Jedino pokušaj preko e-baya. Drugo ti ne preostaje, bar koliko ja znam.
Ili možeš zatražiti promjenu maske u Mobisa, to bi te došlo cca 300kn.
Gdje ima za kupiti zamjenska maska za n70 u Zagrebu? (crna ili srebrna)?
U crazy shopu nazalost nemaju, na stranici od mobisa ne pise nista pametno, a i sigurno bi naplatili previse tako da oni otpadaju.
I usput ako netko zna gdje otici to zamjeniti, posto nije xpress on, a nije mi bas do kidanja maske sa mojim "spretnim" rukama
Pozdraf![]()
Jedino pokušaj preko e-baya. Drugo ti ne preostaje, bar koliko ja znam.
Ili možeš zatražiti promjenu maske u Mobisa, to bi te došlo cca 300kn.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
E vidis, uopce se nisam sjetio ebaya. Bas sam sad malo pogledao, stvarno ima jeftinih maski, tipa 2 maske, alat, crystal case za nesto vise od 100kn skupa s postarinom.Izvorno postao Mobyy
Naravno ako sam ja to uopce dobro vidio.
Nema mi druge, u potragu za nekim tko ima kreditnu da mi to naruci!
U medjuvremenu ako se netko javi sa lokacijom gdje se moze kupiti kod nas, jos bolje.
U svakom slucaju hvala na odgovoru, ebay ni na kraju pameti nije bio!!
![]()
![]()
![]()
GSM-ELECTRONIC, Draškovićeva 35
Ima i u Shoping centru Prečko.
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
Nema u Prečkom....
To sam ja prvo isao provjerit i u onom mobile freak il kak se vec zove a isto tak i u ostalim ducanima koji ni inace nis nemaju...
Kontaktiraj gdina ciji je nicj ja mislim vkosalec, poznat i kao Koki, u oglasniku, na kupiprodaj i na newsima, on ti ima maske, crne i razne, 100kn, s tipkovnicom 130. Nadam se da sam pomogao.
Nadam se da doticni ne zamjera na reklami.
@ herci
si našao zamjensku masku?!?
I ja je tražim!
Imam jedino taj crystal case ali nije to to.
Tko rano rani, rano dan zajebe!
Decki u crazy shopu su imali ali vise nije u ponudi.
Ja sam bio uporan pa su mi dali broj od decka koji ih ima u prodaji (barem je imao).
Vedran: 098 476 586
ONE X & Sensation & Desire by HTC
To je neki koji privatno prodaje ili preko dućana?
Tko rano rani, rano dan zajebe!
to je kosalecIzvorno postao kokibj
![]()
Stvarno nisam upucen tko je navedeni, ali rekao je da ima i da je dobre kvalitete.
Ja jos nisam stigao otici po masku.![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
da li ima netko da to prodaje.
al da nije ona klasična T-Mobileova kombinacija srebrno-crna.
Ja sam iz Slav.Broda i kupio bih od nekoga, ali isključivo nove.
A možemo se dogovoriti i s poštom.
Hvala i pozdrav
iskreno, meni smeta jedino onaj iza dio, koji se spušta gore dolje (kao radi kamere) i to me živcira, mislim da je taj dio nepotreban,
i to mi se malo izlizalo od džepa, i promjenio bi masku, ali puno mi dati
za one u trgovini
Zadnji uredio Ico : 12-03-2007 u 20:17
sjedni na bus za metropolu i kupi neorginalno kučište ili naručiu crystal jacket pa ti se neće tako lagano spuštat vrata od kamere![]()
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
-Imas u Zg-u u Crazy Shopu!
super....kud je debela i tesak, pa nek bude jos deblja i teza![]()
RoBee
dajte ljudi neku informaciju di ima maski, pokušao sam zvati sve moguće ali nigdje nema
Nema vise crystal case-a za n70 u crazy-shopu, niti igdje drugdje...
ja sam danas bio u par dućana koji prodaju maske za mobitele i opremu, ali nigdje nemaju crnu masku za n70...tj imaju ali se mora čekat da naruče originalnu i dođe preko 300kn... za te pare kupim u mobisu...
I mene zanima di se može kupiti ta maska...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
A jel ima u Mobisu za kupit crna maska?? I jel dobijem crnu tastaturu uz nju??![]()
Ja već duže vrijeme u potrazi za crnom za N70 ali ni u metropoli se baš nemože naći.U dućanima me blijedo gledaju ali baš niti šverceri nemaju(da je nečemu)
@Don Dumbuška: u mobisu bi trebalo biti za kupiti... samo da li će ti prodati samo masku ili ćeš morati im nositi i mob da ti ju stave to neznam... trebala bi se dobiti i crna tastatura...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
nema šanse da ti prodaju u mobisu masku pa da je sam ugradiš. Ja sam im rekao da slobodno napišu da su je oni ugradili i da ja snosim svu odgovornost ali nedaju. Jednino šta mi je lik odgovorio je da bi mogao dobiti prioritet pa da bi mi to složili za jedan dan. Iskreno meni je previše dati 300 kn za masku a mob cjenim 900. Našao sam u sloveniji crne maske pa ću probati nabaciti neku kombinaciju, možda i neki biznis baciti jer vidim da je velika potražnja
Bookmarks