pa javim ti... imam ja jednog legu koji je prije zivio u koprivnici, mozda jedan dan preko ljeta dopadnemo biciklima (ak nam se bude dalo, a ak ne onda autom)
ajd onda se javi ako budeš došo sa ekipom....možemo odma i popit nešto![]()
After all...
pa javim ti... imam ja jednog legu koji je prije zivio u koprivnici, mozda jedan dan preko ljeta dopadnemo biciklima (ak nam se bude dalo, a ak ne onda autom)
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
sta nitko ne zna gdje tocno ima u kojem trgovackom centru nesto sto ja nemam...
![]()
Odi u bosnu tam imaš limenki od piva. Idem ti ja svake godine pa ti pošaljem na kućnu adresu... Usput, dobra kolekcija![]()
Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man to fish; and you have fed him for a lifetime
ajd javi koja piva imaju tamo... Pa se dogovorimo da mi posaljes... Bio sam i ja u Bosni (rodjen tamo) pa sam nasao samo sarajavsko i mb, a one lasko i tako sam nasao i u hrvatskoj...
---
evo nabavio sam jos 3 limenke (sestrina legica isla u prag pa mi dofurala 2 ceska i jedno madjarsko), stavio sam sliku u prvi post...
Zadnji uredio xlr : 30-09-2007 u 12:42 Razlog: spojeni postovi
Evo i moje kolekcije,ja skupljma limenke i boce.
http://img521.imageshack.us/img521/7016/image004md2.jpg
A od svuda po malo,druge drzave,frendovi i tak..Dobar izbor piva imas u mercatoru.
Ma kupio sam sve iz Mercatora, bar onog u Osijeku... Tj sve limenke iz svih centara sam pokupovao osim iz Metroa, tamo moram kupiti ono pakovanje od 24 komada, ne mogu kupiti po jednu limenku...
Jako dobar izbor je nekad bio na http://www.beershop.hr/ pa probaj tamo pogledat.
gledao sam i tamo, fale mi samo ove:
![]()
![]()
s tim da ovu zadnju vise nemaju, bar ne za naruciti... A neznam koliko mi se isplati kupovati ovako preko neta i onda da mi dostavljaju u Osijek, jednom kad budem isao u ZG, tamo se zaletiti u sve trgovine i trgovacke centre i viditi sta mi fali...![]()
koji si ti liki ja sam htio boce skupljat, al nastao nered, pa sve bacio.
A i kod mene je vec nered, a nemam ih bas previse... Cura se buni da samo zauzimam mjesto po sobi, pa da nece imati gdje staviti na kraju svoje stvari...
Vjerojatno kad budem imao stvarno puno, prodat (ili poklonit za cijenu 0.50kn po limencida ne moram nositi negdje u neku trgovinu ) cu nekom pravom kolekcionaru, ima ih pun klinac, a vjerojatno nemaju sve ove žnjttt hrvatske, bosanske i tak te marke... Al za sad mi je jos uvijek super skupljati limenke i uzivati u pivu...
mogao bi preci na boce, nekako vrednije izgledju, mada ni limenke nisu lose.
Istina, boce izgledaju onako malo elegantnije, a cak su i jeftinije, ak pogledas sveukupno... Samo sto ih ima puuuuuuuno vise nego limenki, tako da mi se ne isplati ni pocinjati skupljati boce...
Evo obnovljena kolekcija... Stavio sam nove slike, pa ono ak nekog zanima, moze pogledati...
Pio sam u Češkoj Budvar,Pilsner Urquell,Kozel,Branik(!!LOL) iz limenke isljučivo.
Zaključak:KATASTROFA!
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Zasto katastrofa??? Istina je da je iz boce puuno bolje piti, al svejedno osjeti se razlika i kad pijes iz limenke...
ja više volim skupljati pune limenke i onda ih prazniti... i onda te prazne limenke mijenjati i tim novcem kupiti novo pivo
Zadnji uredio zerobravo : 30-09-2007 u 20:12
a tako jedino... al i to je onak pothvat.... jer ipak je to 15L...
a ja sam skupljala one podloške za piva...i mogu reći skupila se lijepa kolekcija, od svuda po svijetu...
Bookmarks