od naše razmjene linija preko im-a ostali članovi neće imati ništa, upravo zato služi forum kako bi javno rješavali probleme i time pomogli ostatku koji će kasnije pregledavati forum.
javite se na moj msn: siemenscx70@hotmail.com
Tako cemo se najbolje sporazumiti.
od naše razmjene linija preko im-a ostali članovi neće imati ništa, upravo zato služi forum kako bi javno rješavali probleme i time pomogli ostatku koji će kasnije pregledavati forum.
angels might have been eaten.
Ok onda.daticu ti savjet i postaviti pitanje.
Pitanje je zasto hoces mjenjati mac adresu?
I drugo savjet:nemoj to da radis jel lako mozes da zabrljas pa neces nikako moci na net sa psp.Iskreno ja sam jednom to radio(ok par puta) ali se cjeloga postupka ni nesjecam.Sada sam okupiran na pravljenje zamjene pandorine baterije i unaprijedjivanje homebrew appl.
Naravno cim budem imao vremena podsjeticu se postupka i pomoci ti.A za prebacivanje flash0 na PC je lako.Naravno uradicu(ili veceras ili sutra,kada stignem posto tu mi je i skola,radim web stranicu,i ucim svirati elektricnu gitaru)step by step,I ukoliko nekome nebude nesto jasno e onda neka mi se javi na msn.
![]()
a koji ti je router?
Ajde SiemensCX70 napravi ovdje neki tutorial kako mjenjati mac adresu i meni bi to trebalo..
http://www.youtube.com/watch?v=i2pFl7qDvtI
Ovaj lik je uradio kako treba a ja kada budem imao vremena cu da to isto snimim ali na nasem jezikuda lakse razumijete.I napisati cu naravno.
btw.evo ja sam probao to da uradim i radi sve normalno ali nemam vremena da pisem tutorial sutra ocekujte tutorial.![]()
novi update za 3.71 firmware koji podrzava i 1.50 kernel(pokretljivi programi)by dark alex:
http://dl.qj.net/3.71M33-update-2-PS...4745/catid/163
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
evo me nakon duljek vremena nazad na taj PSP i imam 3.52 M33-4 soft na njemu.....kratko jasno pitanje...jel jos uvijek moram UMD imati unutra da pokrene piratska igra ili je sa tom softom vec moguce bez UMD pokrenuti??
sorry na nob pitanje,ali za to je forum tu![]()
Moj stari nick je bio: nokman
netreba ti umd za pokretanje,samo staviš igru u njega i preporučujem ti da ostaneš na tom softu!
Dobro došao ponovno u psp svijet.![]()
imam jedan problem.. skinio sam gta.. i imam 4 file-a.. sta trebam s njima raditi???? jer.. do sada sam skidao igrice s jednim file-om.. pa mi ovo nije jasno..
ako ti se zovu psp game i umd.data i tako dalje samo ih sa nerom napravi iso file od njih znači sve njih stavi u iso file sa nerom ono create iso.
nisam uspio :S
dal ima jos kakvih "programa i aplikacija" za psp osim igara...
da mogu na 3.10 fw
i dali je moguce da ja prebacim neku igru na psp i da je u njoj neki virus ili neki kura* pa da mi se zblokira psp, npr ko symbian...
edit- buuuu nemogu pokrenuti na svom psp onu novu igru juiced 2
nece ni iso ni cso verzija, krene i onda kaze the game couldnt be started![]()
Zadnji uredio WANKoner1 : 15-10-2007 u 06:44
Ka prvo.Nema virusa za PSP.
Ka drugo.(tj.kod tebe prvo al ajde).
Imas homebrew appl.ali nisu nesto korisne.Tipa kalkulator,wifi snifer(trazi wifi mreze).Imas Win95 i 98 ali su full neoperativni......
evo ovako sta bi ja trebao za psp...od tih aplikacija
1. da mogu gledat youtube preko psp-a
2. emulator za GBA(i da mi objasnite kako to treba stavit ROM, di, itd...)
3. i neki browser ako ima bolji ili slicno...
hvala unaprijed...
btw da radi to sve na 3.10 OE
edit - mozda te vec pisali o tome, ali ako bi mi mogo netko neki tutorial preporucit (pozeljno na hrvatskom) da upgradeam sa 3.10 OE na neki bolji fw...
Zadnji uredio WANKoner1 : 16-10-2007 u 19:46
a fkt mi se sad neda trazit kroz 30 stranica![]()
najbolje bi bilo kad bi me neko addo na msn
amd_athlon19@hotmail.com
i to radio postepeno samnom
i koliko otprilike traje taj postupak?
pomocicu ti samo mi je MSN u banani pa sacekaj dok proradi pa cu da te dodam.
Btw. moj je siemenscx70@hotmail.com
GBA emu za psp http://www.dcemu.co.uk/vbulletin/showthread.php?t=18440
za youtube na psp-u psptube
http://digg.com/gaming_news/PSPTube_...be_on_your_PSP
prodah ja psp !
jupiiiiii
sad me zanima, ostala mi dva umda-a
twisted metal i ape academy...
jel to vrijedi prodavat, tj kolko bi mogo dobit?
Bookmarks