ide li,ili ako ovo čitate nakon trke,je li tko bio tamo?
ide li,ili ako ovo čitate nakon trke,je li tko bio tamo?
jel to ono na pisti u gorici?... kad je to da se zaletim malo pogledat (preko polja ak naplaćuju)...
oče bit negdje snimka na tv... il na netu barem?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Idem ja sutra, upad dođe navodno 25 kn.![]()
Ja idem. I da, upad je 25 KN.
evo frend me zvao da idem snjim sautom, on je krenuo u 10 ujutro, a ja nisam mogo jer sam morao po motor na servis... šteta
Da traje i mislio sam ići s frendom ali je jebeno vruče vani i neda mi se pržit pa ću pričekat sažetak na OTV-u kasnije popodne - fino će pustit samo utrke bez dosadnog namještanja i sve ću to fino vidjet iz ugode svog doma
A finale je u 19:00... na to možda i odem... ak uopče uspijem pronaći tu pistu u velikoj gorici... ej zappane pa ti si ak se ne varam iz VG pa daj mi malp objasni ak navratiš na forum u sljedećih par sati. THNX!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
gle, u gorici je toliki kaos zbog toga, cesta je bila zakrčena još od v. mlake kad sam se jutros vraćao s kolokvija... svi putevi vode na pistu, samo slijedi kolonu
inače, dođeš do VG, prođeš kroz VG i na samom izlazu iz VG (cesta prema sisku) ti je ta pista, nemreš fulat jer je uz cestu...
idem ja sjest na bicikletu pa malo zavirit jel se može upast offlajn![]()
Gužva ha... a parking koma pretpostavljam.
Ma ne znam dal mi se da... iako me JAKO to zanima i baš bi volio to vidjet. A i propustio sam na OTV-u report! Ma poludit ću! Jel zna netko dal će to opet biti na TV i kojoj i kada???
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma gle, koji parking.. tam nit nema parkinga, ne znam kak su to organizirali, nisam bio nit vidio, to je na suprotnom kraju od zgb, nisam mogao vidjet.. idem sad malo do tam...
Ajd zabavi se i pamti ko je koga i u kojoj klasi pa da nam malo prepričaš...
a evo me... bio neki bijeli jugo koji je prao totalno, al mu je otiso kuplung prije polufinalne (činimise) trke... šteta..
neki merđo SLK valjda (nisam vidio jel kakav tuning u igri) opro lamborghinija, al je njega u finalu bembura trica koja je izgledala ko s ceste (?!)
onda nekakva calibra je bila okej, i nekakav VW passat karavan koji je prao skroz... eto tak nekak... sve u svemu zgodno... i zaboravih neki prastari narančasti kadett koji je tek u finalu popušio od neke honde koja mi liči na mazdu mx5
To je vjerojatno onaj kadet od prošle godine... i jugo isto! Taj jugo je mrak totalni! A ova honda je vjerojatno S2000.
Baš mi je žao za taj jugo kaj nije išo dalje! Ma to je brija, kad takvo nešto opere ferđu ili lamba...![]()
je ali takve stvari mogu na ubrzanjima, ali da vidis kako bi takvi auti milili na pisti kroz zavoje dok bi lamborghinij ili ferrari isli 3 puta brze
Pa jasna stvar... ali je fora ovo vidjet... bilo bi fora sredid tako neki kamion ili kombi i u njega stavit neki bolesno jaki motor i još ga cijelog napunit bocama NOS-a, ali da izvana izgleda totalno jadno i onda bi bila fora prešišat neku ferđu na talijanskoj autostradi sa 300 km/h (ak se ne raspadne prije)
pričao sam s frendom jučer kaj je iz rijeke (ko i taj jugo).. veli da je unutra lancijin motor, nekaj nabrijanog totalno, zaboravih točno, mislim da je reko 2.0 (al veli da ima i jedan jugo trula visnja kaj ima jos jaci lancijin motor od ovog bijelog)...
Da ali spada u klasu do 3 litre mislim jer ima turbinu...
jugic ima motor od kappe, 2.0, biturbo od maserratija i karburator od HFintegrale! inace kappin motor ima oko 150ks
a za napraviti takav kombi, razmisli malo o aerodinamici, trebas ti imat liniju koja ce drzat cestu pri 300km/h, ako je TT letio pri 230km/h, zamisli nekog kombija![]()
TT je letio zbog amortizera prvenstveno i to pri promjeni smjera u toj brzini a ne ak je išao ravno 230.... loša konstrukcija ovjesa.
Ma bitno je ta kombi dobro podesit što se tiče ovjesa i vrlo očvrsnut karoseriju raznim načinima (od povezivanja muldi do zakovica...). A što se aerodinamike tiče naravno da treba bit koliko-toliko gladak i dobro mu složit podnicu da ima dobar downforce efekt, no ako s motorom i nitrom ima preko 1000 konja aerodinamika mu nije problem.![]()
oooo itekakav problem!
Ja sam bila od 1 do negdje 4 popodne, kolona je bila užasno velika putovala sam 2 sata od Zg do Gorice...sva sreća imali smo klimu o autuNa kraju smo se sparkali Bogu iza nogu, a bilo je mjesta skroz blizu tamo, a ko bi znao
![]()
Sve u svemu bilo je super samo da je bilo hlada, jebeno je sunce pržilo...bilo mi je fora vidjeti onaj bijeli jugić i mini morris kako je opro geca...bilo je super sređenih auti šteta šta nisam uzela fotić.
pa kako se nisi sjetila uzeti fotić? eto i kako ču ja sad vidjeti što se tamo događalo...
Hoće li biti šta još na TV?
aerodinamika nije problem zvucis ko enzo ferrari
Bookmarks