vjerovatno je do hardvera, a mže bit i bug, jer recimo ja sam prije igrao rainbow six vegas i sve je radilo i sad sam ju ope tinstalirao i imam nekih takvih grafičkih gluposti koje nikad nisam imao. možda ti je dvd s kojeg si instaliro oštećen...
Sinoc sam instalirao igru i sam uvod pocetka igre ja protekao ok,ali kada sam poceo igrati pozadina ja bila pretamna i jedna cetvrt ekrana kao malo svijetlija...
Ne znam sta je u pitanju ...
Pretpostavljam hardware...
CPU Athlon 3200
1Gb rama
6600--256mb
Dajte neki savjet sta da radim
vjerovatno je do hardvera, a mže bit i bug, jer recimo ja sam prije igrao rainbow six vegas i sve je radilo i sad sam ju ope tinstalirao i imam nekih takvih grafičkih gluposti koje nikad nisam imao. možda ti je dvd s kojeg si instaliro oštećen...
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
Novi driver za grafu+nova instalacija igre se isplatila no ipak trebam jos rama jer malo trza..
Sve u svemu slici far cra-ju
evo malo sam čitao recenzije igre po časopisima i svima je igra prosječna. ne kažem ni ja da je igra savršena, ali mogli su ju malo bolje ocijeniti. kažu svi da je priča malo glupa, a sa time se slažem, igra ima priču kao najobičnije pucačine, ali je dobro zamišljen trojaki način igranja koji nitko nije spomenuo, 3 dijela jedne igre, 3 različita uvjeta borbe, 3 različita dizajna igre. a još tvrde da ima fascinantne hardverske zahtjeve, a s tim se naravno svi slažemo, al dobro, za godinu dana će svi moć terat crysis na very high kad budu bili osmojezgreni procesori ili šta već izmisle. dobro, opet će bit neka igra koja će biti zahtjevan za te kompove....ali.... uglavnom, ja mislim da je igra baš dobra zbog više načina igranja, nelinearnsoti, dizajna i nekih dobrih ideja popuit onog modificiranja oružja. i tako dalje i tako dalje, ma igra je dobra, a ponajviše zbog NANOSUITA koje rulzzzzzzz....
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
ma samo n00bovi igraju SP,svi igraju MP koji je po meni odlican,i zbog toga i postoje fps,sta imas ti protiv cpu da igras,svaki potez znas kako ce da uradi i nema adrenalina,ali mp eeeee to je nesto posebno sto daje draz svim fps-ovima.
Eh sada very high na crysis je diskutabilna tema.mogli su programeri napraviti bolje kompaktibilnu pa da malte ne svi pokrecemo na high a 40% na very high.ja sam na 4000+,1 gb ddr2 i hd2600 pokrenuo na very high i bilo je oko 10-15 fps(frames per secound).Sto je meni nezadovoljavajuce ali eto okusio sam draz dx10 koji me nije impresionirao.meni ljepse igra izgleda na pola medium i pola high detaljima sa 1024*768 nego na all very high i 1600*1200.ozbiljno.
nigdje nisam napisao da MP niš ne valja, baš naprotiv, to je odlično, ali mislim da je preduvjet za MP ipak prijeći igru u singleplayeru da se navikneš i take stvari. a i da je za noobove, ne bi se složio s tobom, jer zaš bi se onda tolko trudili oko realizma u igri, grafike, kad to ionak noobovima neće bit bitno, ipak su to noobovi...
Noob malo pre jak izraz od strane onih koji su odigrali dvadesetak igara na nekoj jačoj mašini i sada misle da su zaradili ulaznicu u svijet velikih faca.
Lagano igram i jednostavno uživam.
Sada trenutno se nevidljiv šuljam po poljima "marice" i skidam jednoga po jednoga dok ostali u panici traže tko je to!
Obožavam kada stanem ispred tipa a on ni ne skonta i onda mu zabiberim sačmu u njupalicu.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Evo završio sam igru.
Moji dojmovi su ovakvi:
- prvi dio igre kada se bori protiv Koreanaca je za ocjenu 10. Ukratko genijaaalno!
- drugi dio kada počnu pizd*r*je sa Alienima mi je u banani. Počevši od levela u kojem se baulja po mračnoj unutrašnjosti planine, preko "avionske" misije do grand finale-a, završne borbe koja je prenabrijana.
Dok sam ovaj prvi "normalni" dio igrao totalno sam uživao, kao malo dijete opčaran atmosferom, grafikom i ostalim.
Sa pojavom aliena u igri kao da je nestalo sve ono dobro, ono što me držalo pred monitorom u maničnoj igri. Samo sam čekao kraj igre, da se agonija završi, čak sam posegnuo i za "God Mode-om" samo da što prije vidim kraj igri. Ipak je zbog prvog dijela zaslužila da ju odigram do kraja!
UKUPNA OCIJENA: 8/10 (samo zbog dijela sa alienima;inače 10/10)
Hoće li raditi igra na P4 3,4 Ghz HT, 6800 - 256 MB, 2 GB RAM ?
