i meni isto .a ja nemogu igrat jer nemam cracka....
Football Manager 2005 vs. Championship Manager 5
KOJA VAM JE BOLJAAAAA???????????????
Meni Footbal Manager 2005
zzop.
i meni isto .a ja nemogu igrat jer nemam cracka....
imam ja crack.. ako trebas na koju adresu da saljem...
ja sam o tom fm bio ovisan jedno vrijeme... sad inace igram samo pet sezona sa klubom i pokusam osvojit sto vise...
It's nice to be important, but it's more important to be nice
FM definitivno bolji. CM5 mi je najšugaviji manager do sad.
FM igram odkad sam ga dobio. Uvijek s Manchesterom i osvojio sam puno toga. Uvijek mi je zanimljivo i nemre mi nikad dosadit. Ovisnik totalni.
Za sve koje zanima vise nek se regaju na www.crofc.net to je sluzbena stranica o manageru i slicnim igricama. Odlican site
hm jako dobar sajt... svidja mi se...
ja sam dosad igrao sa chelseom, arsenalom, dortmundom, ajaxom, romom.. mali zakljucak da je najbolje igrat nizozemsku ligu, portugalsku, skotsku ligu... jer nije tesko osvojit prventstvo ali u champions ligi neces moci nista uradit...
Evo jos jedan link: www.fmbalkan.com
zzop.
fmbalkan.com je definitvno bio najbolji site u cijeloj regiji , ali kad su presli na novi server izgubili su dosta downloada , patcheva , skinova i takvih shitova, ali jos uvijek su daleko najjaci na balkanu![]()
tako je...
zzop.
FOOTBALL MANAGER!!
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
koja je razlika meni bilo dosadno pa sam instalirao cm4 malo je stariji ali nema veze
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
jos malo i dolazi fm 06
a kakav je to championship manager
Izvorno postao dj_velja
malo?!?!?!
FM 2006 izlazi pocetkom novembra ili ti ga studenog ,a do tad ima jooooooooos jakooooo duuuugo cekat![]()
Fun, anyone ?
pa to je za 2mj
Nakon prve SI Gamesove najave novog Football Managera, objavljeno je više informacija o novinama u igri zajedno sa screenshotima.
Kao jedna od najznačajnih novina se navodi pregovaranje sa upravom kluba prije preuzimanja novog posla o vlastitom ugovoru, budžetu za transfere i plaće ili čak buduću nadogradnju stadiona, ali kao i u FM-u 2005 ako im budete postavljali ultimatume, slijedi vam otkaz odnosno prekid pregovora.
I još jedna prilično dobra nova opcija će biti razgovaranje i ocjenjivanje igrača tijekom i poslije utakmice, na taj način ih možete pokušati što više motivirati za utakmicu.
Kao i svake godine najavljuje se unaprijeđeniji gameplay, najnoviji transferi, još veći broj igrača i osoblja u databazi...
Kliknite na opširnije da biste pogledali screenshote iz igre
fm2005 definitivno. pošto imam 2 kompa koji su umreženi ja i brat se skidamo s toga. potpuni ovisnik.najdraže mi je krenut s klubom iz 3-4. lige i dovuć ga do vrha. zadnje vrijeme sam igrao s Napolijem pa sam došao u prvu ligu i tu nakon dvije sezone dobio otkaz pa sam iz 4. lige uzeo Como i sad sam ponovo u prvoj ligi. Najviše igram Italiju i Englesku. Jedino me smeta što su neki klubovi nerealno prejaki (Inter npr.).
CM sucks!!! pun je bugova i nije ni do koljena FM-u!
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
moj frend ima isto 2 kompa i skoro svaku noc igramo bar 2 sata. ja man utd, on chelsa. I nitko jos nije osvojio 2 sezone zaredom. stalno se izmjenjujemo.
@zvjerka- kak uspijes sa losim klubom tak napredovat? Ja uopce nemam volje igrat tak. Uzmem neki klub koji je losiji i vidim ocejene igraca i mrak mi padne na oci i onda mi se neda igrat i zavrsim u sredini lige. Bolje mi je uzet neki jaki klub i gustat se.
hvala a kolko je velik crack?Izvorno postao Player 4 ever
12 MB .....Izvorno postao n-gage
ma to je najveći gušt. kad neki klub dovedeš do prve lige i lige prvaka. onda te svi u klubu obožavajuIzvorno postao dj_velja
. ma nije to neki problem. samo treba imat malo iskustva i volje, a pošto CM/FM igram otkad je ta serija uopće nastala (ja mislim još 95. il 96.) mogu reć da imam iskustva. a volje za CM/FM nikad mi nije manjkalo
!
nije mi gušt uzet jači klub i sve živo osvojit, to je lako i dosadno. ovaj moj način igranja je puno zanimljiviji i pokida više živaca od bilo koje igre na kompu.![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
adj baš ću probat uzet neki iz eng konferencije pa ti javim rezultate.
Joooj kad se resturalo po cm...
a ******, sami su sebe pokopali
Sad su mi općenito dosadile te taktičke igre.
ma nemre ti to dosadit. ja recimo ne igram 10 dana i onda se opet tolko zagrijem za igricu da se ne micem od kompa sljedecih mjesec dana
ja igram svake prijestupne football manager ili kad sam u društvu pa razbacimo po 7 sati managera
Bookmarks