ne znam gdje je taj ducan u Zg, ali ovdje(znaci ne u ZG) se moze naruciti maska kao gore za 100kn. ali za tu cjenu treba vise komada, dakle ako vise ljudi treba moze se moze dogovoriti nesto.
Najveca provala na IRC-u. 8 svjetsko cudo Povjest mojih mobova:
Siemens a55>nokia 5210>3310>3510>3100>samsung s100>se t630>nokia 2610>se k300i>nokia 6670>motorola v220>nokia 6680>nokia 5210>8850..continue
koliko maski bi trebalo kupiti da bude cijena 100kn??
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
raspitat cu se, ali mislim da je ili 10 ili 15, vjerojatnije 15 komada.
@ Red Dwarf:
jel ta crna maska koju si stavio jel ona od ispod bijela ili crna. znači kad se izliže jel ispod crno kao i maska ili bijelo pa strši?
@khideg:
di da nađem 15 ljudi koji hoče kupit n70 crnu masku???
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
crna je cijela...od crne plastike
evo najvjerojatnije cu si opet nabaviti n70 i opet cu ici u isti ducan kupiti masku...
Zadnji uredio Ico : 30-11-2007 u 13:39 Razlog: spojeni postovi... postoji EDIT, a ne pisanje posta iza posta u roku minute.
Ok...i na kraju......gdje je najbolje tj. gdje se mogu kupiti najkvalitetnije maske za N70 u Zg, a da nisu original i da ne kostaju 300 kn!?
Kupio danas crnu masku i scnu tipkovnicu u Draskovicevoj.....sve ok osim tipke za paljenje. Nije nesto ta tipka valjala pa sam uzeo samo tipku sa stare maske i sada sljaka ok. Maska super izgleda....sve zajedno sam platio 160 kn.
Mislio sam utopiti mob, ali mi sada zao jer prehebeno izgleda.![]()
Onaj metalni dio je srebrni i prehebeno izgleda! Vrata od kamere su bolja nego na original masci....i to daleko bolja. Jaci je feder na njima i super sve sljaka. U kombinaciji sa crnom tipkovnicom izgleda zakon!
Stavio bih slike, ali nemam sa cime uslikati....jedino sa drugim mobom....
a jel ima negdje za kupit ovakvu masku kakvu sam ja postao iznad?
Može mi netko reci tocnu adresu tog ducana u Draskovicevoj i ostalih u Zg-u gdje se moze kupiti crna maska sa crnom tipkovnicom?
Mene također zanima gdje (još) ima tih crnih maski (kvalitetnijih).
Da li su iste maske u tom dućanu u maksimirskoj i u dućanu u draškovićevoj?
Use the Fork, because there is no Spoon.
Ja sam sad zvao u Draskovicevu i zena mi kaze da je cijena 160 kn ja reko znaci u to je ukljucena tipkovnica i ona kaze- NE... Sad dal se zajebala il kaj.. nemam pojma...
Ima ko kakve nove info o masci? Jel netko nasao potpuno crnu?
Sto je komp bez 50 dB,sto je mob bez pol kile....
Bookmarks