Jeli mi netko može zalijepiti screenshotove sa low detaljima?
cuj zalosno....ta ti je dobra :S
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Jeli mi netko može zalijepiti screenshotove sa low detaljima?
pa i sa low detaljima ti je igra 10 puta bolja od neke nanovije i za low postavke ti isto tako treba jak komp. a vidio sam negdje jednu sliku na kojoj su spiojene 3 iste slike, jedan sa very high detaljima,jedna sa medium i jedna sa low. iskreno, ne znam koja je slika najbolja, naravno sviće reći ona sa very high, ali kad se malo zagledate u sliku vidite 3 različote slike. drugačije osvjetljene, sjene, shader, i savaka slika ima nešto što nemaju druge dvije tako da je igra uvijek predobra.
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
EVO DA NEŠTO PODIJELIM SA VAM FORUMAŠIMA:
skinuo sam si singleplayer demo ove igre i prvo sam bio kod prijatelja igrao to, a on ima duplo jači komp od mog i ja naravno uživo u high postavkama, e i onda dođem ja kuč i instaliram si igru, a moja konfa ide ovako:
Amd athlon 3200+ 2.0 GHz
ATI X1600XT 256 MB
512 MB RAm
ostalo nije bitno, a ono što je bitno je da mi igra niamlo ne zapinje na optimalnim postavkama. jedino zapne kad sprema poziciju na nekom checkpointu, ali to je bilo i kod frenda.
e sad da vam nešto kažem o igri:
ako igru ne igrate na easy, bit će teško prijeći prvi level, a kasnije ćete se naviknuti, grafika u igri je prelijepa iako se ne miče svaki list kako kažu i svaka biljka. većinas e miče. testirao sam fiziku u igri i svugdje radi, svako drvo ako probate prepoloviti, ono će se prepoloviti, ako je naravno tanje drvo. igra je teška, bapš kao far cry u džungli jer niakd ne znate gdje je tko, a kad dođete u neki korejski kamp, nećete moći ni vidjeti sve vojnike s jedne pozicije, već se morate par puta premjestiti kako bi ih sve ulovili na radaru. ja naprimjer često koristim cloaking device u igri jer vas korejanci skuže ako se ne skrivate po grmovima i ako ne ležiote u travi. nisam ju cijelu prešao, naravno, tek sam ju dobio, ali igrat ću taj demo sve dok ne izađe cijela verzija. eto samo tako informativno o igri.
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
e ja je skido sa nekog servera kojeg sam nasao u org stranci crysis demo-a i skine mi nekoh 530Mb i stane i greska i sve se zaebe pa nista od demo-a,cekam cijelu.
Ček, sad ću ti dati link gdje 99% sigurno neće doći do greške.
EDIT: Evo ga:
http://www.giga.de/features/download/file/34900/
Zadnji uredio DragonSoul : 04-11-2007 u 14:40
ma samo na fileplanet odite, svi demoi su tamo, a ja sam link za crysis pokupio sa incrysis.com, i radi, normalno.
evo da kažem da sam prešao igru i da je prekratka, iako je demo mislio sam da će bit malo duže. a i rekli su da će za cijelu igru biti dosta 10 sati igre, isto premalo
evo nije da spamam ali napravio sam jedan video od 2 i pol minute iz demoa za neke prijatelje, pa sam taj isti stavio na youtube da svi mogu pogledati, ovo je llink
http://www.youtube.com/results?searc...ntitledstudios
u videu nisam nešto pretjerano pucao ni ništa, već sam samo pokazivao neke osnovne funkcije nanosuita u modifikaciju oružja, nažalost poginuo sam, ali samo zato da bi požurio da video ne bi bio prevelik. a ako vidite zapinjanje videa, odnosno igre, uzmite u obzir 512 MB RAM i gamecam uključen.
Zahvaljujem na videu! Srećom pa sam u školi, samo što ovdje ne mogu upaliti zvučnike, jer će smetati malcima na satu informatike.
ma nema na čemu, uglavnom pjjesma u videu je od prodigyja, serial thrilla
evo i slika koja potvrđuje da crysis nije tako savršen kako neki misle i da crytekovci neka dmogu napraviti neki jako mali propust:
nećemo im ništa zamjeriti, ali eto samo da se vidi, e btw, ugradio sam si 2 giga rama i igra radi besprijekorno, nimalo, ali bašnijmalo ne zapinje...
edit: žao mij e što nisam smanjiop sliku, ali neam vremena pa možda kasnije
edit2: evo još jedna slikica iz igre ovaj put na high postavkama, i ovaj put sam smanjio veličinu slike. igru sam igrao na 1024x768 na high i na štetu ima malo fps-ova, al nema veze, igrat ću na medium, a na very high ni ne pomišljam iako ga nema u demou. zato se za Božić kupuje dvojezgreni procesor i igras e crysis na high. samo da još nešto kažem-igra je na high postvkama skroz drugačija od igre na medium postavkama. na high imate:
-motion blur, depth of field, 3d ocean, više objekata u džungli, sve se miče, ali baš sve, osim trave... prelijepa je igra...
