evo odgovora.samsung e250 radi samo na 1gb men karticu![]()
Imam Samsung SGH-E250 i kupio sam mem. karticu TakeMS microSD od 2 gb i sve radi super samo sto mi samsung pc studio ne prepoznaje karticu kada idem na menage files a u telefonu radi bez problema
probao sam vezu preko bluetooth-a i preko usb kabla i ne prikazuje mi karticu
isao sam na karticu i postavio bluetooth vidljivost, ali i dalje nista
ako itko moze kako pomoci bio bih zahvalan
evo odgovora.samsung e250 radi samo na 1gb men karticu![]()
znaci ako imam karticu od 1 gb samsung pc studio ce ju prepoznati, a ako je vec od toga(u mom slucaju 2gb) nista od toga
probat cu onda sa karticom od 1 gb
E250 Prima 2GB mem karticu, ali ovisno od Firmware-a.
ok
gdje onda mogu skinuti najnoviji firmware i kako ga instalirati (imam usb kabel i bluetooth i znam kako se java aplikacije instaliraju)
i hoce li mi sa novim firmwareom prikazivati karticu od 2 gb ako ga je moguce nadograditi
hvala
Problem je u tome što ne mogu otvoriti slike sikane sa 2Mpx kamerom(piše:sadržaj nepodržan) dok mogu otvoriti slike manje rezolucije.Imao sam isti problem s d900,međutim on ih je otvarao u svom posebnom "pregledniku" ali ih nisam mogao postaviti kao pozadinu.
Postoji li riješenje?
PENIS BONUS PAX IN DOMUS
Neznam,d900 ima 3mpx pa nije mogao otvoriti slike od 2mpx.
PENIS BONUS PAX IN DOMUS
kako da u e-250 utipkam W ... pomoću X utiplam P a pomoću 0 + a ne znam kako da dobijem W
Sa memorijskom karticom radim preko bluetootha i OBEX File Transfera i sve je u redu. Samsung PC studio ne prepoznaje memorijsku kartice.
Evo, htjeo bih kupit Samsung E250 u vipu... ima akcija za postojeće korisnike 491kn sa 490kn na racunu... A koliko sam cuo od frendova, mob nista nevalja...
1. Cuo sam da ima neka tvornicka greska sa tim modelima u vipu, da iza, u mehanizmu se pokretanje gore, dolje ima neka greska da sve zgrebe odozada i da jako tesko ide... i to sam cuo kod dosta ljudi.. neznam da je svima nesto upalo...
2. Kada se listaju slike na memorijskoj kartici mora se uci u sliku pa izaci pa izabrati drugu i tak stalno... Jel se moze to rijesiti nekom nadogradnjom softvera ili tako nesto?
I zanimaju me vasa misljenja... kakav je mob po vama...
Evo unaprijed HVALA!
1.neznam za gresku ali do sad koje sam vidio svi su imali to iza zgrebano i nejdu bas tesko gore-dolje
Inace mob je ok za 500 kn nema nis bolje
KISI KISI
ja imam taj mob i cisto je ok
to iza za grebanje je istina,za kliz meni je tesko iso gore dolje,samo sam podmazo one kanalice za kliz i ko nov
1.Ja sam ga imo ali ne iz vip paket meni je bilo ok (valjda kako naiđeš,i nije mi se ništa izgreblo)
2.e to ti je jako veliki problem i morao sam to raditi,znaci uc i ponov izac pa ponovo uc i tako stalno (malo počne živcirat nakon određenog vremena),tako da čisto sumnjam da ti se to može popravit nadogradnjom (a možda i grješim)
-sve u svemu dobar mobitel za taj novac,ali mislim da možeš neč nešto drugo što je bolje a s istim karakteristikama čak i bolje.
t-mobile LG KU250 (u simpa paketu)
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
U tele2 dobije još bolje a to je J600 pa ti vidi sa karticom 100kn, šta se tiče E250 nije imao veliku seriju reklamacija kao šta su druge serije imale!
Btw. za te pare je mobać OK !!!
Lg ku250 je koma od moba , na papiru zvuci dobro po mogucnostima ali u koristenju je koma , uzalud 1.3mpx i ekran 176x220 kad je softver koma , tipkovnica uzas , baterija slaba i dr.
Ja sam narucio crni e250 za 491kn , vec sam imao srebrni iz vipa kojem je preklop bio dobar i nakon par mjeseci , a nikad nisam opalio sliku sa tim mobom pa ih nisam ni gledao , pa me nista nije smetalo na njemu ...
bemti, nisam znao da je takva akcija na taj model...imam vip karticu i kazete mogu ga dobit za 491kn... uzeo bi curki mob mozda, il cokoladu, ne znam sta je bolje, makar ona preferira samsunge pa sam ovaj mislio, cak je i jeftiniji..nego do sad sam vidio samo srebrne, ima ih i u crnoj boji??...
i oce bit dosta zaliha toga u iducih tjedana, il moram pozurit po to?
bio nekad oglas...
...kod mene u radnju su tek sada stigli crni modeli...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
i koj vam je ljepsi model uzivo? crni ili srebrni? ja pucam na crni opcenito al treba vidjet uzivo
bio nekad oglas...
...iskreno - srebrni...i ja sam očekivao crni s velikim nestrpljenjem, ali kad sam ga vidio - nije baš nešto...srebrni mi je nekak elegantniji...
...rozi nema...a što se tiče vip centara - nisam bio u njima već 2-3 godine tak da ne znam kakvo je tamo stanje, ali znam da se ti samsunzi tamane kao čokolade na rasprodaji...
onda bi trebao pozurit...jos samo jedno pitanje, znam da je ovaj nesto jeftiniji, al koj je bolji taj ili cokolada(kg800)...kamera je i jednom i drugom za drek..ono kvaliteta zvuka, mp3 i tak, ipak je ovo samsung pa me zanima jel ok izbor?
bio nekad oglas...
Bookmarks