predivan prizor na kraju kad ubijes glavnog,ali igra prekratka,to me jedino razocaralo.
ps. ono na pocetku sa korejcima nema smisla jer kad dodu cudovista nije vise zeleni otok nego "ledeni" otok.
detalji na igrici su bolesno dobri ali je malkice dosadna
predivan prizor na kraju kad ubijes glavnog,ali igra prekratka,to me jedino razocaralo.
ps. ono na pocetku sa korejcima nema smisla jer kad dodu cudovista nije vise zeleni otok nego "ledeni" otok.
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
pa nije to da nema smisla, već po priči se tako mora ići, znači korejci su zauzeli otok zbog otkrivenih čudnih aktivnosti tamo, a ameri su naravno njihovi najžešći protivnici i delta force tim, u kojem je tvoj lik je isto tako poslan da istraži što korejci rade, tak da je priča takva i sa korejcima se boriš sve dok ne nastane ogromna ledena kugla...
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
pa gadas bazookom ili rifleom.
ako neece vjerovatno se radi o gigantskom bugu koji se i meni tu dogodio,loadaj pon ovo zadnji save pa probaj opet.mora radit.
upravo sam je završio i samo da vam kažem da sam promjenio mišljenje o tome kako je dosadna
Ja sam je isto nabavio i super je.
Samo dakažem na kakvom stroju je igram ( ne zbog hvaljenja već da znate hoće li i vama raditi).
CPU Intel E2160 1.8 GHz @ 3.0 GHz
RAM 2x 1 GB DDR2 800 MHz
VGA ATI X1650XT 256 MB GDDR3 (u rangu sa NVIDIA 7600GT 256 MB)
MONITOR 17'' na rezi 1024x768
Detalji u igri su namješteni svi na MEDIUM i igra savršeno brzo radi. Bez i najmanjeg btrzanja.
Nisam pokušavao povećavati kvalitetu slike jer je i ovako prekrasna.
Moja preporuka je da, osim ako nemate neku od najjačih grafičkih kartica na tržištu, igrate u manjoj rezoluciji i igra će se vrtiti.
Kupite si manji monitor i igrajte Crysis![]()
evo čitao sam malo neke vijesti na netu u vezi crysisa i uglavnom neki tamo glavni dizajner ili tako neš je rekao da će u nastavku crysisa(inače crysis će imati tri dijela, kao trilogija) biti grafika još bolja i da će se potruditi da sve scene i animaacije budu veoma realne, a da će se pogotovo potruditi oko textura lica i još nečega, al sam sad zaboravio. al ajd samo zamislite ovo.
danas nijedno računalo ne može vrtjeti crysis na ultra high detaljima(bar sam tako čuo a i vjerujem da je sitina) a oni hoće grafiku poboljšati, kao da im nije dovoljna. i šta će onda kad naprave ajd nazovimo to cryengineom 3, pa to će izać igra i svi će čekati godinu dana da bi ju mogli igrati, al valjda će i oni biti pametni da optimizorat igru, jer s ovom nisu baš uspjeli...tak da bit će svega, a i crytekovci će morati napraviti takav enginev da rastura jer su iz epic gamesa već počeli raditi na unreal engineu 4, a unreal tournament 3 je super optimizorana igra, ali da ne idem off topic, iako je to daleka budućnost, zamislite šta će to bit za 5-6 godina, ko u pravom svijetu...
toliko od mene
ja sam napustio zgra...ovaj forum a ne zgradu...
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
whoooooa... tek sad sam je zavrsio (igrao kiojih 5 dana svaki dan po cca 2.5h) i moram rec jos jednom WHOOOOOOOAAAAAAAAAAAAA... koja igra, **** me pas, ovo je bolje od sexa..
kao prvo mislim da igra nije dosadna (kao sto je netko naveo) ali sam puno puta imao priliku misliti kako je to-to, zadnja misija i gotovo, ali nikad nije bila zadnja, a da ne velim da me na kraju i prestrasio nakon sto kaze "we're going back to fight them"
vrtim to na laptopu, sa nekih 3.4ghz (dual core) 2gb rama i radeon HD2600, sa svime na low (nisam se ni trudil stavljat vece detalje) i rezoluciji 1280x800, i ide sve ljepo glatko i slatko...
isto tako moram rec da sam nedavno zavrsio CoD4 koj me je ostavio speechlees, ali je malo bio prekratak s obzirom na crysis... uglavnom
crysis 11/10
CoD4 10/10
ma savrsenstvo...
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
[QUOTE=bubAmeZhivot;706337]vrtim to na laptopu, sa nekih 3.4ghz (dual core) 2gb rama i radeon HD2600, sa svime na low (nisam se ni trudil stavljat vece detalje) i rezoluciji 1280x800, i ide sve ljepo glatko i slatko...
