Meni je isto dosao bonus od 10 kn, al 21.9. Prosli put je stiglo tocno, tj. 15.8.
Ja sam 18.5.2006. postao njihov preplatnik. 5.1.2007. sam se prebacio na prepaid. Prema njihovim riječima:
ja bi trebao gledati stupac od 12-24 mjeseci.Ovisno o broju mjeseci koje ste proveli kao Tele2 korisnik i o iznosu koji ćete uplatiti na svoj «bla bla» račun, u sljedećem mjesecu do 15. dobit ćete sljedeći bonus....
Ima li netko sličnu situaciju?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Meni je isto dosao bonus od 10 kn, al 21.9. Prosli put je stiglo tocno, tj. 15.8.
Ja sam dobio 2,5 kn.
Neki dan sam dobio 7,5 kn. Nije lose! Trenutno najbolja mreza(cjenovno) u ovoj nasoj! Za 100 kn pricam cijeli mjesec i ne biram tko je koja mreza!
Zadnji uredio Sator : 23-09-2007 u 19:12
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Ja ne znam na koju foru sam ja dobio 2,5 kn. Imam taj tele2 broj od kada su počeli s radom, što je već negdje godinu i pol. Ako sam nadoplatio 100 kuna trebao sam dobiti 7,5 kn. Ali stvarno mi se ne da zamarati s time.
a ništa! tek sad sam to aktivirao jer nisam ranije ni zno za to lol
poslao poruku i dobio odgovor isti čas aktivirali ste tele2 bonus program.............
aaj super! 8) dobit ću 2,5 kune! sretan sam ko malo prase u blatutu 8)))
mama ti sestra!
nisu ludi bonusi ali dobro je to... trebali su pocet s 5 kuna i mir. no i ovako ne treba biti nezadovoljan.
da li ste dobili ovaj mjesec bonus kune??? ja još nisam... ne znam dal opet imaju nekih problema,a glupo mi je zvati glupu službu za korisnike... prošli mjesec sam dobio 21.9.,vidjet ćemo dal ću sutra dobiti...hm....
nisam ni ja jos dobio nis...
Prošli mjesec dobio 2.5kn!![]()
ali siguran sam da će biti bolje! makar jeftino lajem ne birajući s kojom mrežom.
Od VIPa za 135 mjesečno (minimalan iznos) dobijem 25kn bonusa, to mi odma i uzmu za broj 0kn i na nuli.
Pa i ja se nadam da će uskoro biti. Možda su zaboravili, rođendan je bio.
TAMBURAŠ POKRAJ DUNAVA
samo jednom sam dobio 7,5 kn i to je sve.
Jeste li citali uvjete, mozda neki zbog toga nisu dobili:
Nagradni iznos se dodjeljuje do 15.-tog u određenom kalendarskom mjesecu za
prethodni kalendarski mjesec. Korisnik može po prvi puta biti nagrađen tek za
onaj mjesec u kojem se učlanio u Tele2 «bla bla» +BONUS program.
ja sam jucer dobio 25 kn...wtf? prebacio sam se na tele 2 prepaid pred 2 mjeseca,onih 25 pocetnih kuna sam dobio 2 dana nakon aktivacije tako da nije to..uglavnom,nemam pojma o cemu se radi ali se ne bunim
Meni je danas doslo 10 kn bonusa.
meni isto![]()
Eto meni isto![]()
TAMBURAŠ POKRAJ DUNAVA
evo danas po drugi put dobio 7.5 kn s tim da ovu tele2 karticu sam kupio krajem 7 mjeseca neznam prosjecno kupim bon od 100 max 150 kuna mjesecno... i ono covjek se raduje kad dobi nesto a fakat tih 7.5 kuna i neizgleda toliko malo kad ih dobis![]()
evo i ja dobih konacno 7,5kn.![]()
![]()
al evo cudi me posto ovaj broj tek imam 3 mjeseca i znam da nekupim vise od 3 bona po 50 kuna mjesecno prema njihovoj tabeli trebal bi dobivati 2.5 kn al dobivam 7.5![]()
ja u zadnjih mjesec dana nisam uplatila novi bon, a dobila 5kn. super.![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
ja uvijek dobijem oko 10kn![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Bookmarks