![]()
Zadnji uredio l337_m4n : 06-11-2007 u 12:05
Sad ja ne znam koliki sam ja baksuz, ali ja sam naletio na barem 10 grafičkih bugova O_o Kape koje stoje u zraku, srušene palme koje se neće slomiti na pod, a drže ih 2 obične male grančice, objekt u objektu(kao ova velika slika gore) itd. Ovako je dobra, ali to mi je baš upalo u oko. Već 2x prešao demo![]()
ja nisam naletio na previše, možda jesam, ali ih nisam uočio, ovaj sam baš primjetio i jednostavno sam ga odmah usliko. ali većimo ti bugovi su toliko mali za tako veliku igru i svatko može previdjeti tako nešto što u većini slučajeva uopće nije bitno za gameplay, ne utječe na igru. tako da, meni oni uopće ne smetaju, a i ovisi na kakvim postavkama igraš, ako si na low, bugovi će ti bit češći jer je i fizika na low postavkama, a na high ti je fizika u igri realnija.
p.s. evo još nešto što sam napravio, a malo je smiješno...instalirao sam si sandbox 2 kako bih se mogao zezati u modeliranju i tim stvarima, i uglavnom, dođem ja do dijela gdja završava demo i uspijem preskočiti onaj zaleđeni brod i poslije toga se može igrati još par minuta, možete vidjeti jednog scouta kako uvbija korajance i loviti ga,ali on se ne obazitre previše na vas.
ako je netko igra sa 8600 gt na kojim postavkama vam je jer i na mediumu teško ide sa 1280-1024.Čista radoznalost
neće vam baš bajno ići nisu to jake grafe šak ljudi s 8800gtx nemogu na very high doduše na rezi 1650X1050![]()
meni je monitor 1024x768
valjda ce moc ugodno vuci za high,valjda.....sve je super osim grafe,ali pasivno je hladenje a to mi se svida
javim
...ma joj,
imam 19" monitor na 1280×1024
i iako je igra na low postavkam
jer imam šugavo slabu konfiguraciju
igra izgleda prekrasno!
Šteta što poslije "broda na suhom" igrica ne ide dalje
Kada bude kod nas za kupiti?
Netko doznao?
Iako mislim da je budem prije "skinuo" s neta
EDIT: obožavam stealth mode kada patrola jednostavno prošeta na metar od mene dok ja stojim nasred staze bez ikakvoga zaklona
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
medium će sigurno high... teško ovisi kakav ti je komp
a igra sama na recomended traži grafu s 640 mb :S
hehe ima ti neki bug pa u demou moš još malo iza broda ić![]()
probao malo 1. level
grafika je bolesna
sve sam na high stavio i ide ok 19 fps i skroz je igrivo![]()
.....................................
Zadnji uredio L.L. : 18-07-2008 u 23:30
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
šta ne kužiš, slika ko slika, samo na high detaljima, a nisam ni znao što da uslikam pa sam to.
igra je nenormalno bugovita,pa nemogu uopce igrat ovaj level od bugova:
ovo je neki peti-sesti level sa tenkom pa kad izadem dobijem 4 ruke,pa kad pucam slika leti gore dokle se igra ne chrasha i izade.to sam vec vidio na nekom bosanskom forumu da se dogodilo nekom liku na demo-u sa 4 ruke
![]()
OVO JE JEDAN MADAFAKINŠKI VELIKI BUG. ali ne vjerujem da je do igre, ili ne znam jer bi se to onda pojavljivalo većini ljudi, a ako se pojavilo tebi i tom liku onda je možda neko prčkao po nekim datotekama u igrinom folderu ili jednostavno neš ne valja dvd ili cd, ali ne vjerujem da bi netko mogao napraviti ovakav propust. a na kraju, kad budem došao do tog dijela vidit ću pa javim jel i meni tak šta, iako prvi put vidim ovo.
evo sad sam instalirao punu verziju prelazim pomalo,javicu ako naletim na kakve bugove. btw smijesno mi je ganjati one ptice po plazi,svaka se moze uhvatiti i upucati,to je fino iako je nebitno za radnju igrice
evo kad sam level isponove poceo nema problema,nema bugova.
Bookmarks