..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Nemam ništa protiv tele2 ali simpa ih šiša ponudama simpa tulum i ovim bonusima kad bolje razmislim. Nisam njihov prepaid korisnik već preplatnik tak da od ovog nemam ništa!
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Nije točno!
I u teletini imaš istu opciju kao što je simpa tulum (nadoplatiš račun sa 100 kuna i imaš 0 kuna za razgovore unutar tele2 mreže svaki dan od 19 do 07 sati, te cijeli vikend. Dakle, simpa tulum nema ama baš nikakvu prednost.
I tele je imao akciju 30% za nadoplatu računa koja je, koliko znam trajala od 1.6. do 15.07.
Ono sto rade vip i tmobile uglavnom se svodi na promocije koje traju nekoliko mjeseci, a kod teletine su to stalne ponude kao sto je knock-out, kikiriki tarifa.
I ja sam nakon 7 godina vjernosti Vipnetu prije nekoliko mjeseci presao na tele2 i izuzetno sam zadovoljan. Racun mi se smanjio za više nego pola, a nisam primijetio gotovo nikakve kvalitativne razlike.
Ja sam ovdje radio usporedbu tele2 prepaida i simpe. A slažem se da tele2 pretplatnici nemaju nekih posebnih benefita u odnosu na tele2 prepaid. No, ipak, tele2 je povoljniji od konkurencije, bilo da se radi o prepaidu bilo da se radi o pretplati. To je i najvažnije, a ne je li pretplatnicma povoljnije od prepaida, bitno je da je i jednima i drugima povoljnije nego da su na vipu ili tmobiileu.
You're missing the point, ali nema veze.![]()
e ovaj bonus... moram se pozalit.... uopce mi vise ne dolaze poruke da mi je bonus nadoplacen i unazad 3mj zovem sluzbu da pitam gdje mi je bonus....
prvi x su nadoplatili, nazvali da to kazu.
ostala dva puta su kao nadoplatili ALI bez poruke i poziva a ja stvarno na racunu nisam primjetila da mi je ista doslo, jos mi je frajer danas reko da mi je sjelo 25kn, mislim da bi to primjetila a kaj da mu velim, da laze...?
a kaj je najbolje od svega, kad sam nazvala, pitala sam kad ce mi sjest dodatne bonus kune iz bonus programa, a frajer mene, MENE pita "kakav bonus?"
![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
jeli ovo jos postoji?
Moje su nadoplate 200 kn ili >200 kn. Na mreži sam 35 mj. tak da provjeri. Bila je akcija elektrobonus ako nadoplatiš 200 kn dobiješ još 200 pa sam taj mjesec napunio bon sa 425 kn i dobio 32 kn.
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
ovaj bonus program je sasvim ok, a i napokon ce biti nagradjeni oni koji su vjerni teletu i koji su tu od samog pocetka.....)
A kako će preplatnici bit nagrađeni?
Dobro. U t-mobileu sam nagrađen i bez kupovine novog mobitela i vezanja ugovorom plus club bodovima. ne bih želio pokretati temu usporedbe mreža, već ti reći kako prepaid i postpaid na t2 ipak nisu isto nagrađeni. T-Mobile plus club bodove daje i preplatnicima i prepaidovcima bez obzira jesu li kupovali telefone...
Dakle opet pitam: "Kako će preplatnici biti nagrađeni, ako su već počeli nagrađivati prepaidove?"
Argument ti stoga nije na mjestu....:-)
@speedcats tema je za prepaid, stoga piši o tome, a ne o postpaidu! a za dodatne općenite komentare imaš i ovo.
isto vrijedi i za ostale, daljnji OT će biti obrisani
baš sam dobila poruku od teleta da mi je na račun uplaćeno 5kn bonusa. malo mi je čudno, jer sam zadnji bon uplatila prije aktivacije te usluge![]()
ali neću se sad žalit...![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Meni je upravo stigla obavijest da mi je nadoplaceno 10 kn.
meni je također stigla poruka da sam dobio 5kn...ali meni je to čudno jer ja još nisam ni 3mjeseca u mreži.. 26.6.mi je prenesen broj u T2...znači sad će tek 2 mjeseca da sam njihov korisnik... hehe.. zakon je T2!!!!
![]()
Meni da je nadoplaćeno 7,5 kn, ali sam napravio prijenos broja...![]()
meni 10![]()
sta, bolje ista nego nista
Ja sam dobio 2.5kn a korisnik sam od 12.mj. 2005.![]()
za ovaj mjesec dobio bonus od 7,5kn ! samo što mi je bonus došao tek 21.9.,a ne 15.u mjesecu kao što je trebao... ali nema veze... TELE2 je zakon!)
Bookmarks