skopiraj sve to skupa u jedan folder, recimo na desktop, i onda sa daemon toolsima ili alcoholom pokreni mds koji ce povuci za sobom mdf.
Nabavio sam si pro street koji mi je došao na jednom DVD-u i jednom CD-u.Na DVD-u imam jedan file od 4GB sa ekstenzijom .mdf, drugi file je veličine 46KB i ima ekstenziju .mds.
Na CD-u sam dobio crack i jedan file koji ima 670MB i ekstenziju .md0.
Probao sam onaj od 4GB otvoriti sa daemon toolsom, ali kada kliknem na setup ništa se ne događa.
Jel zna netko kako ovo instalirati?
skopiraj sve to skupa u jedan folder, recimo na desktop, i onda sa daemon toolsima ili alcoholom pokreni mds koji ce povuci za sobom mdf.
Probao sam i to, ali mi izbaci neki error.
Ista stvar sa alcoholom...
Sve mi se čini da nekaj nije u redu sa tim DVD-om.
ali ako ti njih skopiraš s dvd-a na hard onda nije nikakva greška s dvd-ima...skopiraj si to na hard u jedna folder i otvori deamonom (4,00)s time sm ja i otvorio ono kaj mi je on sam ponudio.i normalno instalirao probaj
★★★★★
Skopiro sam ih na hard
Jedino ne znam čemu služi onaj cd na kojem mi je crack i neki file sa ekstenzijom .md0
Ako ne uspijem to riješiti čujemo se preko msn-a za slanje![]()
Mislim da je to zapravo mdf podijeljen na dva dijela i moraju svi biti u istom folderu.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Sve u jedan folder na komp i mountaj s najnovijim deamonom.
Bookmarks