QUOTE]
wtf, s takvom mašinicom t nisi igrao ni na medium, pa ima samo jedno rješenje tog problema--postavi sve na high... aono kasnije što si rekao da je crysis dugačak, evo ja još igram, iako sam ga dobio tek prije par dana, i isto mi se tako čini, ali svi su rekli 10 sati igre i to je to...
Jeli možete procijenit ( onako od oka) bili ja mogao sa ovin konfiguracijama igrat Crysis sa recimu medium detaljima i da ne zapinje:
core 2 duo 6300, 1.86 x2 GHz
Asus eax 1600 XT 256 mb
1 GB RAM-a
Hvala
Mislim da bi, mozda bi ti jedino malo zapinjalo u situacijama dok su neke eksplozije ili masovne pucnjave, te pri ulasku u novi sector i sl.
e jel zna itko kako se ubije onaj genral kyong, pucam po njemu sa shotgunom, sa SMG-om sa svime što imam i on ne umire, a ni ne troše mu se meci u minigunu. ja ću još pokušavat, doduše tek sam došao do njega pa ću još probavat, al mal mi je glupo da ga je tak teško ubit.
Ma nije ga uopće teško ubiti, samo se "invisible-iraš" i opališ sa najjačim rafalom po njemu. I tako u par navrata i gotov je!
da, sonto sam bio nakon 3 šaržera fy71 riflea. to je baš čudno napravljeno što ga toliko moraš klat, klošar jedan. sad sam ušao u core dio igre i mislim da sam se izgubio, što uopće nije teško. mrzim kad me počmnu napadat oni alieni i još kad ih ima 5, al hvala bogu na incendiary ammo-u. i skonto sam jedno kod njih, kad se približe samo ga uhvatim, ono grab enemy i bacim i već su mrtvi. onaj dio kad se voziš u onom kao speed tunelu mi je predobar, voziš se tako brzo i onda još staviš maximum speed i nebo je granica.
Ja sam tek prije tri dana uzeo Crysis tako da nisam daleko stigao. A i ne žuri mi se, uživam u igri.
PREDATOR
e a igra baš predugo traje, ne znam ko je izjavio da traje samo 10 sati, ja ju već toliko igram i tek sam došao do core dijela igre
ja je presao u 5 dana,kratka uzasno ne znam sta je vama.
Ma igra traje pun qurac. Ja igram po par sati na dan, već tjedan dana i sada sam tek završio Core level. Tu se stvarno lako izgubiti i moram reći da mi je taj level loše napravljen. Uopće nije jasno što treba napraviti tako da sam ja 4 sata lutao okolo dok nisam našao izlaz pfffffffff.
Ajde vi koji ste završili igricu mi recite, kako se ubijaju oni leteći vanzemaljci na levelu iza Core-a. Ima ih bezbroj, a municije malo!
te aliene vani ja ubijam s puuuno mnicije, koristio sam fy71 isprve, ali kad sam shvatio da je shotgun mnogo jači, njega korisitm. to vrijedi ako misliš na one male troopere aliene, hvala bogu još nisam naletio na nijednog scouta, ali i ovi su teški za ubijat...
ja sam taj level presao za cca 30 min,bio sam se par puta vrtio u krug i jednom zapeo,taj level je katastrofa za prelazit ali ugodna je atmosfera![]()
@ blizzard
Pa šta se ti utrkuješ s nekim da moraš proći level u roku pola sata?
Samo run&gun, a?
Meni je to bezveze, tu onda nema ni taktiziranja ni potpunog doživljaja igre.
Npr. zamisli ispališ tactical bullet u Koreanca i onda ga aktiviraš neprimjetno. Ili na tenk neprimjetno postaviš bombu i sakriješ se sa strane i aktiviraš kad tenk ode u špicu...
Da li je bolje to ili zaletiti se prema njemu i ispaliti 100 raketa na njega i minigunom prošarat u trku po svima oko sebe dok ne padnu?
A nije to gušt!
To je kao knjige gutati u dahu bez razmišljanja.
Igru volim detaljno ispregledati iz svakoga kuta poligona ako je to moguće.
Čak što više završiti nivo na par različitih opcija ako je moguće.
Skidan je sa torenta i nadam se da bude išla OK
jer nemam 3oo i kusur kuna za nju.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
baš je tu čar ove igre, možeš ju prelaziti na nekoliko načina. run i gun je definitvno opcija, ali moraš biti dobar-tako su rekli u nekom videu koji sam gledao, ali opet možeš lagano ubijati jednog po jednog a da nitko ni ne zna. to se ne može u svim igrama i baš je zato ova tako dobra, hvala bogu na nanosuitu, jer bi bez njega igra bila run i gun.
Bookmarks