Navodno sam čuo da ne radi na ovim starim generacijama grafičke (6xxx), već samo na novim (7xxx i 8xxx)
pa ako imaš crysis imaš jedan notepad file u kojem su nabrojane sve grafičke od nvidije i atija koje crysis pofržava. mislim da podržava i seriju 6.
btw-igra mi pomalo počinje ić na živce, bugobita je ko sam vrag. kao prvo ono kad morate u ledenom dijelu soapašavat ptopheta jer mu odijelo ne radi, s tim sam se mučio 2 dana zbog glupih aliena. naime kad god netko tko nije ja upuca tog malog troopera, on ne umre već ostane smrznut u zraku i nemoš ga više ubit, i onda moram sve ja klat da bi svi pomrli, a to je teško kad vas napadaju trooperi u skupini od po 5-6 komada. zatim, ista stvar se događa kad izađem iz ledenog dijela, onaj dio kad se vodi kao neki mali rat protiv aliena. ista stvar, moram ih sve ja poklat, jer ako samo jedan klošar od aliena ostane u zraku, ja ne mogu napredovat u igri jer je uvjet da ih sve prvo ubijem. uglavnom, hitno ima treba neki patch, ako već nije izašao prvi, a nisam siguran.
kako molim? 2600 HD? very high? pa ja sa 8800 ultra dobijam shugavih 35fps-a i s time da imam x2 4500+ i 2 gb rama...
reko je shamanix: nema te grafe da moze normalno vrtit crysis na very high i ima pravo![]()
single player da je za njubove? malo n00bovska teorija...
ma sta ja tu dosadjujem nasim 3lit3 gamerima,oni znaju sta je najbolje![]()
![]()
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
ne znam šta fali imat 35 FPS-a, meni bi to bilo sasvim dovoljno i na high, onak 35 slika u sekundi, pa šta bi vi, 100, jedino da igrate na sketch modeu i na low graphics. meni na 2,00 athlonu, 2 giga rama i x1600xt radi na 15-20 frameova na medium i niš mi ne fali. baš uživam u igri, samo što mi ide na živce.
sto se tice rezolucije,nije u pravu,jer da ti imas monitor od 1024x768 (pretpostavljam da nemas) mogao bi igrat do cca. 80FPS.reko je shamanix: nema te grafe da moze normalno vrtit crysis na very high i ima pravo
ja imam rezu 1024x768 i sa 8600 gt 256ram ide od 10-25 fps-a na very high......
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Ah jeste razmaženi15-20 fps na medium - ja sretan
![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Tako je. Stvar je u rezoluciji monitora.
Drugo lice medalje, ono ružno, kod monitora velike dijagonale je što morate imate uber-ultra-high end grafičke da bi igrali igrice kao Crysis na njima.
Ja još uvijek imam 17'' CRT kantu kojoj je reza 1024*768@100HZ i ta kombinacija sa ne tako jakom ATI X1650XT daje 32 FPS na MEDIUM i 19 FPS na HIGH detaljima.
Hoćeš igrat Crysis ? Kupi si CRTKlasika
A neće li onda slika biti loša, onako zamućena?
Mislim da igre na LCD-u u nenativnoj rezi ne izgledaju dobro.
pa u pravu si,stavis rezu 1024x768 na neki wide-screen i fino ti rastegne sliku i bude sva u banani.
imam jedno pitanje:
na koji se način može promijeniti igranje igre, u ovom slučaju Crysis sa dx9 na dx10 ili obrnuto. onak čisto informativno.
Moraš imati Windows Vistu, onda staviti sve ne Very High i gledat slideshowA može se to i na Xpu srediti, pogledaj na www.giga.de, GigaGames, Maxx, On Air, i tamo nađi Crysis demo ili tako nešto slično i tamo u related links onda imaš link za Dx10 efekte(ne Dx10, samo približno Dx10, jedno 99%). Ne zove se tak, ali snači ćeš se.
Mala mana siteu je - Na njemačkom je![]()
evo dx10 hack za xp (nisu svi efekti podrzani u dx9)
http://rapidshare.com/files/65472180...Frag_.zip.html
kopiraj fajlove u cvargroups (zamijeni postojece) i sve sto ti je na high ti je zapravo very high.
aj hvala, znam da ima neka caka da kopiraš neki dio iz dll high settings u high settings ili tako nešto i da se dobije grafika ista kao na very high na DX10. ali mislim da ima neki način kao desni klik na ikonu pa se tamo negdje tobre, ali nigdje nisam ništa našao, naime tražio sam kod frenda jer on ima DX10 grafulju pa mo htjeli vidjet hoće li dx10 raditi na xp-u
Nabavio igru i imam nes za rec....WTF?????? sta trebam kupit konfu od xxxxx kn da bi radila??LOOOOL! IMAM KONFU INTEL EXTREME 2,66GHZ 3GB RAMA DDR2 320 MB 8600 GTS DDR3 I LAGANO STEKA NA 1024 768 lool ova igra zasluzuje svaku pohvalu na grafici (slaba igrivost) al svaka cast na crytek engineu i grafici...E da i umjetna intel. savrsena..
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
320 MB 8600 GTS?!?!
nisam znao da to postoji.
INTEL EXTREME 2,66GHZ-koji quad ili dual-core??
1024 768-na kojim postakama?
nisi nista naveo.
Bookmarks