Bolji je od prethodnog puno!!!Tnx za link
![]()
Nova verzija My Phone Explorer-a 1.7.5
http://www.fjsoft.at/en/
DOWNLOAD: http://www.fjsoft.at/download.php?id=1# SMS-Import from PC-Suite Archive
# better display for SMS (full unicode-support, Smilies, SMS-Pictures,...)
# optional Spell-Checker for writing SMS. Install ASpell to use it
# better Tooltip for Trayicon (on Vista and newer)
# graphical display incl. Export for Monitor-Values
# Duplikate-Search in SMS-Archive
# portable Installation (optional)
# Sync with Thunderbird 3, Seamonkey and Sticky-Notes (Win7)
# some adaptions for new phone-models
# fixed many bugs and some minor changes
EDITED: 07.02.2010.
Zadnji uredio ravilov : 27-01-2011 u 15:16
iPhone 5s 16 GB
Bolji je od prethodnog puno!!!Tnx za link
![]()
Call of Duty 2
Gospodo, do sada sam koristi MyPhoneExplorer sa više SE aparata W810, K800 i radilo je sve fanstaticno. Danas sam se ponovio u HT-u sa P990i. Skinio sam zadnju verziju MyPhoneExplorer 1.6.1 i sad nastaju problemi. Racunalo je prepoznalo mobitel, instalirali se Ports COM 17 i 18. Kad pokrenem program postavke, spajanje i trazi telefon program ne pronalazi aparat. U programu pod Port stoje portovi COM 17 i 18 koje je pronasao P990 prilikom instaliranja. Inace to spajanje sam pokusao preko BT. Jel to moguce da program ne podrzava P990i ili je problem u necem drugome.
Zadnji uredio Tomislav : 07-07-2007 u 12:04
Evo upravo preobao i nece. Bas mi je krivo sto ih nemogu spojiti, a program je ludilo.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Da vidim ništa od korištenja programa
...da li na pregledu portova uz 17 i 18 piše da je serial port???
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Kako piše u naslovu izašao MyPhoneExplorer Version 1.6.2
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
zast mi ga nece da spoji, pise "Greška, mobitel nemože biti identificiran"
ZubøCяew
Meni se uvijek automatski spaja na zadnji mob koji je bio predhodno spojen i na način kako je bio spojen (kabel ili bt) a kod promjene moba ili načina spajanja uvjek mi izbaci ovakvuporuku pa me praksa naučila ovakvom pstupku. Ne kažem da je moj način jedini ispravan ali ako čovjek ima problem spajanja zašto mu ne ponuditi opciju.Greška, mobitel nemože biti identificiran
Tko laže, taj i krade,
I ja se takodjer spajam preko BT-a. i on mi kaze na koji je serial port spojen i ja u my phone exploreru stavim da pretrazi taj port i on se spoji..Ali imam jedan dodatak u vezi tog programa.. Kada spojim mob k700i i odem u opciju datoteke.. tu mi za njega postoji.. da S MOBITELA MOGU SKINUTI IGRE I PROGRAME I SVE STO JE NA NJEMU JAVA..Ali mene sada zanima kako to nece da radi na mom k750i...odnosno W800i.. ja predpostavljam da je u nekom ko "cracku".. jer dok na k700i dok tu opciju pokrenem da skida.. on posalje neku datoteku u drugo.. i ja imam slobodan pristup.. ako tko ima kakvo rijesenje ili savjet nek slobodno napise..
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
Na svim SE postoji zastita od skidanja Java aplikacija/igri. Stvar je samo u tome da u K700 firmwareu postoji greska zahvaljujuci kojoj se ta zastita moze zaobici, a MPE je onda koristi i tako ipak skine Java aplikaciju/igru. Greska ocigledno vise ne postoji na K750, W800 i nadalje.
ja sam danlodirala taj program ali
i nikako nece da ude i imam sony ericson k550i bwt koristim usb i nikako mi nece
novija verzija 1.6.3
http://www.fjsoft.at/download.php?id=1MyPhoneExplorer Version 1.6.3
- Contact- and calendarsync with Lotus Notes
- AddIn for Microsoft Outlook (optional)
- decrease PC-Volume while calling (optional)
- print Appointments and Tasks directly
- Import for Siemens-Message-Files (*.smi,*.smo)
- updated ZIP-Database (added Netherlands)
- fixed some Bugs
Mi6 Black
Jbt ja tek sad prvi put čuo za ovaj program i mislio neko njesra. i instaliram ja njega i gledam drama ovo je 5 puta bolje od onih što se dobiju s mobitelom itd.
Tko laže, taj i krade,
Nova verzija 1.6.4 (download):
MyPhoneExplorer Version 1.6.4
- Contactsync with "WindowsContacts " on Windows Vista
- Calendarsync with "WindowsCalendar" on Windows Vista
- better calendarsync with Google (more performance and reminders are also supported now)
- Import and export contacts from/to the Windows Contactsformat (Vista, *.contact)
- added automatic Translit-Encoder in the new-message-window (especially for russian users)
- added Australia and Slovak to the ZIP-Database
- fixed bugs
imam jedan problem, dakle, imao sam prije w810 i napravio sam backup na my phone exploreru, i sad sam kupio w880 na koji sam htio imenik kopirat, jer sam jedinu tu imao sve brojeve telefona, i sonc kad sam prcko po my phone exploreru, slucajno sam izbrisao svoj account. jel postoji ikakva mogucnost da ga vratim nazad, mozda system restore ili nesto drugo, bilo kako, poludit cu, jos mi je samo to trebalo!
cvita
Ako sam dobro shvatio, napravio je backup telefona u MPE, a onda u MPE obrisao svoj acc, a time i taj backup.
sredio sam, jupi, ja sam imao 2-3 starija backupa od w810, ali kad izbrises account, on iz svakog izbrise sve, tj, ja imam datoteku od backup-a, ali u njoj nista, uglavnom, hvala ti, jer sam iz tvog posta skontao da on u biti tamo u C:\Documents and Settings\User name\Application Data\MyPhoneExplorer obrise profil, a on je isto folder neki, tako da sam otisao u recycle bin i restore-o ga! hvala jos jednom!
cvita
Bookmarks