"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Onda racunam na tebe...
...(ak se sjetis i ak ista nabavis na limenkama probaj sacuvati onaj "otvarac")...
Eto hvala...
A i to sto kazes... Kad sam mogao sve ove do sad probati bio bi red da probam sve koje nabavim...
tako je
ne možeš imati u kolekciji nešto što nisi iskusio
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Jel zna netko gdje se moze kupiti Löwenbräu i Amstel, znam da su to bila prije dosta prodavana piva, a sad ih nigdje nema...
Vidio sam i ja onaj u plasticnoj boci, al nigdje ne vidim da ima limenka...
Moze sefe... ak nadjes bilo sta sto ja nemam u kolekciji, javi, ja ti posaljem pare, a ti meni limenke![]()
2 maniac: nema Coorsa? Pih.. kakav si ti sakupljač![]()
Di ima to za kupiti? I kolika je cijena? Ja sam kupio sve na sta sam naisao, na to jos nisam, ako naidjem, mozda i kupim...
Aha, moram onda nekoga unajmiti da mi kupi i posalje... Moram viditi ak mi lega ide za rijeku, ima tako neke rodbine, pa mi suput kupi, a ako ne, onda cu nekog s foruma zamoliti...
jel mozes nabaciti neku sliku tog piva, jel ima i male i velike limenke?
jel to ovo?
![]()
Mislim da ih u Rijeci neces naci, ali nisam siguran.To je to..imas veliku limenki 0,5 i malu 0,33
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ajd mi onda ti javi kolika je cijena tih limenki, pa mozda mi posaljes...![]()
Jooooj stari ja sam ti ih mogao nabavit stotinjak kojih uopće nema kod nas..al nažalost od nove godine pijem samo vino tako da ono...Al ak baš hočeš mogu ti jednom kad budem imao viška vremena i poslat koju PUNU na adresu...napominjem..KAD BUDEM IMAO VREMENA![]()
I feel the need -the need for speed!!!!!
Pa ajd, ak budes imao vremena i ak ti se bude dalo... Bio bih ti zahvalan...
Sad ih je teško i nać više u Njemačkoj jer su ih švabe sve zamijenili sa bocama,još ih ima jedino na kakvoj benziskoj..bum pogledao..
I feel the need -the need for speed!!!!!
ajd dođi u koprivnicu, tu ti je panonska pivovara (podravka, kaj, pan, carlsberg, tuborg...) ovde ti garantiram barem 50 različitih limeniki iz LIDL, KAUFLAND, BILLA, KONZUM, PLODINE, KTC i i razni kafići imaju licence za strane pive poput stella artois, leffe, Lowenbrau...
Samo navali...ponuda je velika
After all...
Pa koprivnica nije ni daleko, mozda jednom cak i navratim kad budemo isli negdje pa pokupujem sve sto nemam...
Bookmarks