evo izašao download fm 2008 DEMO
<download>
preporucam STRAWBERRY verziju
Zadnji uredio flOoKi : 01-10-2007 u 11:47
★★★★★
jučer sam skinuo demo , jako mi se sviđa
također odlična igra svidja mi se sve!skinuo sam ovu verziju od 500mb
★★★★★
ja igram s barcom...---...što se tiće demo vezije dokle mogu igrati?
★★★★★
koliko sam ja shvatio možeš igrat koliko hoćeš , ali database ti je small što me nervira
ja sam sad doveo marcela za 17 miljuna € sad mi je ova postava
FC: villa torres
AM: robben lampard c.ronaldo
DM: lucas (morate ga uzeti jako dobro igra a nije skup)
D: marcelo terry kompany rafinha
GK: ustari
zamjena: tevez,a.cole,j.cole,sergio ramos,millan/bojan.
uzmite i falcao-a jer taj klinac igra jako dobro ako imate problema sa napadom.....
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
dobar je i omar andrade (klub La Pena) u fm 2007 ima 16 godina i dovedete ga na aprouch to sign i platite nekih 24k (gotovo nimalo) .
Ja sam ga doveo u atletico madrid , nakon 2 sezone na posudbi pustio sam ga da ulazi u igru tridesetak minuta , i zabija savršeno , kasnije postaje stroj za golove
Oscar Ustari je definitivno najbolji mladi golman u igri uz Ochou
Isto tako odličan je i Rene Mihelić iz Maribora , nakon par godina bude odličan playmaker
Znam još dosta igrača, vjerujem da i vi znate mnogo njih , pa ako netko znam , mogao bi nam ga ovdje predstavit , ukoliko je taj neki nepoznat igrač
evo javljam vam tužnu vijest...nemre se fm2008 igrati koliko želiš evo došao sam do 1mj i kaže thank you for playing fm 2008 demo...
★★★★★
@pbreaker neznam samo sam probao s nekoliko klubova , da vidim kakvi su , pogledao još igrače , da vidim koliko je tko napredovao , pa nisam ni prešao jedan mjesec
Zadnji uredio zerobravo : 02-10-2007 u 19:46
jel netko zna kad izlazi CM 2008???
full vezija izlazi 19.10 znaci u petak...tada ce biti i na downloadu...jedan razlog više zašto volim petak...veselim jako izlasku novog FM-a
http://fm08.footballmanager.net/en/a...100/index.html
★★★★★
mislio sam na championship manager 08.....inace i ja jedva cekam ali kako vidim malo ima je dizajn ruzan (po meni) meni je ljepši od 07..........
Koliko je ovo provjerena informacija.Mogu reć' da sam ovisnik i s nestrpljenjem ga išćekujem...ali koliko sam čitao,unazad nekoliko tjedana;najavljivan je izlazak negdje u studenom.
kako staviti da neki igrac poducava mlađeg (tutroing)......npr. c.ronaldo nania????
Zadnji uredio L.L. : 01-12-2007 u 19:22
hvala sonyck...........imam još jedan problem.....skinuo sam od arsenala skin i sad ga neznam kako ubacit......stavio sam taj folder od arsenala u C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007\data\skins i kako dalje?
Zadnji uredio L.L. : 15-12-2007 u 18:01
Bookmarks