Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 179

Threaded View

Moderator Postignuća:
    SocialVeteranOverdrive25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Xiaomi 14T PRO
    Operater
    A1
    Godina
    40
    Bodovi
    46.210
    Nivo
    52
    Bodovi: 46.210, Nivo: 52
    Bodovi: 46.210, Nivo: 52
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Po meni su Skyline,Accord,ili Impreza daleko bolji od BMW 3, i to bas zato sto je Švabo. Svi misle cim je iz Njemacke,mora da je dobar... Zavrsimo s tim... Nazderao sam se ja u zadnjih 10 godina svih novina koje pisu o autima i sl,tako da znam dosta o njima citajuci i prateci trendove.
    Popljuvali ste Ranault,al nema veze,jer za Clia znam da je poznat po kvarovima...
    SAD JEDAN OFFTOPIC:
    Ja naime,vozim Renault 5 1.4i iz 1992 i presao je 152000km, Ja ga vozim godinu i pol,i znam kod koga sam ga kupio. Prijasnji vlasnik (citaj fanatik) auto je drzo u garazi s klinovima pod gumama samo da ne mora mucit rucnu kocnicu dok je auto u garazi,prao ga je svaku subotu,djelove (originalne) redovito mijenjao i nije dozvoljavao nikakav fuš na njemu. Mjenjana je lambda sonda,pumpa goriva i katalizator. Nista drugo se na tom autu nije mjenjalo u 15 godina!!! Naravno filtere,ulja,tekucine,remenje,gume,lampice i ta sranja necu nabrajat jer ih svatko mijenja kad se potrose... Eto,toliko o renaultu. 60 konja,a garantiram glavom da ne postoji auto (osim njega) sa 60 konja da ce me uvatit,al to sad nije bitno. Nakon 15 godina,kao nov,udoban,nikad ogreban,i itekako spreman za duge relacije,i ludovanja...

BACK ON TOPIC:
    Stari 1998 kupio Kiu pride...
    Nakon 9 godina (citaj danas) mijenjani potrosni materijali (da sad ne nabrajam) i NISTA VISE!!!!!!
    Sad cete rec: Sta ovaj sere...?
    Pod haubom je motor iz Mazde 323. 1300ccm i 73KS (cisto informativno)

ZAKLJUCAK: Njemci su bili i prosli kao sto vidite,a sve te price o golfovima,audijima,bembarama,mečkama bacite u zaborav... Nisu smeće,i nikad nece bit,ali zaostali su za kosookima,i to poprilicno!

Molim vozace njemackih automobila,da ovo moje vidjenje stvari u automobilskom svijetu ne uzmu za zlo...

EDIT: Imam i Yuga iz 86 i pali bez greske...
    Zadnji uredio Smuchac : 06-11-2007 u 17:54

Slične teme

1. Koje ste aute do sad vozili?
    By whiteboy in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 125
    Posljednji post: 23-11-2007, 01:21
  2. koje ste sve aute vozili
    By Ifrit in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 19
    Posljednji post: 04-06-2007, 14:13
  3. Japanci uvijek posebni u SE!!
    By VuKi in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 17
    Posljednji post: 09-01-2007, 18:05
  4. da li je mpx220 zbilja toliko loš telefon?
    By Osama in forum Windows Mobile
    Odgovora: 13
    Posljednji post: 02-01-2006, 01:50

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove