Football manager 2007
http://www.footballmanager.net
Jeli ima ovisnika forumasa ? ja sam navucen na ovu igricu ko cigance na tresnju
Igram sa Inter Milan i vec sam sezoni 2010/2011
btw. ima neki hrvatski website ili former YU gdje se moze discuss FM
Football manager 2007
http://www.footballmanager.net
Jeli ima ovisnika forumasa ? ja sam navucen na ovu igricu ko cigance na tresnju
Igram sa Inter Milan i vec sam sezoni 2010/2011
btw. ima neki hrvatski website ili former YU gdje se moze discuss FM
nabavio sam igru tek toliko da vidim malo kakva je, ali inace to ne igram.inace svidja mi se sto se moze vidjeti sto se dogadja na terenu.*
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
meni treba stic za koji dan,kakav je prikaz utakmica 2d sa točkicama ili 3d
Ja igram CM 03/04 i sad sam u 2007 godini, nisam normalan![]()
evo nabavio ju ja jucer pa da napisem malu recenziju ,prvo ucitavanje igre je brzo za razliku od prijasnjih nastavaka,uzeo sam barcu prvo sto sam primjetio da nema slika igraca, transfer budget 5 milja ako je to realno onda stvarno,u ovom menageru skauti ipak nesto rade,tak ja otidem do glavnog skauta da vidim kakve mi on igrace preporucuje,villu,vincentea,riquelme prvo sto am si pomislio da me zajebava pa valda treba trazit mlade igrace a ne tamo neke koji vrjede 50 m,mecevi su tezi nepada puno golova, i glavna i najbolja stvar partnerstvo sa drugim klubovima,vak to ide ja kazem klubu da mi nadu partnera tj, klub,i oni meni ponude par slabih klubova(ternana,treviso,reggina to su meni preporucili)i ja uzmen regginu,kad oni oce prodat igraca prvo mene pitaju hocu ih ja kupit a ja njima saljem malda igrace ili igrace koji mi netrebaju na posudbu zanista para ali ih mogu opozvat kad ocu.asisten menagera sad tebi daje savjete oko vodenja,poboljsan je teem talk,vise opcija
i vise opcija ima oko taktike
Ja poceo neki dan s Man Utd-om.
Doveo Defoa, Nanija, Zonnevelda, Del Horna.
Problem je sto klub ne daje novca![]()
Forumaš godine :)
to odlazi u financije
ti te novce ne vidiš jer to ide za plačanje trenera, računa itd.
pogledaj pod money income i tamo ćeš vidjeti da su ti pare sjele
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Zavrsio sam sezonu sa 6.5 miliuna kuna, tak nesto, s tim da sam poceo na -11 mil i banci sam bio duzan 65 mil.
Kak sam zavrsio sezonu na 6.5 mil tak je istalo, makar sam dobio poruke da sam dobio lovu... Love u financijama NEMA..![]()
Love za transfer sam imao 1.2 mil i tak je i ostalo isto.. Al u financijama se lova neprikaze uopce.. Nekuzim
Stavio sam skidat novi patch, mozda popravi stvari..
Ja igram sa Man Utd i vec sam u sezoni 2009/2010.Igram managera jos od 2004
ja sam počel s campionship managerom....evo ja tek prije tjedan dana počeo s athleticom igrat...pokupovao sam trenere...sve super samo ozljeđivaju se jedan za drugim....to me malo previše živcira
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ja sam igrao football manager 2007 nekoliko dana , ali mi je dosadio , najbolji manager mi je bio championship manager 03/04
Meni najbolji manager bio i osto cm 01/02 već ga igram 5 godina nikak da mi dosadi stalno neve update-ove i to je to!
kako se to igra online??
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
Ja igram online s barcom, a moj prijatelj real.
Udes u network game, new game(samo u opcijama prije stvaranje igre oznacis run as server).
I onda ti prijatelj ide na join game...
Najbolji mladi igraci su vanden borre i bojan krkic(15god. iz barcelone)
Ja ga uvedem u ligi prvaka samo prvo poluvrjeme, jer je mlad i da 3 gola pa ga izvedem.
joj e..ovisi kod koga..ne razvijaju se mladi igrači kod svakog jednako..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
kod mene npr. mladi talentirani igrači svagdje drugačije uspiju a jedinivanden borre uvjek igra dobro u svakom klubu od juvea,porsmutha,porta,manchestera....
Ja igram 2006,odlicna je,jel ima dosta razlika izmedu 06 i 07???
uskoro ce fm 2008, onda pocetkom 2008. fm live...
It's nice to be important, but it's more important to be nice
kakva će biti tala live verzija , oće li se plaćat neka preplata ili nešto .....
btw. igram fm2007 , nemogu prestat , igram s Lyonom , sad sam pri kraju sezone 2008/2009 . doveo sam Kranjčara , Johna Colinsa (Fulham) , Fredya Adua i još dosta mladih nada . ljudi kupite odmah na početku Nicolasa Millana , ima 14 god igra u klubu Colo Coco , naraste u savršenog napadača![]()
da za 08 sam dobio mail i jedva čekam da izadje i baš me zanima kaj će biti poboljšano jer neznam ni kaj 07-ici fali!
★★★★★
Ja igram sa F.C. INTER Milan,sve što više igram igru,to mi je sve bolja!Samo neznam kako se igra online,pa ako ko zna?Znam da trebam uči u igrici na online,i to samo šta neznam tamo kad se treba upisat ime servera?
koliko vam piše čim loadirate koliko dugo igrate igru?
meni 6 dana 14h 5m
★★★★★
Bookmarks