ja sam mjenjao svoju original nokia masku tj kućište bilo je već izgrebano odozada pa se vidila bijela boja,zvao mobis i kažu možeš kupiti šta oćeš poklopac kartice prednju,zadnju itd i sveukupno da mijenjam kažu oko 300kn.onda sam zvao u servis na savici na 1katu i kažu original kučište kompletno bez tipkovnice 150kn sa radom za jedan dan gotovo i uzeo mob izgleda ko nov sve čvrsto super![]()
lastovska ulica tam gdje je plac i sve ono stepenicama na 1katu.meni su naručili kučište u roku jedan dan+1dan izmjena a trgovina do njih me tražila 450kn za to isto!!
jel ima u tom dućanu(iza dublina) za kupit masku za N70 da je cijela crna kao ME ??
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
pa ova n70 maska se u roku od odmah izmijeni...na onoj maski koju ces staviti pogledas gdje su oni "drzaci" i samo na tom mjesu odvojis trenutno montiranu masku
zamijeni se na standardnoj t-mobile maski ovako : prednja srebrna, straznja poklopac i straznja na kojoj pise nokia (crna) onaj dio bas oko kamere se ne mijenja
kad sam ja bio nije ti bilo totalno crnih...samo ovako srebrno-crna...i ovakva tipokovnica naravno
vidio sam kod jedne trebe u tramvaju skroz crnu masku koja iza ima ferari logo. da li netko zna gdje ima takvih maski za kupi? nemora bit ferari vec tako neke koje imaju neš napisano ili su nekako čudno obojane i sl.
a to ti nisu onda original.Kuis?
Kontaktiraj red dwarfa on ti ima maske
evo za sve koje zanima i marq posebno u tom dučanu iza dublin puba u maksimirsko (zg) nema ful crne maske kakva je na ME ediciji nego samo crne kojoj je ovaj metalni dio srebrni i onaj dio oko prednje kamere svijetlo plavi![]()
grozno izgleda maska po meni.. i sama izrada tako da preporučam uzimanje negdje drugdje (to je samo moje osobno mišljenje, vi vidite pa prosudite sami)
IMHO!!!onaj plavi dio ti je zastitna presvlaka...ono skines inace...ugl maska izgleda kao sto sam ja slike stavio...
aha ma gledo sam nabrzaka masku pa nisam skužio da je sam folija....
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
pa ko bi ju kupio da joj je ono oko kamere zaista svijetlo plavo a.k.a. tirkizno...
zbilja neznam. nagledao sam se toliko groznih fake maski (imale su i gore boje na večim površinama od ove tikizne) tako da me ovo malo plavkaste nije baš začudilo...
(sorry) OT: na org masci je onaj srebrni se jako lako izliže i nekvalitetan je. jel tak svima il samo meni? rubovi i zadnji dio.
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
srebrni dio t-mobile srebrno-crne maske(negovorim o onom sjajnom oko ekrana gdje je ugravirano nokia i t-mobile) ode svima brzo u ***** i zato se neisplati kupiti poovo originalnu masku...preciznije gornji rubovi otidju, donji i na pozadini ona grba od stavljanja na stol
http://www.simpledirectoryanalyzer.tk
Besplatni .NET program za analizu bilo kojeg foldera na racunalu.
I meni se to dogadjalo ali prije 1 godinu tako da sada neznam kakva je kvaliteta.
ugl originalne su maske ocajne...
jesu onda neoriginalne maske bolje ili još gore (ako je to moguče)?
original ME maska je ful dobra jer se na crnom ne vide ogrebotine i izlizotine...
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Jel ima di sada kupit potpuno crna maskaa???
i crystal case???
Najveca provala na IRC-u. 8 svjetsko cudo Povjest mojih mobova:
Siemens a55>nokia 5210>3310>3510>3100>samsung s100>se t630>nokia 2610>se k300i>nokia 6670>motorola v220>nokia 6680>nokia 5210>8850..continue
Najveca provala na IRC-u. 8 svjetsko cudo Povjest mojih mobova:
Siemens a55>nokia 5210>3310>3510>3100>samsung s100>se t630>nokia 2610>se k300i>nokia 6670>motorola v220>nokia 6680>nokia 5210>8850..continue
Bookmarks