Sad si bijesan, ali sigurno nećeš na sud zbog toga. A i sigurno ne bi riskirao da izgubiš, pa da platiš nemale pare za takvo što. Ako ti treba MMS za posao, onda zašto si prelazio na Tele2 koji ga nudi jedino u svojoj matičnoj mreži?
Mogu primati i slati u sve mreže u Hrvatskoj, ali iz nekog razloga to kod tebe ne funkcionira. Jesi probao slati na neki drugi broj izvan Tele2 mreže?
A MMS možeš slati jedino ako si u Tele2 mreži, a ne dok si spojen preko VIP-a. Isto tako slanje na 095 brojeve je besplatno do kraja godine, dok se slanje u druge mreže plaća 1,39 čini mi se.
Onako , bezvezno pitanje! Imaš li u mobu postavke za mms? Možda da si pošalješ još jednom sa njihovih stranica. Možda bi riješilo problem!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Valjda će uskoro to srediti, ja sam odmah u početku tu otvorio temu po tom pitanju da prenešeni 098/099 brojevu u T2 ne primaju mms iz t-mobila al se slabo ljudi javilo, tko pošalje s t-mobila MMS njima ode i uredno se pošalje i naravno naplati al ko zna kud ode jer do T2 uopće ne dođe, nije tele2 kriv za to. A valjda će biti uskoro rješeno, nadajmo se. Polakoooooo
TAMBURAŠ POKRAJ DUNAVA
Ajme, nisam jediniMožemo zajedno
Tele2
. Nastaviti ću tvoj topic da ne spamam ovdje.
od 01.01. više neće biti poruke!!!!!!
znači strpi se malo!!!
Ja nemam više obavjest "Broj je prenešen u T2........."
TAMBURAŠ POKRAJ DUNAVA
U Splitu trenutno nije moguće ostvariti odlazne pozive (osim 333, koji javlja grešku u sustavu kad odaberete npr. stanje računa) niti SMS.
Potvrdjujem, SMS ne prolazi kao ni kod za provjeru stanja racuna... Split
Ista stvar je bila i tu u Puli, sms ne ide, ali su pozivi radili kao i provjera stanja na računu. Očito je bilo na globalnoj razini. Sada sve fercera.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks