Po meni su Skyline,Accord,ili Impreza daleko bolji od BMW 3, i to bas zato sto je Švabo. Svi misle cim je iz Njemacke,mora da je dobar... Zavrsimo s tim... Nazderao sam se ja u zadnjih 10 godina svih novina koje pisu o autima i sl,tako da znam dosta o njima citajuci i prateci trendove.
Popljuvali ste Ranault,al nema veze,jer za Clia znam da je poznat po kvarovima...
SAD JEDAN OFFTOPIC:
Ja naime,vozim Renault 5 1.4i iz 1992 i presao je 152000km, Ja ga vozim godinu i pol,i znam kod koga sam ga kupio. Prijasnji vlasnik (citaj fanatik) auto je drzo u garazi s klinovima pod gumama samo da ne mora mucit rucnu kocnicu dok je auto u garazi,prao ga je svaku subotu,djelove (originalne) redovito mijenjao i nije dozvoljavao nikakav fuš na njemu. Mjenjana je lambda sonda,pumpa goriva i katalizator. Nista drugo se na tom autu nije mjenjalo u 15 godina!!! Naravno filtere,ulja,tekucine,remenje,gume,lampice i ta sranja necu nabrajat jer ih svatko mijenja kad se potrose... Eto,toliko o renaultu. 60 konja,a garantiram glavom da ne postoji auto (osim njega) sa 60 konja da ce me uvatit,al to sad nije bitno. Nakon 15 godina,kao nov,udoban,nikad ogreban,i itekako spreman za duge relacije,i ludovanja...
BACK ON TOPIC:
Stari 1998 kupio Kiu pride...
Nakon 9 godina (citaj danas) mijenjani potrosni materijali (da sad ne nabrajam) i NISTA VISE!!!!!!
Sad cete rec: Sta ovaj sere...?
Pod haubom je motor iz Mazde 323. 1300ccm i 73KS (cisto informativno)
ZAKLJUCAK: Njemci su bili i prosli kao sto vidite,a sve te price o golfovima,audijima,bembarama,mečkama bacite u zaborav... Nisu smeće,i nikad nece bit,ali zaostali su za kosookima,i to poprilicno!
Molim vozace njemackih automobila,da ovo moje vidjenje stvari u automobilskom svijetu ne uzmu za zlo...
EDIT: Imam i Yuga iz 86 i pali bez greske...![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks