je sjelo 25kn, mislim da bi to primjetila a kaj da mu velim, da laze...?
a kaj je najbolje od svega, kad sam nazvala, pitala sam kad ce mi sjest dodatne bonus kune iz bonus programa, a frajer mene, MENE pita "kakav bonus?"
![]()
Meni poruka ne dode, ali recimo u prvom mjesecu sam primjetio da odjednom imam dvadesetak kuna vise na racunu. I ne radi se o onoj akciji za 12., 1. i 2. mjesec.
jeli ovo jos postoji?
@malena
Moja zena se je prijavila jos dok je bio aktualan (cca. 2007) i znam da je u 1.mjesecu 2010. na uplacnih 100kn dobila 20kn (bez sms, samo novci se pojave)
Znaci, radi ali se ne mozes vise prijaviti!
Potpisujem, i meni pare kapnu od bonus programa. Samo vidim da imam vise para na racunu![]()
a smrc. zato kaj imam drugi tele2 broj pa sam si htjela to aktivirat.
ja dobijem svaki x oko 24 kn
Bookmarks